Και έρχεται από πολύ παλιά, από το 1919.

Και αφορά την Τουρκία και τον Ερντογάν.

Οι τελευταίες εκλογές που έγιναν στην Τουρκία ήταν βουλευτικές, στις 1.11.2015

Από τότε μέχρι τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις 24.6.2018 έχουμε ακριβώς 966 ημέρες.

Σε έναν κόσμο όπου τα γεγονότα, μικρά και μεγάλα συγχρονίζονται [πρέπει να συγχρονίζονται για να υπάρχει μια συνεχής ροή και πρόοδο στο εκάστοτε σχέδιο των αφεντικών], ο χρόνος είναι το απόλυτο εργαλείο συγχρονισμού και ξετυλίγοντας το κουβάρι του χρόνου, μπορούμε να καταλάβουμε τις αιτίες για τις οποίες τα ορίζουν και που πιθανός θέλουν να οδηγήσουν. 

Για παράδειγμα, η ιστορική συμφωνία για τό όνομα των Σκοπίων, θα έχει το νούμερο 17, έτσι θα μείνει στην Ιστορια, όσο μείνει...17.6.2018

Το 17 είναι χρόνος...αλλά είναι και ο αριθμός που εκφράζει τους ελευθροτέκτονες-μασώνους...είναι ο αριθμός τους, η σφραγίδα τους, όπως π.χ βλέπουμε σε γκράφιτι το g7, σε ένα τοίχο στον Πειραία , όλοι καταλαβαίνουμε ότι συμβολίζει μια συγκεριμένη ομάδα ανθρώπων, είναι ο αριθμός που εκφράζει την ομάδα αυτή.

Χρόνος είναι το ημερολόγιο στο τοίχο μας, χρόνος είναι και η ώρα, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα.

Γνωρίζοντας αυτό, γνωρίζοντας ότι το Σκοπιανό δεν είναι παρά ένα μικρό γρανάζι του μεγάλου συγχρονισμού που τρέχει με συγκεκριμένη κατεύθυνση από τις 14.5, μπορεί κάποια πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα περιμένουν εκεί στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν.... είναι και δεν είναι κομμάτι αυτού του μεγάλου συγχρονισμού που θα μας οδηγήσει στο επερχόμενο χάος.

Είναι κομμάτι του διότι η παραμονή του στην εξουσία είναι κάτι που δεν επιθυμούν οι μεγάλοι της σκακιέρας [πέραν της Ρωσίας] αφού τρενάρει γεγονότα και δεν είναι μέρος του διότι η λίστα των καλεσμένων στο μεγάλο συγχρονισμό των γεγονότων δεν γράφει το όνομα του.

Με κάποιο τρόπο, δημοκρατικό ή μη θα πρέπει να απομακρυνθεί. 

Τώρα τον Ιούνιο, είναι μια σπάνια ευκαιρία για το πρώτο, το πλάνο Α.

Είναι βέβαιο ότι κάποιες δυνάμεις θα κάνουν τα πάντα για να μην γίνει ο απόλυτος σουλτάνος με διευρυμένες προεδρικές αρμοδιότητες που θα μπαστακωθει στη σκακιέρα και θα χαλάσει την παρτιδα.

Εφόσον αυτό συμβεί και το πλάνο Α προχωρήσει, τότε έχουμε πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να υπολογίσουμε το μέγεθος του προβλήματος…για εμάς, σε ένα τέλειο συγχρονισμό με την εσωτερική μας πολιτική αστάθεια, για τη σχέση της Τουρκίας με τη Ρωσία, με την Αμερική… κλπ.

Το πρόβλημα αυτό έρχεται από το 1919 και απειλεί τα 15 συναπτά έτη παραμονής στην εξουσία της γείτονας χώρας.

Αν τρέξει το σχέδιο, δεν αποκλείεται να στηθεί και "βωμός" εκεί κοντά στις εκλογές.
Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο θα υπάρξουν τα ανάλογα σημάδια.

Εδώ, μας απορρόφησαν με το Σκοπιανό κάνοντας μας να αγνοήσουμε ότι τρέχουν και άλλα προγράμματα στο Matrix, εξίσου σοβαρά και επικίνδυνα για τη χώρα μας.

Rick
Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. H τελευταία παράγραφος τα λέει όλα. Και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Το Σκοπιανό επίτηδες οδηγήθηκε σε "λύση" τώρα. Ειναι πολύ βαθύ το θέμα και δεν έχει σχέση ούτε με ημερομηνίες, ούτε με προθεσμίες. Οι φασιστεροί έχουν σπουδάσει την τέχνη της πολιτικής και ξέρουν απ΄έξω και ανακατωτά τους Έλληνες την "κοντή" τους μνήμη και τη φιλοχρηματία... Οι εξελίξεις που έρχονται σύντομα, ίσως και πριν τελειώσει το καλοκαίρι, πιστεύω ότι θα σε δικαιώσουν Rick γιατί πλέον άλλη παράταση σε αυτή τη χώρα θα σημάνει την πλήρη διάλυση της και την είσοδο σε περίοδο εμφυλίου πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα παιζουν ταυτοχρονα , καθως και μια οριστικη πτωση της κυβερνησης ωστε να εξαφανιστουν οι υπευθυνοι , οπως εκαναν με καραμανλη , σαμαρα , σημιτη , παπανδρεου ...στο παρελθον ..

      Διαγραφή