Αρκετές δορυφορικές απεικονίσεις δείχνουν ότι η Αμερικανική στρατιωτική βάση του Al-Tanaf που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Ιράκ, έχει επεκταθεί και έχει μεγεθυνθεί σε σχέση με προηγούμενες δορυφορικές λήψεις.

Σύμφωνα με τις παρακάτω εικόνες, φαίνεται ότι ο αμερικανικός στρατός αύξησε τον αριθμό των τεθωρακισμένων οχημάτων, κατασκεύασε νέους εξοπλισμένους στρατώνες και αρχηγείο.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τη στρατιωτική τους βάση στη Συρία ως εκπαιδευτικό στρατόπεδο για να εξοπλίσουν και να εκπαιδεύσουν τους μαχητές της αντιπολίτευσης της Συρίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επέκτειναν τη στρατιωτική τους παρουσία στην ανατολική περιοχή της Συρίας, ειδικά στη νέα στρατιωτική βάση που ιδρύθηκε στην πόλη Manbj βόρεια του Χαλεπίου.

Η Μόσχα - μέσω του ρωσικού υπουργείου Άμυνας - ζήτησε την πλήρη αποχώρηση των στρατευμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Συρία, καθώς ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε πρόσφατα την ανάγκη για απόσυρση όλων ξένων στρατευμάτων από τη Συρία που δεν έχουν την εξουσιοδότηση της συριακής κυβέρνησης για να παραμείνουν.


en.muraselon.com
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours