9 Ιούνιου GAY PRIDE Αθήνα
12 Ιουνίου Εθνική τραγωδία με τη Μακεδονία


23 Ιουνίου GAY PRIDE Θεσσαλονίκη 


25 Ιουνίου σεισμός 4,2R ΘεσσαλονίκηΠριν μερικές ημέρες, για την ακρίβεια στις 20 Iουνίου, είχαμε την επέτειο των 40 έτων από τον καταστροφικό σεισμό των 6,5R στη Θεσσαλονίκη το 1978.

Σήμερα, 14.615 ημέρες μετά, έχουμε έναν αρκετά ισχυρό σεισμό στη Θεσσαλονίκη [5 ημέρες μετά την "επέτειο" των 40 ετών]

Στις πόσες τραγωδίες θα βάλουμε φρένο σε αυτές τις εκδηλώσεις υπερηφάνειας;
Στους πολλούς μοιάζουν να μην συνδέονται η αιτία με το αποτέλεσμα, αλλά ο χρόνος είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που μέσα από αυτόν συντονίζονται τα γεγονότα...το βλέπεις παραπάνω.

Στα πόσα ρίχτερ θα συμφωνούσαμε ότι αυτές οι εκδηλώσεις είναι καλά οργανωμένες τελετές, είναι οι αφορμές μεγαλύτερων προβλημάτων;

Πρέπει να δούμε και θυσίες μετά τις τελετές;....νεκρούς; και αν ναι πόσους; 

Στους πόσους νεκρούς θα αντιδράσουμε.....θα κατανοήσουμε ότι έχουμε πάρει σαν κοινωνία μεγάλη φόρα για το... πουθενά;

Δεν πρέπει να στραφούμε απέναντι  στα παιδιά που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις αυτές, θύματα είναι και αυτά της μάχης του μυαλού,πληγωμένοι στρατιώτες του Matrix που θέλουν  βοήθεια και όχι επιθετική αντιμετώπιση.

Αντίθετα, θα πρέπει να στραφούμε σε όλους αυτούς που επιτρέπουν να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις και στους εγχώριους χορηγούς και ΜΚΟ που επικοινωνούν-διαφημίζουν-προωθούν την διαστροφή της ανθρώπινης φύσης. 

Αν δεν υπήρχε αυτός ο πόλεμος, δεν θα υπήρχαν θύματα και αυτό υποδηλώνει ότι πολλοί ακόμη και τώρα αγνοούν τον εχθρό και τον τρόπο δράσης του.

Σε ποιο ύψος η φλόγα θα πρέπει να φτάσει για να σταματήσουμε να την αγνοούμε....να αντιληφθούμε ότι πάνε να κάψουν τις επόμενες γενιές, ότι στόχος είναι οι νέες γενιές;

Αυτή τη στιγμή, όλοι μας ανεξαιρέτως επιτρέπουμε να κληρονομήσει η νέα γενιά πέρα από το δυσβάσταχτο χρέος και την ανθρώπινη διεστραμμένη σεξουαλική υποδούλωση,  βάσεις που αν τοποθετηθούν θα μιλάμε για τη χειρότερη εθνική τραγωδία της Ελλάδος ακόμη και από αυτή της Τουρκοκρατίας, αφού θα μιλάμε για Παγκοσμιοκρατία, ήθη και αξίες που αν υιοθετήσει η ελληνική κοινωνία παύει να είναι ελληνική...θα είναι κάτι άλλο όχι πάντως ελληνική.

Αυτά κληρονομούμε στη νέα γενιά το διάστημα που διανύουμε...και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να νιώθουμε και τόσο υπερήφανοι.

Όχι μόνο να μην νιώθουμε υπερήφανοι αλλά τουλάχιστον να κατανοήσουμε έστω το βασικό και απλό, ότι όλο αυτό το κακό θα εμποδιστεί, όχι με ειρηνικό και αναίμακτο τρόπο, είναι μια πραγματικότητα που μας διδάσκει η ιστορία μας και μας πληροφορεί ο χρόνος.RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours