Δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε κρατική εκπομπή, ενώ κάνει έναν πρόλογο διαφήμιση που μας κάνει να νιώθουμε τύψεις όσοι δεν γνωρίζουμε τι είναι το ραμαζάνι, κάτι που όπως μας ενημερώνει 
οφείλαμε να γνωρίζουμε, ρωτάει την καθηγήτρια Θρησκειολογίας Αγγελική Ζιάκα, εάν η εξόντωση των αλλοθρήσκων είναι μύθος ή πραγματικότητα και η απάντηση της καθηγήτριας ορθά κοφτά είναι ότι:  "Ναι είναι πραγματικότητα".

Στο βίντεο αλιεύεται και η προσπάθεια του κρατικού δημοσιογράφου να εξισορροπήσει τη χριστιανική θρησκεία με το Ισλάμ και γίνεται αναφορά για τους "φίλους μας" τους σουνίτες που ήρθαν στην Ελλάδα.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι από άλλες χώρες που δεν έχουν κακές προθέσεις και αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα μας, αλλά σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που έχουν κακές προθέσεις και η στυγνή προπαγάνδα υπέρ της αθρόας και δίχως έλεγχο μετανάστευσης των "φίλων μας" , παραβλέποντας τα καθημερινά επεισόδια στη Λέσβο και τα ποσοστά εγκληματικότητας των αλλοδαπών, αποκαλύπτει τις προθέσεις της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνουμε όλοι μας ακριβά!

Είναι μάγκες όμως…κατάφεραν να προπαγανδίζουν τζάμπα, μας κατάφεραν να τους πληρώνουμε ακριβά κάθε χρόνο την πλύση εγκεφάλου μας υπέρ του πολυπολιτισμικού μοντέλου της κοινωνίας!


Αν και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ υψηλούς τόνους, αυτά που ακούγονται στο κρατικό αφιέρωμα είναι φρικτά και μάλιστα, ο τρόπος που μεταφέρονται στο κοινό, θα κάνουν τα κόκκαλα του Γκέμπελς να τρίζουν.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours