24/04/2018 "Θεανώ Φωτίου: Ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά σε οικισμούς. Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα με τα πρώτα 250 άτομα Ρομά να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων." 
Η πρώτη πόλη λοιπόν που θα εφαρμοστεί το "Πρόγραμμα μετεγκατάστασης" και κοινωνικής ένταξης των Ρομά είναι η….….Άμφισσα!

Εκεί που θυσιάστηκε η μικρή 13χρονη προχθές.

Στο περιβάλλον των συγχρονιστικών γεγονότων, δεν θυσιάστηκε
 το 13χρονο κορίτσι σε μια άτυχη στιγμή του Λούκι Λουκ της Φωκίδας, όπως δεν θυσιάστηκε κάποτε τυχαία και ο μικρός Αλέξης στα Εξάρχεια. 

Όταν θυσιάζονται μικρά παιδια ψάχνουν μεγάλο γεγονός.

Τέτοιες θυσίες, γυρεύουν να διοχετεύσουν μίσος και διχασμό στην κοινωνία, είναι οι σπινθήρες σε μια κοινωνία ήδη διχασμένη και διαιρεμένη σε χίλια δυο κομμάτια, με την ανθρώπινη ζωή και την ανθρώπινη φύση να μην έχουν πλέον καμία μα καμία αξία.

Πιστεύεις ότι ξαφνικά αγάπησαν τους Ρομά;

Τους συμπόνεσαν και κατανόησαν τα προβλήματα τους και τις δυσκολίες τους και θέλουν να απλώσουν χέρι βοηθείας στην κοινότητα αυτή;

Κοίτα, η κοινότητα αυτή, η οποία φιλοξενεί πολλά εγκληματικά στοιχεία στα σπλάχνα της, διατηρεί μια φιλοσοφία που δεν της επιτρέπει να αφομοιωθεί σε μια κοινωνία έστω με την υποτυπώδη λειτουργία που έχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Αυτό που κάνουν δεν το κάνουν για τους Ρομά γιατί τους αγαπάνε…

Τους χρειάζονται και θα τους εκμεταλλευτούν!!

Χρειάζονται τις δυσλειτουργίες αυτής της κοινότητας τις οποίες επιθυμούν να διοχετεύσουν στην ελληνική κοινωνία, όπως ακριβώς γίνεται με τους λαθρομετανάστες όλο αυτό το διάστημα.

Σκέψου ότι διοχετεύοντας εγκληματικά και φανατικά συστατικά αυτή τη στιγμή στην κοινωνία σίγουρα τη διαβρώνεις άλλα έχεις και άλλα οφέλη, όπως δράση …αντίδραση..........
μέχρι να λυγίσει η κοινωνία και να λάβει τα μέτρα της, να πάρει ……ακραίες αποφάσεις! 

Αυτές οι ακραίες αποφάσεις όμως έχουν πολύ πριν υπολογιστεί από τους «προστάτες» των Ρομά. 

Τοποθετούν λοιπόν διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους στον αποχυμωτή της κοινωνίας ώστε στο τέλος να βγει ο ανάμεικτος πληθυσμός.

Και σε αυτόν τον μπερδεμένο πληθυσμό κανείς δεν περισσεύει, ούτε πλούσιος ούτε φτωχός, ούτε ελευθερός ούτε δούλος,.,

Μέχρι να γίνει αυτό και να συμμορφωθούν με τους ψηφιακούς κανόνες όλοι οι συμμετέχοντες στη νέα κοινωνία και λειανθούν οι συνειδησιακές γωνίες κάθε κοινότητας και κάθε "επισκέπτη" στη χώρα μας, το τοπίο θα είναι εχθρικό…πολεμικό.

Αυτοί οι άνθρωποι, οι Ρομά έχουν μάθει σε άλλο τρόπο ζωής, έχουν άλλη φιλοσοφία για τη ζωή, τη δικής τους και των γύρω τους…και όποιος μιλάει για αφομοίωση είναι στυγνός εγκληματίας.

Έτσι όπως είναι η χώρα, με την εγκληματικότητα να είναι στα ύψη, είναι εξωφρενικό και σκανδαλώδες αυτό που επιχειρούν να κάνουν.

Και δυστυχώς θα το κάνουν, θα το κάνουν διότι οι εντολές έρχονται από πολύ βαθιά και λένε ότι κανείς δεν περισσεύει στη νέα κοινωνία που ετοιμάζουν. Η αόρατη μάχη που γινόταν στο παρασκήνιο, έρχεται σιγά-σιγά στο προσκήνιο, και οι κινήσεις του εχθρού γίνονται πλέον αντιληπτές.

Εμπλέκοντας κακοποιά στοιχεία σε μια ήδη επιβαρυμένη κοινωνία, κάνεις το πρόβλημα δυσβάσταχτο, φυτεύοντας αυτό το πρόβλημα από τα δημοτικά σχολεία.

Όσοι δεν ξέρετε γιατί μιλάω, πηγαίνατε σε έναν καταυλισμό και θα καταλάβετε τι προοπτική επιτυχίας έχει το παραπάνω πρόγραμμα.

Όσοι δε, διαμένουν στο Μενίδι και σε άλλες περιοχές πολύ κοντά σε καταυλισμούς καταλαβαίνουν πολύ καλά  ότι η προσπάθεια ενσωμάτωσης θα πέσει στο κενό και αντί για ενσωμάτωση θα έχουμε διαίρεση.

Και αν το δούμε το έργο μπροστά μας, η αντίδραση  μας θα έχει ήδη προβλεφτεί και θα την αποκαλέσουν  ρατσιστική...έτσι θα μας αποκαλούν, οπότε αν και είναι  κάπως δύσκολο θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα των επιθετικών προσδιορισμών του εχθρού.

Rick.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours