Ότι πάμε στον αυτόματο σε προορισμό που δεν έχουμε επιλέξει; 


Μπορείτε μερικοί να διακρίνετε τα ραγίσματα στο κυβερνητικό αυτό μόρφωμα;

Αν ισχύει η ανυπαρξία της κυβέρνησης τι σε κάνει να είσαι βεβαίως ότι φέτος θα κάνουμε ξένοιαστοι τα μπάνια μας;

Νομίζετε μερικοί πραγματικά πως οι μέρες που έρχονται, οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ελλάδα είναι για μπάνια, ηλιοθεραπεία και διασκέδαση;
Μακάρι να ήταν έτσι...

Ξέρω είναι δύσκολο να συμβιβαστεί κάποιος με αυτή την ιδέα, αλλά οι ανέμελες ημέρες ανήκουν στο παρελθόν, τυχερός αυτή τη στιγμή όποιος το έχει καταλάβει. Οι υπόλοιποι που δεν το έχουν καταλάβει, που δεν τους περνάει καν από το μυαλό κάτι τέτοιο, θα το πάρουν.... βαριά.

Γνωρίζω επίσης ότι το λες και δεν σε πιστεύουν, δεν θέλουν ακούσουν, αλλάζουν θέμα,  εμπιστευόμενοι απόλυτα …το εγώ τους και ότι δεν θα τους εγκαταλείψει η ιδεολογική ταμπέλα που υπηρετούν, εμπιστευόμενοι το υπάρχων σύστημα, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά και τα μνημόνια…ένα σύστημα όμως που στήθηκε με σκοπό να πέσει και να σπάσει…και μαζί να σπάσουν όσοι το εμπιστεύθηκαν.....δ
εν χωράει στο μυαλό μερικών η παγιδά που μας έστησαν οι σκιές και ας βλέπουν κάθε τοσο.. παγιδευμένους. 

Αυτό το μόρφωμα είναι το τελευταίο των ημερών και όταν πέσει θα κάνει θόρυβο.

Πότε θα πέσει; Πιστεύω ξαφνικά.

Αν πάμε σε εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το 2019, αυτοί που ξεπούλησαν τη χωρά απλά θα φύγουν για τα σπίτια τους, όπως έκαναν οι πουλημένοι προκάτοχοί τους.

Όμως αυτό το Τζέισον Αντιγόνη πολιτικό σύστημα έχει υπογράψει σε λίγο διάστημα πολλά και πολύ σοβαρά ζητήματα κατά του έθνους αλλά ακόμη περισσότερο κατά του ανθρώπου για να φύγει κατά τον ίδιο τρόπο ανάλαφρα και δίχως να δώσει λόγο για όλα αυτά που τώρα πανηγυρίζει.

Η καλύτερη ανταμοιβή τους είναι το ξαφνικό και πολιτικό τους τέλος, το οποίο θα ταυτιστεί με το τέλος των ημερών …..με ότι συνεπάγεται αυτό.

Για όσους από εμάς δεν βλέπουμε την καταιγίδα που πλησιάζει για ουράνιο τόξο, νομίζω το βασικότερο και κυριότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε έιναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι….όσο γίνετε, γιατί στις δυσκολίες θα χρειαστούμε την πνευματική μας αποθήκη γεμάτη, (όχι μόνο αυτή με τα τρόφιμα)θα χορτάσουν και αυτοί που τώρα τα μαύρα σύννεφα τα βλέπουν ξάστερο ουρανό και δεν τους καίγεται καρφί για τη πορεία της χώρας και το μοίρασμα των ιμάτιών της.

Αυτά που φύτεψαν τον Ιούνιο και τον Μάϊο στη χώρα, μας μαρτυρούν ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Αυτό θα φανεί στο 12:21 του Ιουλίου σε έναν κόσμο….. ντόμινο.

Κατά σύμπτωση, σε μερικές ημέρες, στις 12 Ιουλίου πέφτει η σύνοδος του ΝΑΤΟ, ίσως πάει και ο Τράμπ εκεί.


Για την  συγκεκριμένη σύνοδο της 12ης Ιουλίου 2018, το 2017 ο Γενς Στόλτενμπεργκ  δήλωνε ότι το ΝΑΤΟ θα «συνεχίσει να προσαρμόζεται στον 21ο αιώνα».

και είχε προσθέσει το εξής:

«Τα πολυεθνικά μας τάγματα στην ανατολική πλευρά της Συμμαχίας είναι στο εξής πλήρως επιχειρησιακά και ενισχύουμε την παρουσία μας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.»

Μερικές ημέρες μετά τη σύνοδο, 4 (96ώρες)για την ακρίβεια,στις 16/7 έχουμε και τη συνάντηση Πούτιν-Τράμπ στο Ελσίνκι μέσα στο 12:21 (=33 ...3*4 : 3*7).

Μια ημέρα μετά τον τελικό του Μουντιάλ...
...μια ημέρα μετά τον τελικό...
μια ημέρα μετά...

Rick.

Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Την επόμενη μέρα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, 26/1/1015 έγινε ένα αεροπορικό δυστύχημα στην Ισπανία, στα πλαίσια νατοΪκής άσκησης (ποιος το θυμάται;).Ένα ελληνικό F16 έπεσε πάνω σε άλλα κατά τη διάρκεια της απογείωσης, αποτέλεσμα 10 νεκροί, μεταξύ αυτών οι 2 Έλληνες πιλότοι και 21 τραυματίες.Μου είχε φανεί κακός οιωνός για τα εθνικά μας θέματα σε σχέση με τη νέα κυβέρνηση... Το θεώρησα υπερβολή, υπήρχε διάχυτη ευφορία ότι οι καινούριοι θα μας σώσουν και προεκλογικά δεν είχαν επεκταθεί πολύ σε εθνικά θέματα... Τελικά αποδείχτηκε κακό σημάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου Μια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή