Tο Σκοπιανό δεν λύθηκε και ούτε πρόκειται να λυθεί...


Και αυτό γιατί και θα το καταθέσω για ακόμη μια φορά, δεν ήρθε για να λυθεί..

Ενα γνωμικό λέει ότι οι συνθήκες ειρήνης, είναι αιτίες πολέμου για το μέλλον.

Είναι από τις πιο σοφές εκφράσεις της σύγρονης ανθρώπινης ιστορίας.

Έτσι, ο Αλέξης μπορεί και να λάβει το Νόμπελ ειρήνης, δεν θα ξέρει όμως που να το βάλει.

Είναι μεγάλο δίλημμα να μη ξέρεις που να..... βάλεις κάτι.

Θα μου πείς.... εντάξει δεν θέλουν........…γιατί δεν θέλουν 


και..... τι θέλουν;

Άκου τώρα, εαν ακόμη αναρωτιέσαι, είναι εύκολο να δεις τι θέλουν και γιατί.

Έχεις δει το πολυπολιτισμικό μοντέλο που προετοιμάζουν μέσω της λαθρομετανάστευσης, στην Ευρώπη; Όλοι το βλέπουμε και ποιοί είνα πίσω από αυτό βλέπουμε.

Γιατί το ετοιμάζουν; Για να συνεχίσουν να υπάρχουν κράτη, εθνότητες και διαφορετικοί πολιτισμοί...διαφορετικές θρησκείες;

Όχι..

Τα παραδοσιακά κράτη και οι διάφοροι πολιτισμοί με τις θρησκευτικές τους διάφορες θα μπουν στο mixer, ήδη έχουν μπεί και αυτό το μείγμα κοινωνίας που θα βγει, θα ακούει σε ένα κράτος, παγκόσμιο, δίχως σύνορα ή με άλλα σύνορα που θα καταργεί την διαφορετικότητα των λαών, μια θρησκεία, δίχως διεφθαρμένες κυβερνήσεις και δίχως πολλά άλλα.

Μήπως παρατήρησες ότι στα Βαλκάνια υπερισχύουν παραδοσιακά τα ορθόδοξα κράτη;

Σερβία, Ελλάδα, Σκόπια, Ρουμανία, Βουλγαρία… 
Τι σημαίνει αυτό;

Ότι τα παραπάνω βαλκανικά κράτη θα πρέπει να γίνουν γήπεδο, εκεί που θα παίξει μπάλα η νέα εποχή, θα διαμορφωθούν οι συνθήκες που θα διαιρέσουν τις βαλκανικές φυλετικά-θρησκευτικά ανάμεικτες  κοινωνίες, αφού φρόντισαν να υπάρχουν μια ποικιλία από αιτίες για κάτι τέτοιο.

Και η αντανάκλαση της διχόνοιας θα επεκταθεί και σε πιο πολιτισμένα κράτη...η μία εθνότητα εναντίων της άλλης, η μία θρησκεία απέναντι στην άλλη και όλοι εναντίων των κυβερνήσεων.

Αυτή είναι η απάντηση στο γιατί δεν θέλουν λύση.

Αυτή την εποχή εγκαινίασαν στην Ιερουσαλήμ, στις 14.5…για αυτό φύτεψαν λύσεις που ουσιαστικά είναι καμουφλαρισμένα προβλήματα.

Για αυτό επιμένω σε αυτή την ημερομηνία.


Παρένθεση, για αυτό και ψάχνω μέσα στο Μουντιάλ που κατά σύμπτωση το φιλοξενεί ορθόδοξη χώρα, αν θα κοιτάξουν να διαμορφώσουν τις παραπάνω ζητούμενες συνθήκες.
Και δεν στο λέω γιατί διαφημίζουν οι τζιχαντιστές ένα χτύπημα, δεν υπολογίζω τα δεδομένα με βάση τι λένε αυτοί, άλλοι κατευθύνουν τη συνείδηση μέσα στο πεδίο, απλά υπάρχουν τα σημάδια σε αυτό.
Πραγματικά δεν πρέπει να γίνει. Αν όμως δεν το αποφύγουμε,  θα φροντίσουν να είναι κάτι μεγάλο, όση και η τηλεθέαση της διοργάνωσης. Για τις σκιές, πιθανός να είναι μεγάλη χρονική ευκαιρία κάτι τέτοιο.κλείνει η παρένθεση.

Θα μου πεις τώρα , είναι μακρόπνοο σχέδιο το παραπάνω και πολύ φιλόδοξο... θα σου πω να περιμένεις όταν θα πάρει φωτιά ο πλανήτης, όταν απλωθεί η γενική  απελπισία και η ασφάλεια σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη πάει περίπατο. 


Εκεί θα δούμε πόσοι θα καταφέρουν να παραμείνουν άνθρωποι μέσα στον καταιγισμό σκοτεινών ενστίκτων μιας άλλης εποχής και τι θα είναι ικανοί να παραχωρήσουν για την ασφάλεια τους.

Είναι πολύ πολύ σημαντικό αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο, να δούμε τι κρύβεται πίσω από τις υπογραφές και τα δελτία ειδήσεων.

Αυτό που επικρατεί σήμερα, γενικά στη χώρα μας είναι θυμός, οργή, μίσος και στο βάθος απελπισία.


Είναι συναισθήματα, συνειδησιακές καταστάσεις άκρως απαραίτητες για το παραπάνω πλάνο, μιας και η Ελλάδα μπήκε στο πλάνο των γυρισμάτων.

Θυμός και οργή όμως επικρατεί ταυτόχρονα και στο άλλο στρατόπεδο.

Εφόσον λοιπόν δεν θέλουν λύση, απαντάμε με ένα παλαιότερο άρθρο και δυο εικόνες στο τι ακριβώς θέλουν από αυτήν την.... "προγραμματισμένη" να αποτύχει συμφωνία.

15 Ιανουαρίου 2018
Από Τη Μια Οι «Νονοί» Και Από Την Άλλη Οι «Νόμοι»


17/6 Σκόπια επεισόδια

17/6 Ελλάδα επεισόδια
Το τι κρύβεται πίσω από τις σημερινές υπογραφές το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη...αν και η κρίση των αναγνωστών αυτής της στήλης υποθέτω τα έχουν ήδη αντιληφθεί.
Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours