Πέρα από τους νόμους κάθε κράτους, τους οποίους θεσπίζει ο άνθρωπός, πέρα από τους νόμους της φύσης και του πεδίου που ανακαλύπτει ο άνθρωπος, υπάρχουν και άλλοι νόμοι, που δεν μας έρχονται από αυτόν εδώ τον κόσμο, δεν εμπνεύστηκαν και δεν καθιερώθηκαν από άνθρωπο, για αυτό δεν παραποιούνται και δεν διαστρεβλώνονται.

Αυτοί οι νόμοι θα καταργήσουν την υπογραφή σας και θα φροντίσουν να σας ξεχάσει η ιστορία, κανείς άνθρωπος του μέλλοντός να μην γνωρίσει τη ντροπή της εποχής μας.

Νομίζετε ότι γράφεται ιστορία, ότι ή χώρα όπως λέτε μπαίνει σε νέα εποχή, αλλά η ιστορία ίσως έχει διαφορετική άποψη......δεν θα θυμάται τίποτα για εσάς, θα σας σιχαίνεται και μόνο να σας σκεφτεί, γιατί την ιστορία αυτή τη φορά δεν θα την γράψετε εσείς και τα αφεντικά σας.

Ναι, η νέα εποχή θα έρθει αλλά δεν συμπεριλαμβάνεστε μέσα σε αυτή, δεν θα συμμετέχετε σε αυτή, διότι η νέα Ελλάδα θα χτιστεί από το μηδέν, σε βάσεις σταθερές και αξίες αδιαμφισβήτητες, με ανθρώπους προικισμένους με αγάπη και σεβασμό για την Ελλάδα και για τον άνθρωπο, αξίες που τσαλαπατήσατε στο διάστημα που βρεθήκατε στην εξουσία.

Οι τελευταίες αποφάσεις σας και τα ψηφίσματα σας σίγουρα είναι η αντανάκλαση της κοινωνίας, μιας μεγάλης μερίδας, δυστυχώς.

Η κοινωνία είναι απούσα από την εθνική και συνειδησιακή απαλλοτρίωση που επιχειρείται στη χώρα μας, βλέπεις βολευτήκαμε σε αυτή τη ζωή, σε αυτές τις συνθήκες που μας διαμορφώσατε εσείς και οι εντολοδόχοι σας.

Και το κατόρθωμα σας είναι ότι, όσο πιο πολύ δυσκολεύετε τις συνθήκες, όσο πιο εξοργιστικές και μονομερείς είναι οι αποφάσεις σας, τόσο πιο επίμονα η μάζα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές, αγνοώντας άλλους δρόμους,αγνοώντας αν γκρεμίζονται συθέμελα τα θεμέλια της χώρας,  αντικρίζοντας την ελευθερία της σαν ένα ριψοκίνδυνο και αβέβαιο βήμα, εστιάζοντας αποκλειστικά στο πως θα αφομοιωθεί στη νέα εποχή που λέτε.

Αυτή τη στιγμή που γράφω, στο Φάληρο έχει μια μεγάλη συναυλία... οι ήχοι της οποίας με εμποδίζουν να πληκτρολογήσω έστω μια φράση και δυστυχώς, όπως φαίνεται, περισσότεροι είναι σε αυτή τη συναυλία παρά στο Σύνταγμα σήμερα.

Δυστυχώς, περισσότεροι δήλωσαν πριν μερικές ημέρες... ΠΑΡΟΥΣΕΣ στο φεστιβάλ υπερηφάνειας και στη διαστροφή της ανθρώπινης φύσης, παρά παρόντες στη διαστροφή και παραχάραξη της ιστορίας.

Είστε εκεί και υπογράφεται κάθε αθλιότητα γιατί εμείς δηλώνουμε απόντες από την ιστορία.


Που είναι η ελίτ αυτής τη χώρας, η αφρόκρεμα της showbiz, που με  ένα tweet τους κινούν τις μάζες προς πάσα κατεύθυνση,  να βγουν μπροστά και να ξεσηκώσουν τους νέους, σαν πρότυπα που είναι των νέων;

Καλή μας τύχη.... 

θα την χρειαστούμε


Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours