Θέλει με πείσμα να γυρίζει τη μπίλια και αυτή να κάθεται σε νούμερα…...νούμερα που θα φέρουν άλλα νούμερα, περισσότερα σε αριθμό. 

(Για αυτούς νούμερα είμαστε..)

Συγκεκριμένες ημέρες, συγκεκριμένος χρόνος, σε άλλο ημερολόγιο… μας στήνουν παγίδες.

Υπάρχουν ημέρες συγκεκριμένες που πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα για να οδηγήσουν σε κάποια άλλα, μεγαλύτερα…δεν ξέρω αν με πιάνεις.

Δεν ξέρω πόσοι κατάλαβαν τι σημαίνει χειμώνας μέσα στο καλοκαίρι, τι σημαίνει η επιδημία αναχωρήσεων και κακών ειδήσεων που στοχεύουν συγκεκριμένα κέντρα της Ελλάδος, συγκεκριμένες περιοχές…..τι σημαίνει να ξεψυχά μια χελώνα στην άμμο.

Αν σου φαίνονται αρνητικές σκέψεις τα παραπάνω….να σε ενημερώσω κοπέλα μου ότι είναι ναι…είναι αρνητικές....όμως ξέρεις τι δεν είναι;

Δεν είναι σκέψεις, απόψεις που ο κάθε ένας μας έχει και από μία. Αν τώρα εσύ κοπέλα μου θες να τα βλέπεις σαν σκέψεις… go on.

Απλά να σου υπενθυμίσω κάτι, το αεροπλάνο πετάει γιατί κάποιος το σκέφτηκε, το αμάξι τρέχει γιατί κάποιος το φαντάστηκε…η σκέψη γίνετε ύλη και το αντίστροφο…μέσα από τις αισθήσεις μας ελέγχουν και μας εμφανίζουν την πραγματικότητα που επιθυμούν και θα δεις ότι ….όταν η σκέψη τους-πληροφορία γίνει ύλη τότε θα αναθεωρήσεις για το τι είναι αρνητισμός και θα καταλάβεις ότι δεν ήταν δικές μου σκέψεις ή απόψεις, αλλά στοιχεία μέσα από το σκοτεινό πλέον πεδίο της χώρας μας.


Η ρουλέτα γυρίζει και η μπίλια έστησε πάνω της χορό, σε με νέα αρχή, από σήμερα, 1 και 3… αριθμός δύσκολος, το επόμενο διάστημα γεμάτο παγίδες, μέρες που τρέχουν από πριν και γεγονότα που κυοφορούν και συνεχώς αναβάλλεται η γέννα, ίσως  περιμένουν το φεγγάρι να ματώσει...

Ίσως σε δυσκολεύω αλλά είναι ο πιο απλός τρόπος να περιγράψω τον.... ρυθμό της μπίλιας.


Σε φώτο τα νούμερα της ημέρας σε ένα από τα πιο παλιά ημερολόγια [3...7] σε συντονισμό με τη σημερινή τραγωδία στην Εθνική οδό κοντά στην Αλεξανδρούπολη, δηλαδή στην Δυτική Θράκη, που συνορεύει με την Ανατολική Θράκη, το Ευρωπαϊκό κομμάτι της Τουρκίας.5 άνθρωποι έφυγαν άδικα εντελώς σήμερα το πρώι..και η ελληνική φάρμα συνεχίζει λες και δεν τρέχει τίποτα...με μοναδική απαίτηση να φτιάξει ο καιρός και να μην χαλάσουν τα μπάνια.


Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours