Εταιρία αυτή τη στιγμή εργάζεται ώστε να ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΘΙΚΗ στις μηχανές....... μιας και όπως λένε, σε λίγο διάστημα θα πρέπει να αποφασίζουν (οι μηχανές) με ηθικά κριτήρια για σοβαρά ανθρώπινα ζητήματα.

Η Ισπανική εταιρία που εργάζεται για να δώσει "πνεύμα" στην τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ είναι η acuilae.com και το πρόγραμμα λέγεται ethyka. (The Artificial Intelligence Company. AI, Machine Learning, Deep Learning and Cognitive Computing. Founders of Ethyka)
Δυστυχώς από όσο διαβάζουμε, κάποια site στοχάζονται με πάσα αφέλεια ποιος μπορεί και πρέπει να προσφέρει ηθική στην τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως χαρακτηριστικά διάβασα σε ένα μεγάλο site της Αγγλίας, είναι σημαντικό ζήτημα η εφαρμογή ηθικής στις αποφάσεις των ρομπότ, δεδομένου ότι η παγκόσμια οικονομία, τα συστήματα υγείας, το σύστημα δικαιοσύνης και πολλά άλλα συστήματα σύντομα θα διαχειρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Οπότε εάν θέλουμε να αφήσουμε τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις στα χέρια των μηχανών, θα πρέπει να διασφαλίσουμε πρώτα ότι θα παίρνουν τις σωστές και πιο δίκαιες αποφάσεις.

Το πρόγραμμα "ETHYKA",  είναι ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης AI, που έχει φανταστεί και αναπτυχθεί για να λύσει το πρόβλημα της λήψης αποφάσεων ενόψει των ηθικών διλημμάτων που αντιμετωπίζει μια κοινωνία σε  επαγγελματικά, κοινωνικα πολιτιστικά κλπ. προβλήματα.

Η τεχνητή νοημοσύνη, εκφραστής της οποίας είναι η Sophia, το ανθρωποειδές ρομπότ που κόβει βόλτες σε κράτη και διεθνής οργανώσεις και forum δίνοντας συνεντεύξεις και ποζάροντας για τα εξώφυλλα συστημικών περιοδικών, μαζί με το διαδικτυακό και online περιβάλλον που ετοιμάζουν σε κάθε κράτος (φυσικά και στην Ελλάδα), θα είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο ο άνθρωπος υποτίθεται θα βρει παρηγοριά από τα πολλά και ποικίλα προβλήματα που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Για να αποδεχτούμε αυτό το μοντέλο, όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να δούμε και να ζήσουμε πολλά και διάφορα, ώστε στο τέλος να αγκαλιάσουμε την ασφάλεια και την ευημερία της ψηφιακής κοινωνίας αλλά και αυτόν που θα την ελέγχει.

Αν φτάσουν εκεί τα πράγματα και δεν ανατραπεί το πλάνο που βλέπουμε σταδιακά να παίρνει σάρκα, οστά και ..ήθος, τότε η κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας θα αλλάξει.Όλοι αυτοί που εργάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να παραδοθεί η εξουσία στο σύστημα που θα δούμε τα επόμενα χρόνια, θα χάσουν τη θέση τους στην κορυφή της πυραμίδας.

Μιλάμε για μυστικές οργανώσεις και κοινωνίες που υποτίθεται φωτίζονται απευθείας από τον "Θεό" για να εφαρμόζουν το σχέδιο "Του", όπως Ιλλουμινάτι, Μασόνοι, Σιωνιστές, ακόμη και το πολιτικό σύστημα, οι μυστικές υπηρεσίες, οι κολοσσοί εταιρίες και το τραπεζικό σύστημα θα έχουν άλλο ρόλο,ίσως και κανέναν ρόλο,  διότι πολύ απλά οι ηθικές αποφάσεις των μηχανών θα είναι καθολικές για κάθε άνθρωπο, αλλώστε αυτό πρεσβεύει η παγκόσμια κυβέρνηση.

Οπότε σιγά και εφόσον είμαστε στα χρόνια αυτά, θα βλέπουμε οι παραπάνω οργανώσεις να εκτίθενται στο γυαλί, τα σκοτεινά και μυστικά έργα τους όλο αυτό το διάστημα να αποκαλύπτονται στον κόσμο, για το πως τον εξουσίαζαν και πόσο διεφθαρμένοι ήταν απέναντι στον λαό, στο κατώτερο στρώμα της πυραμίδας.

Και αυτό θα συμβεί διότι ο Βασιλιάς τιμητικά θα είναι ένας και το μέσο με το οποίο θα ασκεί την εξουσία του θα είναι πανέξυπνο, αλάνθαστο, ηθικό, ευφυΐες και θα αφορά όλους μα όλους τους ανθρώπους, αφού όλοι οι άνθρωποι ανεξαίρετος αίματος, φυλής, καταγωγής, επαγγελματικής θέσης, κοινωνικής τάξης θα πρέπει να λάβουν το εισιτήριο για αυτή την κοινωνία. 

Όσοι δεν λάβουν το εισιτήριο, απλά δεν θα έχουν πρόσβαση στην έξυπνη κοινωνία.

Όσο λοιπόν εμείς είμαστε απασχολημένοι με το ISIS, την οικονομική κρίση, τις ραγδαίες εξελίξεις σε φλέγοντα και άλυτα ζητήματα και άλλες υποθέσεις που μας προγραμματίζουν, κάποιοι μας προετοιμάζουν το μετά από όλα αυτά, την επόμενη μέρα.
Αυτό πραγματικά θέλει σχεδιασμό και πλάνο, δεν είναι μια τυχαία εξελικτική πορεία της τεχνολογίας. Αν ήταν κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, όμως δεν είναι και πολύς κόσμος δείχνει να μην το καταλαβαίνει.

Αυτό είναι η Νέα εποχή...... είναι μια εποχή που με βάση την ιστορία που ξέρουμε, δεν έχει υπαρξιακό προηγούμενο.

Αυτή την εποχή σφράγισαν στης 14 του Μαΐου εκεί κάτω στην Ιερουσαλήμ...τουλάχιστον αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.

 Άλλωστε, κοντός ψαλμός αλληλούια..

Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours