"Πρωτοφανείς καταστροφές στη Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία σε Ασπροβάλτα, Σταυρό και Βρασνά - Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους και δηλώνουν για μία ακόμα φορά απροστάτευτοι - Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου έψαχνε τη μάντρα και την πισίνα που μετακινήθηκαν πολλά μέτρα μακριά - Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τα βγάλουν από τη θάλασσα - Οι αποκαλυπτικές εικόνες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη προβληματίζουν" newsit.gr


5 ημέρες μετά to Gay Pride της Θεσσαλονίκης και η συμπρωτεύουσα έζησε πρωτόγνωρες/πρωτοφανείς  καταστροφές από θεομηνία που  έπληξε την πόλη αργά χθες βράδυ.

Μένω στη λέξη.... πρωτόγνωρες...με τη λέξη αυτή περιγράφει κάποιος σπάνιες συνθήκες ή συνθήκες που αντιμετωπίζονται για πρώτη φορά.Ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες γιατί επιτρέψαμε να συμβούν πρωτόγνωρα και πρωτόγονα πράγματα στη χώρα.

Υιοθετώντας τα ευρωπαϊκά ήθη και αξίες, τέτοιες εκδηλώσεις υπερηφάνειας  είναι προμελετημένες καταστροφές και τραγωδίες. 

Είναι τελετές, από πολύ παλιά, τροφή στους θεούς τους και τις επιτρέπουμε να διεξάγονται στη χώρα μας......  αυτές σε συνεργασία με το χρόνο δίνουν και θα δίνουν τραγωδίες και καταστροφές.
Η τελετή/εκδήλωση, ο χρόνος και η συνεργασία μας/ανοχή μας….είναι τα τρία συστατικά τα οποία όπου συντονίζονται μεταξύ τους δημιουργούν πρόβλημα...κινδυνεύουν ζωές..…και κάποιοι όπως είπαμε φροντίζουν να συντονίζονται και κάποιοι άλλοι, δυστυχώς, δεν τολμούν όχι να το ακούσουν....ούτε καν να το σκεφτούν, δεν τους περνάει κάν από το μυαλό τους...

23-6-2018 Παρέλαση Υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη ή οποία συμπίπτει χρονικά με την παρέλαση στη Νέα Υόρκη.


25-6-2018 Σεισμός 4,2R στην Θεσσαλονίκη28-6-2018 Πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα που προκαλούν μεγάλες καταστροφές


Εύκολα θα κατηγορήσουμε τη φύση για την απρέπεια της…όμως και δεν ισχύει και δεν αρκεί. Αν και φαίνεται ότι η φύση απαντάει στην νόμιμη και με τη βούλα του κράτους πλέον κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης, δεν τρελάθηκαν τα καιρικά φαινόμενα, εμείς τρελαθήκαμε…εμείς διασαλεύουμε την τάξη στο πεδίο, δηλαδή μας βάζουν οι σκιές να το κάνουμε, σκιές κρυμμένες πίσω από οργανώσεις που υποτίθεται υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και στο όνομα αυτών απενεχοποιούν στην κοινωνία τα πιο σκοτεινά μας πάθη, δημιουργώντας και διαφημίζοντας τη σεξουαλική αταξία και διαστροφή..

Και το θέμα δεν είναι ότι είμαστε μια βαριά άρρωστη κοινωνία, υπάρχει θεραπεία, το πρόβλημα είναι ότι δεν το βλέπουμε, δεν το καταλαβαίνουμε, οι πολλοί τουλάχιστον.
Και είναι εύκολο να παρατηρήσεις τον βαθμό αρρώστιας μιας κοινωνίας ενός κράτους, την καταλαβαίνεις από τις καταστροφές της...

Είπαμε χθες ότι  μπήκαμε στην αρχή της τελευταίας περιόδου ενός χρονικού κύκλου που έχει ανοίξει από το 2013 και συγκεκριμένα από τις 26.7.2013 και ολοκληρώνεται  στα τέλη του ερχόμενου μήνα.

Το χθεσινό ξεκίνημα στο 13, διάρκειας 28 ημερών, σχεδόν συμπίπτει με την σημερινή  7η πανσέληνο του έτους.

Είπαμε ότι από Μάιο  τρέχουν αρκετά πράγματα, μέτωπα ανοιχτά που έχουν σιγήσει ή πληγές που έκλεισαν και ίσως τις ξύσουν. Δεν σημαίνει ότι όλα θα συμβούν αυτό το διάστημα, ελπίζω δηλαδή κάτι τέτοιο να μη συμβεί, αλλά μάτια ανοιχτά...διότι η χθεσινή ημέρα, οι προθέσεις δεν γενικά ήταν υπέρ μας, υπέρ της ζωής. 

Με βάση τα τελευταία ευρήματα, είναι αρκετά πιθανό, στο διάστημα που είπαμε πιο πάνω, να πρέπει να συμβιβαστούμε/συντονιστούμε με τραγωδία, σε αέρα ή έδαφος ή και τα δύο.

Να βυθίσουν δηλαδή κάποιο-α κράτη στο πένθος.Rick
Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Για σεισμό φοβάμαι... Έχει πανσέληνο και χειμωνιάτικο καιρό.
    Για την πανσέληνο λένε πως σχετίζεται με μεγάλους σεισμούς, επειδή ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και τη Γη (το ίδιο και στη Νέα Σελήνη) και ασκεί μεγαλύτερη βαρυτική επίδραση στη Γη. Πιέζονται έτσι περισσότερο τις τεκτονικές πλάκες.
    Για τον καιρό οι επιστήμονες αρνούνται πως σχετίζεται με τους σεισμούς. Είχα όμως διαβάσει κάπου ότι ο αρχαίος περιηγητής Παυσανίας, είχε παρατηρήσει και το ανέφερε στα γραπτά του, ότι μεγάλοι σεισμοί γίνονται με παράταιρο για την εποχή καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή