10 Ιουλίου ήταν για την ακρίβεια…είχαμε πει τότε ότι δεν ξεμπερδέψαμε με τις εκρήξεις ηφαιστείων...και παρακάτω θα καταλάβεις το γιατι.


RICK AT 6/10/2018 11:54:00 Μ.Μ

 http://www.ministryoftruth.gr/2018/06/blog-post_69.htmlΗ αρχή είχε γίνει στη Χαβάη, με την έκρηξη στο μεγάλο νησί, στις 3.5.2018.

2. Μετά από 8 ημέρες είχαμε την έκρηξή ηφαιστείου Μεράπι στην Ινδονησία(11.5.2018).

3. Μετά από 32 ημέρες της πρώτης έκρηξης είχαμε έκρηξη ηφαιστείου στη Γουατεμάλα(4.6.2018).

4. Μετά από 56 ημέρες της πρώτης έκρηξης, εκρήγνυται άλλο ένα ηφαίστειο στο Μπαλί της Ινδονησίας, χθες (28.6.2018).

Η 2η έκρηξη με την 3η έκρηξη έχουν 24 ημέρες διαφορά.

Η 2η έκρηξη με την 4η έχουν 48 ημέρες διαφορά.

Η 3η με την 4η έκρηξη έχουν 24 ημέρες διαφορά.


Ας δούμε τώρα τα πολλαπλάσια του οκτώ: 

8 16 24 32 40 48 56…..

Σύγκρινε τα με το χρόνο που μεσολαβεί των εκρήξεων...είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις και βλέπω, συμπίπτουν τα νούμερα!!!

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαίο είναι αυτό που επιτρέπεται να μας αποκαλυφθεί, αλλά η έκρηξη των ηφαιστείων για την περίοδο που διανύουμε δεν είναι τυχαίες, ούτε απλά μια συμπτωματική εκδήλωση της φύσης, αφού μιλάμε για μια συγκεκριμένη εκδήλωση..." Έκρηξη Ηφαιστείου" και συντονίζεται χρονικά με βάση το 8!!!!

Η χρονική απόσταση μεταξύ των τελευταίων μεγάλων εκρήξεων του έτους 2018,σε διάφορα μέρη της Γής, σε Ανατολή και Δύση,  είναι ακριβέστατο πολλαπλάσιο του 8 και ο παράγοντας χρόνος είναι αυτός που συντονίζει την εκδήλωση του φαινομένου..ρυθμίζει την χρονική απόσταση αυτών των φαινομένων...δηλαδή το πότε θα εκδηλωθούν.

Με την αρίθμηση των ημερών παραπάνω αποδεικνύεται ξεκάθαρα και μαθηματικά η ιδιότητα του χρόνου να συντονίζει φαινόμενα-γεγονότα, οπότε όποιος αντιλαμβάνεται στην ουσία του μια από τις ιδιότητες του χρόνου, αυτόματα παύει να πιστεύει στην τύχη.

Τι σημαίνει όμως ο συντονισμός των ηφαιστείων με το 8 και τα πολλαπλάσια του;

Ότι αυτές οι εκρήξεις είναι ο πρόλογος, είναι ορεκτικό θα λέγαμε αυτού που ετοιμάζεται να μας σερβίρουν.

Είναι ο «χρυσός» συντονισμός που θα μας οδηγήσει σε κάτι μεγαλύτερο από την εικόνα της λάβας που χύνεται στη θάλασσα και της τέφρας που απλώνεται ψηλά στον ουρανό.

Ούτε εγώ πίστευα στα μάτια μου σε αυτή την χρονική αρμονία που εντόπιζα, το ξαναμέτρησα πολλές φορές και βασικά ελπίζω να κάνω λάθος. Θα είναι ένα από τα ευχάριστα λάθη.

Διότι όπως βλέπουμε παραπάνω, εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι πού χτίζεται σιγά σιγά, κάτι που ήδη έχει δρομολογηθεί, κάτι σίγουρα ξαφνικό, ένα ή όχι μόνο ένα γεγονός που θα βάλει σε κίνδυνο πολλές ανθρώπινες ζωές.

Πέρα από μια πραγματικά σοβαρή έκρηξη ηφαιστείου εκεί που δεν το περιμένουμε, σε μέρος που δεν το περιμένουμε,  με βάση παλαιότερες αναφορές, ακολουθούν ισχυροί σεισμοί.

Σεισμοί που όπως είπαμε μένουν στη ιστορία για να θυμούνται οι επόμενες γενιές.

Οσον αφορά την Ελλάδα, οι πλημμύρες πέρασαν…οι βιβλικές καταστροφές έμειναν.

Αντιμετωπίσαμε ακραίες συνθήκες...αφύσικες για την εποχή.

Δεν τελειώσαμε όμως...πως να πεις ότι τελειώσαμε όταν ακόμη δεν έχουν φανεί οι καρποί οσων φύτεψαν το προηγούμενο διάστημα;

Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν εκκρεμότητες,.

Μετά τις πλημμύρες το πράσινο…προσοχή στο πράσινο της χώρας...αλλά πάνω από το πράσινο είναι η ανθρώπινη ζωή. Η ανθρώπινη ζωή είναι πανω από όλα.Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours