....και στο διχασμό επάνω γίνονται πολλά, χάνονται ζωές, χάνονται εδάφη, αλλάζει άρδην το γεωπολιτικό κλίμα στο σημείο που έχουν στοχεύσει να προκαλέσουν αστάθεια.

Για πολλοστή φορά θα κατατεθεί η άποψη από αυτήν εδώ τη στήλη, ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.

Ο λόγος που φύτεψαν τώρα τη λύση στο Σκοπιανό είναι ο διχασμός της χώρας και αυτό είναι εύκολο να συμβεί, διότι εύκολα μας κατευθύνουν μέσω του συναισθήματος της οργής...ξέρουν που χτυπάνε...ο τρόπος ζωής μας τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν όποιο κουμπάκι θέλουν από τα συναισθήματα μας, ότι ώρα θέλουν και υποψιάζομαι ότι άλλες δυνάμεις τους εμποδίζουν μέχρι τώρα να προχωρήσουν και όχι οι δικές μας αποφάσεις και επιλογές.

Όμως από τις 14.5 και στα εγκαίνια της νέας πρωτεύουσας, τα πράγματα άλλαξαν ... και το είχαμε πει την ίδια ακριβώς ημέρα.

Από Σήμερα Ο Κόσμος Αλλάζει Και Δεν Θα Ρωτήσει Κανέναν Μας Για Αυτό
14.2.2018Αυτά που είδαμε στη Βουλή σήμερα και όσα όμορφα θα δούμε αργότερα και στη βουλή και στη κοινωνία, καταδεικνύουν το λόγο που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα τώρα.

Εν θερμώ αποφάσεις ίσως ικανοποιήσουν το εθνικό μας αίσθημα αλλά μπορεί να κοστίσουν, διότι στην αναμπουμπούλα επάνω μπορούν να εφαρμοστούν πολλά από τα σχέδια τους. 

Οπότε δεν μιλάμε μόνο για διχασμό ανθρώπων αλλά και για "διχασμό" εδάφους, απώλεια εθνικής κυριαρχίας....ο γείτονας περιμένει το πράσινο φως που θα του δώσει η πολιτική κατάσταση της χώρας.

Στα πραξικοπήματα, στις πολιτειακές ανακατοσούρες κρύβονται πολλοί δαίμονες αλλά και πέραν από αυτούς, η χώρα δεν ζει σε κανόνες καλής γειτονίας.
 
Μια συμβουλή σε όσους πολιτεύονται.

Όταν η Δημοκρατία υποχωρήσει, την ημέρα που θα γίνει, ο τρόπος που θα γίνει, οι συνθήκες που θα επικρατούν(ήδη καλλιεργούνται) τότε που η οργή για όλους σας θα ξεχειλίζει, τότε άλλα ένστικτα θα κατευθύνουν τις κινήσεις του πλήθους που θα βρίσκεται απέναντι σας.

Επειδή μία τέτοια κατάσταση είναι τρομερή, μιλάμε για φαινόμενα που γίνονται σε τριτοκοσμικές χώρες, αλλάξτε συμπεριφορά και μυαλά.

Κοιτάξτε τη Δημοκρατία.... σας σιχάθηκε και με δάκρυα στα μάτια σιγά σιγά αποχωρεί.
Αποχωρεί ντροπιασμένη και αηδιασμένη από τις πολιτικές αποφάσεις σας, τις πάγιες αντιδράσεις σας, τις χλιαρές πολιτικές σας, την απιστία των λόγων σας και τα πρόσφατα νομοθετήματα που ψηφίσατε στη Βουλή.


Κανείς σας δεν κάνει μια κίνηση να την σταματήσει και είστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό, είστε(ήσασταν) οι νόμιμοι εκπρόσωποι του λαού. 


Ρίξτε μια ματιά στην ατμόσφαιρα στο εξωτερικό, στην οικονομία, στις πολεμικές προετοιμασίες, όλα αυτά μπορεί να σας ξεγυμνώσουν μπροστά στις εξελίξεις και να φανεί σε περισσότερους η ασχήμια σας...και θα γίνει διότι αυτός είναι ο στόχος των σκιών.

Αλλάξτε όσο έχετε χρόνο, το καράβι ξανάπαμε, έχει βάλει πλώρη για τα βράχια.

Η Ελλάδα από τις 12.6 εισήλθε σε σκοτεινές ώρες…εκείνες τις ώρες, ειδικά εκείνες, τις αποφάσεις τις παίρνουν οι σκιές, όχι εμείς....και ας δείχνει το ανάποδο.


Είμαστε σε αναμονή, σε κόκκινο συναγερμό, εισήλθαμε σε γκρι περίοδο, οι κίνδυνοι και απειλές είναι πολλές και όχι μόνο μια.

Οι ασύμμετρες απειλές, την ώρα που τσακώνονται στη βούλη παραμένοντας στον κόσμο τους, είναι κάτι που το έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν, πάνε χέρι χέρι με το όνομα των Σκοπίων.
Μια ερώτηση...

Το Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης πως θα το λέτε από εδώ και πέρα;

Υπουργείο πρώην Μακεδονίας-Θράκης;
Υπουργείο Νότιας Μακεδονίας-Θράκης;

Μετά τη Μακεδονία έρχεται και η Θράκη;Rick. 12.21


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours