Όπως είπαμε και στην αρχή του μήνα, βρισκόμαστε πάλι σε έναν ακόμη δύσκολο μήνα. Λόγω εποχής, λόγω των προηγούμενων ημερών που κύλισαν και των κρίσιμων αποφάσεων που πάρθηκαν μέσα σε αυτές, αναγκάζομαι να περιγράψω αυτό το μήνα ως έναν πολύ κρίσιμο μήνα για μερικά σημεία του πλανήτη. Συγκεκριμένα σημεία.

Το ένα περίπου το είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, θα έχει φορτώματα (όπως έλεγε ο "πατήρ" Σώρρας) και μάλιστα σήμερα είχαμε και ένα σπάνιο μήνυμα από την ιερή αυτή γη, , μια απρόσμενη επίσκεψη του εγκέλαδου...πολύ σπάνια όπως έγραψαν.

Ένα άλλο μέρος που δεν κρύβετε και περιμένουμε να ξεσπάσει είναι η Σύρια, είναι η προετοιμασία για την Μεγάλη κρίση που πλησιάζει και που θα αφήσει πολλούς με το στόμα ανοιχτό. Όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο επιταχύνεται η κρίση αυτή, θα έχει παγκόσμια χαρακτηριστικά, όχι τυχαία αλλά γιατί πρέπει.

Πιστεύω πως θα προηγηθεί το σύνθημα στην ιερή γη και μετά η κρίση, αλλά αυτό δεν είναι στοιχείο όπως τα παραπάνω αλλά προσωπική εμπειρική ας το πούμε εκτίμηση.

Το θέμα που γράφω αυτό το άρθρο είναι για να παρουσιάσω κάτι που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα μας και όχι μόνο. Απλά η Ελλάδα είναι, για όσους ακόμη δεν το έχουν καταλάβει, στο μάτι του κυκλώνα, έχει μαυρίσει... καιρό τώρα.

12.21

Δύο ζεύγη αριθμών…δύο νούμερα.. που καθρεπτίζονται... το 12 και το 21.

Και τα δυο αν τα προσθέσουμε μας κάνουν 33…3+3=6

Νομίζω έχεις ακούσεις για τον 33ο βαθμό των Μασόνων.

Είναι ένας ανώτερος βαθμός της μασονίας που όπως έχουμε πει οι ρίζες της είναι η Καμπάλα, στην οποία το Δέντρο της ζωής που αντιστοιχεί η δημιουργία του κόσμου  διαθέτει 32 μονοπάτια……της Σοφίας/απόκρυφης γνώσης +1 μονοπάτι/κρυφή σφαίρα =33.

Κάποιοι λοιπόν χρησιμοποιούν τις ιδιότητες των αριθμών, τις ιδιότητες του χρόνου και του χώρου, και αυτός ο συντονισμός λειτουργεί σαν πληροφορία, ενδοσυνεννόηση για ένα πλάνο, ένα σχέδιο που είναι και θα είναι εναντίoν του ανθρώπου έως την τελευταία ημέρα του επάνω στη Γη.

Παρατηρώντας το χρόνο που κανονίζουν συναντήσεις, συμφωνίες, εκδηλώσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις και άλλα σημαντικά γεγονότα, μπορούμε να εξάγουμε στοιχεία χρήσιμα που θα μας δώσουν μια εικόνα του τι σχεδιάζεται για εμάς δίχως εμάς.

Πέρυσι, όλοι θυμόμαστε στις 12 Ιουνίου και 21 Ιουλίου τους σεισμούς σε Κω και Μυτιλήνη, σεισμοί που μέσα από το χρόνο βλέπουμε ότι δεν ήταν απλά μια συμπτωματική εκδήλωση της φύσης.

Φέτος, ακριβώς σε αυτές τις δύο ημερομηνίες καθρέπτες φέρνουν τη συμφωνία για τη Μακεδονία στις 12 Ιουνίου, συμφωνούν για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στις 21 Ιουνίου και στις 12 Ιουλίου έχουμε τη σύνοδο του ΝΑΤΟ…μια σύνοδο που θα κρίνει πολλά.

12 και 21 λοιπόν….

Πάμε στο 12…

12*12=144

Πάμε στο 21

21*21=441

Πραγματικοί αριθμοί καθρέπτες…

Τι μας θυμίζει όμως το 144;

Εδώ είναι το εκπληκτικό…

Ένα Μπακτούν, στο "ιερό" ημερολόγιο των Μάγιας, αντιστοιχεί σε 144.000 ημέρες!!!

Μέσα από τα αρχαία κείμενα αλλά και από τις αποκαλύψεις των σαμάνων της νέας εποχής , το 144 είναι ιερός αριθμός. Ο αριθμός που παράγεται από τη ρίζα του 12 και του 21 είναι ένας παλιός "ιερός" αριθμός των Θεών των Μάγιας, στους οποίους θυσίαζαν και θυσιάζουν ανθρώπους.[πάτα στο Google δολοφονίες Μεξικό]

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Οι σαμάνοι-μάγοι της Νέας εποχής συνδέουν την αρχέγονή πόλη Tollan, με τη Νέα Ιερουσαλήμ παρακαλώ, λέγοντας πως η νέα Ιερουσαλήμ είναι η συνειδησιακή αναγέννηση των ανθρώπων, αναμένοντας όπως ισχυρίζονται την φωτεινή κυβέρνηση. Η Ιερουσαλήμ.... ναι, που ανακοίνωσε ο Τράμπ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ στις 6.12.2017.

Η αρχέγονη πόλη Tollan είναι στο Μεξικό, εκεί που έχουν βρεθεί αναρίθμητα θυσιαστήρια και ιερά των Μάγιας.

Μάλιστα όπως τους "αποκαλύφθηκε", ο αριθμός του ναού είναι το 12 και ο αριθμός της τελειότητας του Ναού είναι το 144.

Το 144 είναι στη 12η σειρά της ακολουθίας Fibonacci!!

Και πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις όταν το μεγάλο ημερολόγιο των Μάγιας, όπως όλοι θυμόμαστε, ολοκληρωνόταν στις 21.12.2012!!


Και το συνεχίζουμε μιας και είμαστε σε δύσκολες μέρες…

Το 144 στο ημερολόγιο τους συμπίπτει με το γρηγοριανό μας ημερολόγιο στις 1.7.2018, την πρώτη του μήνα δηλαδή που μας πέρασε.

Ανάμεσα στις 17.7 έως 28.7 ολοκληρώνεται ο κύκλος του "ιερού" τους ημερολογίου.

Στις 27.7 έχουμε έκλειψη σελήνης και ματωμένο φεγγάρι.

Στις 19 Ιουλίου έχουμε ένα σπάνιο φαινόμενο, όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι από την δεξιά πλευρά του ηλίου, είναι συγκεντρωμένοι σε μια πλευρά, γεγονός σπάνιο.

Έχουμε χρονικό συντονισμό με πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Οπότε να περιμένουμε να δούμε αν θα κάνουν το επόμενο βήμα, την επόμενη κίνηση.

Γιατί το συμπέρασμα των παραπάνω ευρημάτων είναι ότι τα 21 που επιλεγούν να διευθετήσουν θέματα τα κάνουν για να πέσουν στον γκρεμό, τα θέματα που μας είπαν ότι λύνουν ή ελαφρύνουν θα έχουν τα αντίστροφα αποτελέσματα και καθόλου ευχάριστα για τη χώρα μας.

Επίσης ένα δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι οι χορηγοί των δεινών μας είναι οι σκιές που εργάζονται για τη φωτεινή κυβέρνηση που θα στεφθεί στο όρος του Ναού…

Μετά την Ελλάδα, στόχος είναι η Ρωσία, δεν διοργάνωσαν τυχαία εκεί το Μουντιάλ, αφού κάθε διοργάνωση έχει σκοπό και στόχο, στον πλανήτη των μεγάλων μυστικών.

Δεν πήραμε σαν σήμερα το 2004 το Euro,ανεξαρτήτως αν το χαρήκαμε, όλοι είδαμε και ζήσαμε τι επακολούθησε τα επόμενα χρόνια.

Όπως και δεν έλαβε φέτος τυχαία τη πρώτη θέση στη Eurovision το Ισραήλ, με τη.... νέα του πρωτεύουσα.

Υπάρχουν όπως φαίνεται συγκεκριμένοι τρόποι να μαυρίζεις χώρες, συγκεκριμένοι πόλεμοι που διεξάγονται με λουλούδια χαρές και πανηγύρια.

Θα τα αφήσουμε εδώ και θα δούμε τις προθέσεις τους το επόμενο διάστημα, είναι ένα πολύ δύσκολο διάστημα.Ναι πρέπει να αντιδράσουμε στα σχέδια τους, στα 21 τους, και να ενημερωνόμαστε για τις προθέσεις τους, φανερές και κρυμμένες αλλά δεν θέλει φόβο, δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό... Άλλος κουμανταρεί τις εξελίξεις και...... η φορά τους, την κατάλληλη στιγμή,  θα αλλάξει σαν τον άνεμο...τώρα φυσάει προς τα εδώ.... μετά προς τα εκεί.


16.6.2018= 22.11
  4.7.2018= 11.11

Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours