Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ώρα που στην Ελλάδα βγαίνουν χατζάρες στους δρόμους της Αθήνας, οι παράνομοι μετανάστες εξοπλίζονται με όπλα στην Πάτρα και κατακλύζουν τα νησιά και την Θεσσαλονίκη, τα νέα που μας έρχονται από την Γερμανία δεν είναι καθόλου ευχάριστα.
Στο κέντρο φιλοξενίας, στην πόλη Ellwangen, την περασμένη Δευτέρα, οι γερμανικές Αρχές αναγκάστηκαν να παρέμβουν μετά από τις απειλές χρήσης βίας των μουσουλμάνων επίδοξων εποίκων της χώρας.

Αιτία; Η απέλαση παράνομου μετανάστη από το Τόνγκο.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 μουσουλμάνοι απέτρεψαν την απέλασή του.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, αντιδρώντας οι γερμανικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στο κέντρο φιλοξενίας με εκατοντάδες αστυνομικούς και παρά την σθεναρή αντίσταση των παράνομων μεταναστών, συνέλαβαν τελικά τον Αφρικανό, ενώ παράλληλα μετέφεραν υποκινητές της «εξέγερσης» σε άλλα κέντρα υποδοχής.

Η αστυνομία της Βάδης-Βιρτεμβέργης κάνει λόγο για πρωτόγνωρη απειλή από την πλευρά των λεγόμενων «προσφύγων και μεταναστών» στην Γερμανία.

Ο Μπέρναρντ Βέμπερ, υπαρχηγός της αστυνομικής αρχής της πόλης Άαλεν δηλώνει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες οι μετανάστες είχαν την πρόθεση ακόμα και να οπλιστούν. Υπήρξαν μάλιστα και φωνές ανάμεσά τους που έλεγαν ότι αν ξανάρθουν οι αστυνομικοί εδώ δεν θα την γλιτώσουν».

Και τώρα κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Η «εξέγερση» οργανώθηκε με τη βοήθεια κινητών!

Όπως μεταδίδεται από το γερμανικό ενημερωτικό δίκτυο, οι «πρόσφυγες και μετανάστες» του κέντρου φιλοξενίας στο Έλβανγκεν είχαν ειδοποιηθεί για την πρόθεση των γερμανικών αρχών να απελάσουν τον εν λόγω πρόσφυγα.

Ο υπαρχηγός της τοπικής αστυνομίας εξηγεί:

«Διαπιστώσαμε ότι άτομα που διέμεναν στο κέντρο φιλοξενίας είχαν τοποθετηθεί σε νευραλγικά σημεία του κτηρίου και μέσω κινητών ειδοποίησαν τους υπόλοιπους για τις κινήσεις των αρχών ασφαλείας».

Ποιος είχε ενημερώσει τους «μετανάστες» για τις προθέσεις της αστυνομίας; Ποιοι τους οργάνωσαν για «αντίσταση» κατά της Αρχής;

Όπως καταλαβαίνετε, οι ίδιοι φόβοι επικρατούν στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι νεαρός αλλοδαπός πυροβολήθηκε στην Πάτρα από έναν 27χρονο ομοεθνή, έχει λούσει με κρύο ιδρώτα τις αρχές καθώς αντιλαμβάνονται -πολύ αργά- ότι κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα όπλα μεταξύ των χιλιάδων παράνομων μεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων.

Πόσα είναι αυτά τα όπλα, τι είδους είναι, ποια είναι η προέλευσή τους, σε ποιων τα χέρια έχουν καταλήξει και τι σκοπούς έχουν, κανείς δεν ξέρει. Δεν παύει, όμως, να προκαλεί ανησυχίες το γεγονός ότι πλέον τα χρησιμοποιούν στο ψαχνό.

Και σίγουρα, κάποιος θα βρεθεί να τους οργανώσει, καθώς όλοι οι παράνομοι μετανάστες έχουν ως δια μαγεία στην κατοχή τους Iphones και κινητά.

Τα ΜΜΕ πάντως επιμένουν να δείχνουν τις ελάχιστες οικογένειες προσφύγων που έρχονται στην Ελλάδα και όχι τους άντρες στρατεύσιμης ηλικίας που περιμένουν αντίστοιχα συνθήματα με αυτά της Γερμανίας για να οργανωθούν κατά των Ελλήνων.
                                     Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours