Και πως να βάλουμε…αφού είναι τέτοιος ο πόλεμος του νου.... τόσα πολλά τα ανοιχτά μέτωπα  στο πεδίο, τόσες μάχες χαμένες.... 


Αυτά τα ανοιχτά μέτωπα έπρεπε όμως να μας έχουν συνεφέρει.

Κατά κάποιο τρόπο  αυτό συνέβη σε κάποιο ποσοστό, με την παραχώρηση της Μακεδονίας…όμως έπρεπε να φτάσουμε εκεί για να καταλάβουμε κάποια πράγματα;


Επίσης, στις πόσες καταστροφές και τραγωδίες θα αντιληφθεί η κρίσιμη μάζα, η πλειοψηφία τι επιχειρείται στη χώρα μας, ποιοι είναι εχθροί και  το βασικότερο, ποια όπλα χρησιμοποιεί ο αντίπαλος.

Δυο ημέρες μετά την παρέλαση υπερηφάνειας στο Σύνταγμα, παραχωρείτε η Μακεδονία στην Ευρωπαϊκή κοινότητα και στην στρατιωτική συμμαχία.

Δεν παραχωρείται στα Σκόπια,προσοχή, παραχωρείτε σε έναν οργανισμό και σε μια ένωση που υποτίθεται παλέψαμε για να μπούμε μέσα.

Παλέψαμε και δώσαμε μάχες για να μπούμε σε μια διακρατική συμμορία, αλλά ακόμη και οι συμμορίες έχουν κανόνες συμπεριφοράς και κόκκινες γραμμές, πράγμα που στην πιο πάνω περίσταση δεν συμβαίνει. Αρα δε μιλάμε ουτέ καν για συμμορίες, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι εγκληματικές οργανώσεις και αυτό θα αποδειχτεί όταν θα τις διαλύσουν. Και τις δύο ενώσεις, τη στρατιωτική και την ευρωπαϊκή.

Μόλις 2 ημέρες μετά το GAY PRIDE μας επισκέπτεται μια εθνική τραγωδία που την αποκαλούν συμφωνία ειρήνης. Η ημερομηνία γράφει 12 Ιουνίου.

Πρίν μερικές ημέρες, στις 21 Ιουλίου, στον καθρέπτη τις 12ης Ιουλίου, η Ελλάδα πανηγυρίζει τη συμφωνία με τους θεσμούς για την ελάφρυνση του χρέους…αλλά παραλείπουν μερικοί κλακαδόροι ότι, αυτοί που αποφάσισαν να σου ελαφρύνουν το χρέος είναι αυτοί που πανηγύρισαν την παράδοση του ονόματος…είναι οι ίδιοι που εργάστηκαν,  πίεσαν εκβίασαν για κάτι τέτοιο.

Συμπέρασμα; Ότι και η μια συμφωνία και η άλλη συμφωνία, η πρόσφατη, θα πέσουν στο γκρεμό των εξελίξεων. Μας το έδειξε ο χρόνος, όπως έγινε πέρυσι στις 21 Ιουνίου και 12 Ιουλίου με τους δύο σεισμούς σε ημερομηνίες καθρέπτες.

Εκμεταλλεύονται οι σκιές ιδιότητες του χρόνου και πληροφορίες για να φέρουν καταστροφές, χρησιμοποιούν την τέχνη του χρόνου για να μας δημιουργήσουν προβλήματα, και ένα άλλο παράδειγμα, τρανό, είναι η 11/9 στις ΗΠΑ. Όλοι λέμε 11/9.... αλλά αυτό είναι ένας χρονικός προσδιορισμός, μια ημέρα, μια στιγμή, που φιλοξένησε μια καταστροφή και όλοι συντονιστήκαμε στη χρονική συχνότητα αυτή.


Μερικά πολύ μεγάλα πράγματα, κρίσιμες αποφάσεις τρομοκρατικά χτυπήματα κλπ. πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένες ημέρες, ώρες, ακόμη και λεπτά, διότι πρέπει να ωριμάσουν μέσα από το χρόνο και ο χρόνος ωρίμανσης πρέπει πάλι να είναι συγκεκριμένη χρονική στιγμή... ημέρα... ώρα…

Σε αυτή την ωρίμανση, συνεισφέρουμε όλοι μας…εμείς δώσαμε το όνομα στις εγκληματικές οργανώσεις, εμείς όχι ο Τσιπρας!

Κατά κύριο λόγο με την αδιαφορία μας στα εθνικά μας ζητήματα, που το πεδίο την κατέγραψε αλλά και με την σιωπηρή αποδοχή μας σε φεστιβάλ υπερηφάνειας σαν τα παραπάνω, σε υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, στις έμφυλες ταυτότητες που στόχο έχουν τους εφήβους μας, στην αποδοχή της ψηφιακής εποχής μέσω της ταυτότητας, των ηλεκτρονικών εισιτηρίων κλπ.

Αποδεχόμενοι αυτά, αποδεχτήκαμε το γρκί σχέδιο που υπάρχει για τη χώρας, αγνοώντας αυτά, αγνοήσαμε τα όπλα του εχθρού.

Με ένα παράλογο περίεργο τρόπο, υπάρχει μια αθόρυβη συνεργασία δική μας με τις σκιές και το πλάνο της νέας εποχής.

Τα παραπάνω λόγια φυσικά αδικούν όσους αγωνίζονται να μην εφαρμοστούν τα παραπάνω, γνωρίζοντας ότι συμμετέχουν σε έναν αγώνα άνισο, δεν ξέρω σε τι ποσοστό συμβαίνει αυτό, αλλά υπάρχουν αρκετοί απλοί καθημερινοί άνθρωποι, σελίδες, ιστοσελίδες, που αγωνίζονται έμπρακτα εναντία σε αυτό το τέρας, όποτε εξαιρούνται από τα παραπάνω. Είναι όλοι αυτοί που δέχονται το bulling της κοινωνίας, των ΜΜΕ, του συστήματος που παλεύει να απομονώσει τις φωνές αυτές.

Μετά και την πρόσφατη συμφωνία στο 21, έρχεται τραγωδία στη χώρα μας. Και αυτό θα είναι το σημάδι μου , το σημάδι μας για μια μεγαλύτερη.

Δεν θα το προσεγγίσουμε χρονικά, απλά αναφέρω ότι έχει καθυστερήσει. Ότι πέσει, θα πέσει από πολύ ψηλά και θα κάνει πολύ θόρυβο.

Οι χαρές των δυο συμφωνιών και οι χοροί και τα τραγούδια των παρελάσεων θα βγουν ξινά.

Θυμάσαι , σε προηγούμενο άρθρο 16.6 είχαμε εκεί κοντά στις εκλογές στην Τουρκία... για βωμό και θυσία.
22.6
Νεκρή Διάσημη Τουρκάλα Τραγουδίστρια Σε Μακελειό Στην Αλικαρνασσό! (Video | Photo)

Όλα τρέχουν παράλληλα…. αμέτρητα ίσως άπειρα παράλληλα ενδεχόμενα, μονοπάτια που τα έχουμε επιλέξει ελεύθερα εμείς.Rick.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours