Αστους να ονειρεύονται Βόρεια Μακεδονία,τίποτα δεν τελείωσε, ξέρεις πόσα μπορέι να πάνε στραβά;

Τι θα συμβεί αν ο Πάνος πηδήξει από το πλοίο την ώρα που αυτό βουλιάζει; 


Πόσο θα αρμενίζει ένα ακυβέρνητο σκάφος δίχως πανιά και πλήρωμα;

Κάποιες δυνάμεις το θέλουν να βουλιάξει.... και μια τέτοια πιθανή κίνηση εγκατάλειψης μας οδηγεί σε δύο πράγματα:

1. σε λόγια προφητικά που θα αποδείξουν των ημερών την .....εσχατιά. 


2. στη λογική…που λέει ότι ο γείτονας θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνηση του, στιγμή πλέον ακατάλληλη για τη χώρα μας και ήδη έχουμε δει ότι έχουν φυτέψει πολλών ειδών "συμμετρικές και ασύμμετρες" απειλές που θα διαμορφώσουν το ανάλογο κλίμα.


Η συμφωνία που υποτίθεται ότι ήρθε, έφερε στην επιφάνεια τις προθέσεις, αποκάλυψε τους εγχώριους συνεργούς στο έγκλημα αλλά και φούντωσε το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, όσων το άναψε και δεν μένει τίποτα άλλο παρά τα ανταλλάγματα της Λύσης στο Αιγαίο.

Ανακοινώσεις, που στην ουσία τους όμως θα είναι η υπογραφή ενός συμβολαίου με τον πόλεμο.

Η εγκατάλειψη τώρα του πλοίου, λίγο πριν τη σύγκρουση και την καταιγίδα είναι το σημάδι μας.


Αν μπορείς μην ακούς τις σειρήνες για λύση στο Σκοπιανό, αν δεις σημάδια επανάστασης τρέχα, πάμε μαζί, αν πάλι όχι, μην απελπίζεσαι,  η επανάσταση είναι φλόγα μικρή και πνεύμα αφυπνιστικό που την κατάλληλη στιγμή θα καθοδηγήσει τις αποφάσεις μας, διότι ίσως αυτή τη στιγμή, δεδομένων συνθηκών- εχθρών και προδοτών, να είναι ανθρωπίνως αδύνατο να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των.....μάγων.

Ο αντίστροφος χρόνος ξεκίνησε στις 14.5.2018, από τότε επίσημα πλέον μετράει ανάποδα και έχει για νο1 εχθρό κράτη ορθόδοξα....οι εχθροί της χώρας είναι πιο εμφανής από ποτέ.

Δεν ξέρω για ποιόν λόγο σήμερα πανηγυρίζουν εκεί στα επιτελεία των δύο χωρών, δεν εξαρτάται από αυτούς η εξέλιξη των γεγονότων, δεν ρυθμίζουν αυτοί τη συμφωνία, αστάθμητοι παράγοντες είναι ικανοί να μετατρέψουν μια συμφωνία σε διαφωνία εν ριπή οφθαλμού... ας περιμένουμε λοιπόν.

Είναι κρίσιμες ώρες από σήμερα 12 μέχρι 21 Ιουλίου, ειδικά για την Ελλάδα,για το μέλλον της, η απελευθέρωση μας έχει ξεκινήσει και είμαστε στη φάση που ο εχθρός μας αποκαλύπτεται, αποκαλύπτει τους συνεργάτες του, τη φιλοσοφία του, μια φιλοσοφία που αποδεχτήκαμε να συνυπάρχουμε μαζί της 
όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας μας αδύναμους να διακρίνουμε εχθρούς και φίλους, λύκους και πρόβατα.

Αλλά δεν είναι μόνο η Ελλάδα, τρέχουν τόσες πολλές εφαρμογές στο Matrix που πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.

Σε μερικές ημέρες, στις 14, σε μια άλλη εφαρμογή του προγράμματος Matrix, αυτή του Μουντιάλ, ένας διαχρονικά παγκόσμιος και ταυτόχρονος συγχρονισμός των ανθρώπων, έχουμε την τελετή έναρξης.

Η τελετή έναρξης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, συμπίπτει χρονικά με την τελετή λήξης της μουσουλμανικής γιορτής του Ραμαζανιού, του.... γύρω γύρω από τον κομήτη, την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώτος αγώνας στις 14 Ιουνίου, καθαρά συμπτωματικά, είναι Ρωσία-Σαουδική Αραβία.


Η Ρωσία είναι ορθόδοξο κράτος, η Σαουδική Αραβία μουσουλμανικό και φιλοξενεί  το Μεγάλο Τζαμί της Μέκκας και τη μαύρη Καάμπα, που ασταμάτητα για έναν ολόκληρο μήνα άνθρωποι στροβιλίζονται γύρω από το γρανιτένιο κύβο, ανάποδα της φοράς των ρολογιών και δίχως να ζαλίζονται.

Αυτά.... προς το παρόν....

Rick.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours