Σε μία εποχή πολύ παράξενη, οπου οι συμβολισμοί δίνουν τη μάχη τους στο ασυνείδητο μας…

Από μία χώρα που οι μαύρες ενέργειες είναι καθημερινό φαινόμενο….

Και Μέσα στον Ιούλιο εξελισεται και διαδραματίζεται Αυτή Η παράξενη ιστορία… που στον Ιούλιο χωρίς να το ξέρει ο πολύς ο κόσμος θα παρθούν οι μεγαλύτερες αποφάσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας… και δεν θα παρθούν μόνο από ανθρώπους…. οι άνθρωποι θα πάρουν τις αποφάσεις κατά εντολή των μη ανθρώπων… για το πώς θέλουν τελικά να εξελιχθεί η ιστορία της γης…. και αν οι άνθρωποι θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια πορεια… και να αντιμετωπίσουν τη νέμεση!

12 μαθητές μέσα σε ένα σπήλαιο μαζί με το δάσκαλό τους… ειλικρινά Θέλω να ξέρω αν κάτι σας έχει κάνει μέσα σας αυτό….. αν με το που ακούσατε την είδηση νιώσατε κάπως παράξενα…. αν την αφήσετε να τριβελίζει το κεφάλι σας στο πίσω μέρος χωρίς να μπορείτε να δώσετε απάντηση στο τι σας ενοχλεί….! Τι δεν σας κάνει σωστό!

Η εξέλιξη αυτού του φαινομένου, του εγκλωβισμού των 12…. δημιουργεί συγκεκριμένα πεδία και ενέργειες….. Μακάρι να μη δούμε μία φρικιαστική θυσία…… αλλά να δούμε τη Σωτηρία των παιδιών.!

Μακαρι να μην χρησιμοποιηθουν μεσα στο σεναριο αλλα στοχεια απο το μαγικο δενδρο της ζωης που θα «κατηγορηθουν» για μια ασχημη εξελιξη ..!

Σε παλαιότερες εποχές οι κύκλοι του χρόνου της κρυφής κασέτας από πραγματικότητα των επικυρίαρχων είχαν σημαδευτεί με άλλους εγκλωβισμένους σε σπήλαιο που για πολύ καιρό η συνείδηση της ανθρωπότητας κοιτούσε προς τα εκεί!

Μετά από εκείνο το γεγονός άλλαξαν πολλά, μόνο οι πιο ευαίσθητοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν την αλλαγή της πραγματικότητας μας…

Πάμε λοιπόν για νέα αλλαγή στο μεγάλο κομπιούτερ του αρχιτέκτονα, του επί κυρίαρχου, του δεσμώτη,….

Ας καταγράφουμε λοιπόν αυτή την ιστορία σαν Άγκυρα χρόνου μέσα στη Συνείδηση της προσωπικής μας εξέλιξης και ζωής…. γιατί αυτή η Μάχη δεν θα διαρκέσει λίγο….. ας βάλουμε την άγκυρα μας για να την συγκρίνουμε σε ένα χρόνο από σήμερα…. σε πέντε χρόνια από σήμερα…. μέχρι να ξαναέρθει η Άγκυρα της κασέτας της πραγματικότητας με άλλον εγκλωβισμό μέσα στη μήτρα της μητέρας γης που θα σηματοδοτήσει τους νέους κύκλους!

Stranger…

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours