Σφοδρή επίθεση σε οικονομικά συμφέροντα εξαπέλυσε από το βήμα του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για χρηματισμό βουλευτών του που ανεξαρτητοποιήθηκαν. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όταν και αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

«Χτυπάτε. Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο χτυπάτε, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνουν στον τοίχο. Όσο χτυπάτε, θα γινόμαστε πιο δυνατοί» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Έβαλε επίσης ευθέως κατά του Δημήτρη Καμμένου,λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Καμμένος.


«Εκείνοι που παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία με σύνθετη ονομασία εδώ και χρόνια, τώρα μας κάνουν τους Μακεδονομάχους και τολμούν να λοιδορούν εμάς», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν παραχωρεί τον όρο Μακεδονία ποτέ και σε κανέναν.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης, ότι υπάρχει στόχος ανατροπής της κυβέρνησης πριν τις 21 Αυγούστου οπότε και βγαίνει η χώρα από τα μνημόνια. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ζήτησε από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γιώργο Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες.enikos.gr

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours