Πόσοι θυμούνται τι έγινε πέρυσι τον Απρίλιο στο κοινοβούλιο των Σκοπίων;

Πόσοι θυμούνται τον αιματοβαμμένο Ζάεφ να τρέχει να σωθεί από το οργισμένο πλήθος που εισέβαλε στο Σκοπιανό κοινοβούλιο;

Ξέρεις γιατί εισέβαλαν;

Διότι ο φιλοαλβανός πρόεδρος των Σκοπίων, κ.Ζόραν Ζάεφ τα έδωσε όλα στον Ε.Ράμα προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εξουσίας. 

Ποιοι τον είχαν δείρει;


Οι οπαδοί του Ιβάνοφ, ναι του νυν πρόεδρου των Σκοπίων που η συνάντηση του με τον Ζάεφ διήρκεσε μόλις δύο λεπτά, πετώντας τον με άσεμνο τρόπο έξω από το προεδρικό γραφείο του. Οπότε, τα Σκόπια και η Αλβανία είναι τα συγκοινωνούντα δοχεία της επιθετικής γεωπολιτικής των ισχυρών, όσων μας το παίζουν σύμμαχοι στα διεθνή φόρουμ, κρύβοντας το σπαθί με επιμέλεια πίσω από το χαμόγελό τους.

Σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται, κάποιοι… μέσω Αλβανίας στήριξαν την υποψηφιότητα Ζάεφ, συμμάχησαν μαζί του τα αλβανόφωνα δυτικοκινούμενα πολιτικά κόμματα των Σκοπίων και τον έφεραν στην εξουσία, κάτι που όμως δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στου σλαβόφωνους σκοπιανούς, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο κοινοβούλιο και τον ξυλοφόρτωσαν.

Γιατί πιθανός κατάλαβαν ότι μετά τη Σερβία και το Κόσοβο σειρά έχουν αυτοί.

Ο Εντι και τα αφεντικά του, οι νονοί της συμφωνίας αυτής όσο και να μπερδεύει μερικούς, δεν θέλουν στα Σκόπια να επικρατήσει ειρήνη… θέλουν πόλεμο και αναταραχή, για να προστατέψουν μετά τα συμφέροντα τους και γιατί όχι να διεκδικήσουν και μερικά τετραγωνικά χιλ. εδάφους. 

Ότι ακριβώς έκαναν δηλαδή στη Σερβία οι αγαπητοί σύμμαχοί μας, το ΝΑΤΟ.

Οι νονοί-μπράβοι των Βαλκανίων ενορχηστρώνουν το σχέδιο διάλυσης των Σκοπίων.

Ένα όμορφο ξημέρωμα, τα Σκόπια θα αρχίσουν να ξηλώνονται, να βαθαίνει η κρίση, να διχάζεται η κοινωνία, να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα οι κάτοικοι των Σκοπίων, από τη μια οι σλαβόφωνοι και από την άλλη οι αλβανόφωνοι, ή από τη μία οι ορθόδοξοι και από την άλλη οι μουσουλμάνοι.

Ουσιαστικά, αν κατά βάθος το σκεφτείς, οι Σκοπιανοί είναι θύματα μιας ιστορικής προπαγάνδας την οποία επεξεργάζεται με μαεστρία το υπουργείο προπαγάνδας της Δύσης, ώστε να τους οδηγήσουν σε αυτές τις ημέρες. Κάτι που όμως ίδιοι το επέλεξαν,δηλαδή να διαλυθούν, τρώγοντας το τυράκι της Μακεδονίας και  του Μακεδόνα πολίτη.

Οπότε, ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα μετά την Τουρκία αυτή τη στιγμή, τα Σκόπια και το όνομα που θα διαλυθούν ή η Αλβανία;

Μιας και είμαστε στο τελικό στάδιο της επίθεσης κατά της χώρας μας, δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει αλλά μας έχουν περικυκλώσει. Από Βόρεια και από Ανατολικά. Έχουμε ήδη ένα ανοιχτό μέτωπο Ανατολικά, επίσημα από το Φεβρουάριο και πάνε να ανοίξουν και άλλο ένα βόρεια της χώρας.

Δίχως να υπολογίζουμε τα ήδη ανοιχτά μέτωπα της οικονομίας, της κοινωνίας….τον πόλεμο που γίνετε στη συνείδηση μας....και ημέρες που ήδη είναι έτοιμες να γεννήσουν μεγάλες τραγωδίες, αφού τις γκάστρωσαν στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος να εμβαθύνουμε στο τόσο σοβαρό ζήτημα, απλά θέλω να δούμε πίσω από τη συμφωνία "στάχτη" η οποία θόλωσε τα μάτια των βαλκανικών λαών και της διεθνής κοινής γνώμης. 
Και στα Βαλκάνια ανήκει και η Ελλάδα, και αυτό που γίνετε, αν και επηρεάζει πολλούς διαφορετικούς λαούς, γίνεται για την Ελλάδα... για εμάς χτυπάνε οι καμπάνες.

Αν μπαίνουν φωτιές στην αυλή σου, μπαίνουν για να κάψουν το σπίτι σου και ειλικρινά, θα χρειαστούμε πολλών Αγίων τις προσευχές…γιατί εμείς φανήκαμε πολύ λίγοι για μέρες σαν αυτές. Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours