Πολύ έντονο παρασκήνιο επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στους κόλπους μιας ποδοσφαιρικής ομάδας των νοτίων προαστίων της Αθήνας,  με αφορμή μια πρόταση που «έπεσε» στο τραπέζι από γνωστό εκπαιδευτικό οργανισμό που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη για τις δικαστικές διαμάχες του με το ελληνικό δημόσιο και τις ανακλήσεις των αδειών επιχειρήσεων του ομίλου του.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια γυναικεία ομάδα που έχει δυναμική πορεία τα τελευταία χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους.

Το θέμα δεν άφησε αδιάφορους δύο γνωστούς φιλάθλους της ΑΕΚ, που πληροφορήθηκαν το γεγονός και αντέδρασαν στο ενδεχόμενο συγχώνευσης του συλλόγου ακολουθώντας παρόμοια τακτική του εκπαιδευτικού ομίλου σ’άλλα ομαδικά αθλήματα.

Ο ένας Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε κόμμα της Βουλής, ο δεύτερος έμπειρος δημοσιογράφος με πάνω από 20 χρόνια πορεία σε ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο, δεν θέλουν ούτε να …ακούσουν για την επικείμενη συμφωνία.

Μάλιστα ψιθυρίζεται ότι λόγω και κοινής Μικρασιατικής καταγωγής τους με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου τον έχουν ενημερώσει για την κατάσταση μέσω δύο στενών συνεργατών του. Τονίζουν μάλιστα προς τη διοίκηση της «Μάνας» ΑΕΚ ότι θα κάνουν τα πάντα για μην …αλωθεί η ομάδα από τον όμιλο που προκαλεί …ξινίλα στους κιτρινόμαυρους οπαδούς!


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours