Αν και καταγράφονται καθημερινά τα πιο σημαντικά γεγονότα που γίνονται στον κόσμο, αυτό μπορώ΄ να πω πως μου διέφυγε και εντοπίστηκε καθαρά «τυχαία».

Ήταν 6.12 του περασμένου έτους, όταν ο πλανητάρχης έβγαινε από το γραφείο του στο Λευκό οίκο και με αιφνίδια και αψυχολόγητη κίνηση ανακοίνωνε δημόσια πως αναγνωρίζει επίσημα σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ.

Αυτό ίσως το θυμόμαστε όλοι αλλά αυτό που ίσως σε μερικούς να μας διέφυγε είναι ότι εκείνη την ημέρα είχαμε και άλλη μια ανακοίνωση, επίσημη και σοβαρή.

Η άλλη υπερδύναμη, η Ρωσία, μέσω του προέδρου της Πούτιν ανακοινώνει στις 6.12, την ίδια ημέρα, το τέλος του ΙΚΙΛ.

Δύο πολύ σοβαρές ανακοινώσεις στην ίδια ημέρα.

Καθρεπτίζοντας την ημερομηνία, το 6.12 είναι και 12.6, δηλαδή 12 Ιουνίου…όπου αν όλα πάνε καλά έχει οριστεί η πρωτοφανής, για τα μέχρι προ ολίγου διαστήματος δεδομένα, συνάντηση Κιμ -Τράμπ….188 ημέρες ακριβώς μετά.


Εφόσον λοιπόν βλέπουμε μια τέτοια χρονική αντίστοιχια να είμαστε υποψιασμένοι και έτοιμοι για πολλά ενδεχόμενα.

Αυτό… που ορίζει τις ανακοινώσεις και τις συναντήσεις όλων όσων ορίζουν την τύχη μας, ξέρει πολύ καλά από το χρόνο, τις ιδιότητες του και φυσικά τις αντιδράσεις όλων μας, τον τρόπο που συμπεριφέρεται η κοινή γνώμη μέσα σε αυτόν.

Τι μας λένε οι κοινές ανακοινώσεις τις 6ης Δεκεμβρίου;

Ότι κάποιοι και για όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες πάνε χέρι χέρι....και μας δουλεύουν χοντρά. 


Τα κεφάλαια Ιερουσαλήμ και τρομοκρατία είναι πολύ σημαντικά για αυτούς που τρέχουν τις εξελίξεις κι ας νομίζουμε ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι ή το ISIS.
Θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να είναι εξαρτήματα και τα δύο μιας καλοκουρδισμενης μηχανής..... και υπάρχουν και ανταλλακτικά.

Μας λέει επίσης ότι σε όποια βάρκα κι αν μπούμε σαν χώρα….θα μπάζει νερά, καμία βάρκα από τις δύο δεν εμπνέει ασφάλεια για την Ελλάδα αλλά και από την άλλη δεν μπορούμε να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις, το ελληνικό δυναμικό όπως βλέπεις έχει κενά, όποτε είμαστε μόνοι....με τα ελλατώματα μας....ή για την ακρίβεια σχεδόν μόνοι.

Οι δύο αυτές ξεχωριστές ανακοινώσεις σε μια ημέρα, είναι το σήμα, το σινιάλο....η έναρξη και όχι το τέλος.... ναι μεν το ισλαμικό κράτος νικήθηκε, αλλά όχι η τρομοκρατία.

Ακόμη δεν την έχουμε δει να ξεδιπλώνεται στην Ευρώπη και όχι από τύχη, αλλά γιατί πρέπει να εκδηλωθεί τον κατάλληλο χρόνο, να συγχρονιστεί με γεγονότα που έχουν αποφασιστεί να τρέξουν στο όνομα της και να προσφέρει τα πολύτιμα αγαθά της,άλλωστε έχει πολλά "οφέλη".(δες π.χ Ουγγαρία, Αυστρία)

Όσο για την Ιερουσαλήμ, νομίζω τα είπαμε, από τις 14 και μετά οι μέρες κυλούν πιο γρήγορα, ο στόχος έιναι δεδομένος και ο χρόνος πλέον είναι πολύτιμος ώστε να χαλάσουν συμφωνίες, να χαλάσουν ενώσεις, να χαλάσουν οικονομίες, κράτη, σκέψεις, συνείδηση, γενικά να χαλάσουν όσα χαλάνε.

Επίσης, πίσω από τα 3 ηφαίστεια που ξύπνησαν στον τελευταίο ένα μήνα κρύβεται ένα 8…και το 8 είναι και 1+7 και είναι χρόνος, απόλυτος και αν το ψάξεις, αρμονικά δεμένος με τις εκρήξεις και όχι μόνο.
Δυστυχώς δεν είναι τυχαίες οι χρονικά αρμονικά εκρήξεις, όπως τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά σε αυτό τον πλανήτη. 


Είπαμε και πρόσφατα, κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται να σερβιριστεί στη συνείδηση μας και όσο καλλιεργείται και δεν εκδηλώνεται, καταλαβαίνουμε και το μέγεθός του.

Και οι καταστηματάρχες αυτού κόσμου δεν αρέσκονται να σερβίρουν όμορφα και νόστιμα εδέσματα. Αυτό το καταλαβαίνεις μόνο αν γνωρίζεις ότι τα εδέσματα τους είμαστε εμείς.

Η συνταγή μιας ή περισσότερων απωλειών ή τραγωδιών ποικίλει, το κύριο συστατικό όμως μένει το ίδιο.

Ειδικά η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται σε πολύ πολύ δύσκολη, βρισκόμαστε πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση.... το γιατί το έχουμε αναφέρει παλαιότερα, το βλέπουμε καθημερίνα και το είδαμε πρόσφατα και στα δίδυμα νούμερα του Ιουνίου-Ιουλίου.

Το ξυπνητήρι χτυπάει επίμονα και δεν λέει πια να σταματήσει και τέλος πάντων δεν βρίσκεται κανείς να το κλείσει. 

Δεν ορίστηκαν τυχαία οι συναντήσεις και οι συνομιλίες για λύσεις στο συγκεκριμένο διάστημα, θέλουν οι καταστηματάρχες του πλανήτη να δημιουργήσουν "ατμόσφαιρα."
Δεν κάηκε προχθές η ελληνική σημαία τυχαία..
Δεν αποφάσισε ο 1+7 να κάνει απεργίας πείνας τώρα τυχαία...
Δεν έριξαν 30 Μολότοφ σε κλούβα των Ματ τυχαία...
Δεν μας αποκαλούν αυτή τη στιγμή εθνίκια τυχαία...


Πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίσει αυτή η προσπάθεια συντονισμού διαφορετικών γεγονότων σε ενα κρίσιμο για τη χώρα διάστημα διότι οι προθέσεις γίνονται ξεκάθαρες.

Προσοχή, γιατί το πεδίο ψάχνει να δημιουργήσει συνθήκες άσχημες στη χώρα μας, ήδη οι τραγωδίες είναι στους καθημερινούς τίτλους των ειδήσεων, αποφεύγω να τα ανεβάζω, αλλά είναι.

Φύτεψαν από τον Μάιο πολλά στην Ελλάδα, μας έβαλαν εμάς να το κάνουμε και θα το ξανακάνουμε… όσοι το κάνουν ,το ερχόμενο Σάββατο.

Υπενθυμίζω το εξής λιτό και κατανοητό γεγονός που είναι καταγεγραμμένο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Πέρυσι, 2(48 ώρες) ημέρες μετά την παρέλαση υπερηφάνειας, στις 12 Ιουνίου, είχαμε τον ισχυρότατο σεισμό στη Μυτιλήνη.

Δυστυχώς, αυτό δεν θα φτάσει ποτέ στα αυτιά των υπευθύνων, όσων διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις και φυσικά όλων όσων τις επιτρέπουν, δίνοντας άδεια να διαφημίζεται δημόσια η κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης.

Παράλληλα, τα νούμερα στη φωτό είναι ημέρες του Ιουνίου, εκεί  κλείνει ένα χρονικό παράθυρο που τρέχει από Μάιο, μια μέτρηση που δεν βρήκε χώρο ακόμη στο χρόνο, μια «ευκαιρία» για κάτι που δεν θα είναι καθόλου ωραίο.

Εάν δεν εκδηλωθεί στο συγκεκριμένο διάστημα, να στραφούμε στις ημέρες καθρέπτες….. Ιουνίου και Ιουλίου, που έχουν ορίσει μεγάλες αποφάσεις, εκεί τότε ίσως θα δούμε ότι μας έκρυψαν.

Ναι ξέρω έχει Μουντιάλ, είναι καλοκαίρι, έχει ζέστη, πολλοί ετοιμάζονται για διακοπές/….

Συμφωνώ, αλλά σκέψου, ότι τελειώνει η άμμος στη κλεψύδρα σε πολλά και σοβαρά θέματα εν μέσω Μουντιάλ


ΥΓ.

Η φύση μιλάει, μάζι με το χρόνο...ποιός όμως την ακούει, ποιός θα σου μεταφράσει αυτα που λέει, θα σου εξηγήσει αυτά που βλεπεις.


Rick.


Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. πολυ σωστες οι παρατηρησεις και τροφη για ερευνα ..

    συνεχιστε να εμπνεετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή