Έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στον ελλαδικό χώρο από σήμερα έως το Σάββατο. Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα.

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίοι θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και δυνατούς ανέμους.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επηρεαστούν σήμερα οι περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Έως το βράδυ μάλιστα, οι καταιγίδες πιθανώς θα πλήξουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Αύριο, Τετάρτη, τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες και μέχρι το μεσημέρι, τη βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, βροχοπτώσεις θα σημειωθούν επίσης, στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, αλλά και τη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Για την Πέμπτη, η ΕΜΥ κάνει λόγο για βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι οποίες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανώς τη βόρεια Εύβοια.

Μέχρι το απόγευμα, θα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Ήπειρο, δυτική Μακεδονία, δυτική και κεντρική Στερεά.

Την Παρασκευή, ακόμη, θα σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις σε δυτική και κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο και πιθανώς Σποράδες. Έως το απόγευμα, θα παρατηρηθούν έντονα φαινόμενα και σε δυτική Στερεά και σε Πελοπόννησο.

Τέλος, έως το βράδυ του Σαββάτου, οι καταιγίδες θα πλήξουν κατά διαστήματα τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.
Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Σε μια ανάρτηση (Ας Πούμε Μερικά Πράγματα [Όπως Τα Πούμε] Και Πάλι Μεταξύ Μας
    RICK AT 7/24/2018 07:05:00 Μ.Μ.), ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός έχει κάνει ένα παράξενο σχόλιο που προειδοποιεί σε σχέση με το νερό... Ας έχουμε το νου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή