Έδωσαν το όνομα στρίβοντας ένα νόμισμα...

Αυτοί που το έδωσαν, ο τρόπος που το έκαναν, δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια να δουν την άλλη πλευρά του νομίσματος. Και η άλλη όψη του νομίσματος έχει χαραγμένο ένα…. πρόσωπο.

Και το πρόσωπο αντιπροσωπεύει κάθε έναν από εμάς και μας συμπεριλαμβάνει όλους... όλους εμάς που θα ενωθούμε σαν μια γροθιά απέναντι στις σκιές και στις μαριονέτες τους.

Αλλά δεν θα μπορούσαμε να ενωθούμε, αν δεν μας ενώσουν αυτοί.... με τις επιλογές τους. 

Να ταρακουνήθουμε εάν δεν το έκαναν αυτοί με τις υπογραφές τους.

Λάβαμε λίγο επιπόλαια τα εθνικά μας ζητήματα, τα τοποθετήσαμε κάτω από το χρήμα και τις ανέσεις, κάτω από τα θέλω μιας διευρυμένης Ευρώπης,

Τώρα όμως οι κινήσεις τους, αθόρυβα διαφοροποιούν τον πίνακα κατατάξεις των ιδανικών μας, τα πρώτα έρχονται τελευταία και τα τελευταία πρώτα.

Κάτω από τη μία στέγη των κοινών ιδανικών και αξιών που εγκαταλείψαμε ή μας οδήγησαν να εγκαταλείψουμε, θα ενωθούμε σαν μια γροθιά και ο υψηλός μας στόχος δεν θα είναι να προστατέψουμε μισθούς και συντάξεις, αλλά να αναβαθμίσουμε τις απαιτήσεις μας και να υπερασπιστούμε όλα όσα αψηφήσαμε το προηγούμενο διάστημα και τα θεωρήσαμε ως δεδομένα.

Όλο αυτό που γίνεται ίσως να είναι σχεδιασμένο σε μια προσπάθεια σκοτεινή που θέλει να εκθέσει το πολιτικό σύστημα και σε Ελλάδα και σε Σκόπια... παρατήρησε πως και εδώ όπως και στα Σκόπια όλοι χρησιμοποιούν μία λέξη για αυτούς που συμφώνησαν, Προδότες.

Πίσω από τη λέξη είναι οι σκιές, είπαμε ότι από τις 14.5 και μετά, επιταχύνεται η απαξίωση του πολιτικού συστήματος στα μάτια του κόσμου και το Σκοπιανό είναι ένα καλό βήμα για τη σταδιακή αλλαγή του πολιτικού status quo της εποχής μας.

Αυτή η προσπάθεια όμως είναι ένα μπούμερανγκ, ειδικά εδώ στην Ελλάδα.

Αυτή η αφύπνιση των Ελλήνων είναι κάτι βαθύτερο από το επιφανειακό που θέλουν να δημιουργήσουν οι σκοτεινοί στην όψη, ώστε να εκμεταλλευτούν το χρόνο και τη συνείδηση. 

Και αυτό διότι η συνεργασία της προσωπικής μας συνείδησης με τη πίστη μας, είναι αυτή που θα μας κρατήσει ασφαλείς σε καιρούς δύσκολους και θα σφραγίσει την ελευθερία μας..... κάτι τέτοιο δεν το θέλουν και δεν τό έχουν στα πλάνα τους.

Είναι η.... Κιβωτός της Γνώσης που θα μας σώσει και δεν θα πνιγούμε στα κύματα των εξελίξεων,της παραπληροφόρησης, του mind war, της απελπισίας, του πόνου και της δυστυχίας που κάνουν βόλτες πάνω από τη χώρα μας.

Υπάρχουν άνθρωποι, φωτισμένοι άνθρωποι, που μας έδωσαν στον κάθε ένας από εμάς από μία πυξίδα, μας είπαν κρατήστε για να ξέρει ο κάθε ένας από εσάς προς τα που είναι η κατεύθυνση των γεγονότων, ώστε να μην χαθούμε μέσα μας, στη θλίψη μας και την γενική απογοήτευση των ημερών μας.

Υπάρχουν πολλοί φωτισμένοι άνθρωποι γύρω μας, τώρα στις ημέρες μας, στην εποχή μας, όπου τα λόγια τους και οι ομιλίες τους είναι τα υλικά από τα οποία φτιάχνεται η Κιβωτός, είναι ταυτόχρονα σημάδι ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά……
Τα λόγια τους, η Κιβωτός της γνώσης, είναι και σημάδι του κατακλυσμού που έπεται.

Όσοι λοιπόν φτιάχνουν με τα λογία τους τη Κιβωτό της Γνώσης, ουσιαστικά μας προειδοποιούν ότι έπεται κατακλυσμός. Την φτιάχνουν έτσι ώστε όλοι να βλέπουμε ότι κάτι φτιάχνουν, ώστε αυτό που φτιάχνουν να είναι μάρτυρας αυτού που έρχεται.

Ότι και να λένε ότι συμφώνησαν, ότι παραχώρησαν, ότι υπέγραψαν ή ξεπούλησαν, είναι προσωρινό, είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα αφού...... Άλλος έχει τον τελευταίο λόγο.

Άλλος κρατάει πένα και χαρτί. Αλλά για να μπει η υπογραφή που αναιρεί όλα τα συμφωνηθέντα από τις σκιές, θα πρέπει να αλλάξουμε, να δείξουμε ότι αξίζουμε την υπογραφή του, ότι αξίζουμε να γίνουμε εγγυητές της νέας εποχής του Θεού και όχι του Ανεπιθύμητου.

Αυτό το «ξεπούλημα» στις 12.6 που νομίζουν ότι κατάφεραν, πιστεύω θα μας κάνει πολύ καλό, σε προσωπικό επίπεδο και εθνικό επίπεδο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος που δεν μπορούν να δουν όσοι σήμερα πανηγυρίζουν για άλλη μια εθνική ήττα.

Και εμείς, δεν θα μπορούσαμε να το δούμε και πόσο μάλλον να ενωθούμε, αν αυτοί δεν έστριβαν το νόμισμα.

Αυτοί δεν μπορούν να δουν το καλό που μας κάνουν, άς το δούμε εμείς την ώρα που αυτή δεν βλέπουν.


Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours