Η Οικονομική κρίση έφερε πολλά προβλήματα στους πολίτες της χώρας.


Δυστυχώς οι Έλληνες είχαν συνηθίσει να έχουν αρκετά χρήματα στην τσέπη τους, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις προερχόντουσαν από δάνεια, τα οποία έπαιρναν (θα θυμάστε τα δάνεια των…διακοπών).

Όλα τα παραπάνω, σταδιακά «κόπηκαν» με αποτέλεσμα οι πολίτες, να χάσουν τον ύπνο τους.

Οι συνηθισμένοι στην άνετη ζωή Έλληνες (όχι όλοι), ξαφνικά είδαν το πορτοφόλι τους να αδειάζει.

Τα μέτρα της δημοσιονομικής προσαρμογής, φτώχυναν το μέσο Ελληνικό νοικοκυριό. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, ζει κάτω από το όριο της φτώχιας, ενώ αρκετοί αυτοκτόνησαν διότι δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην νέα Οικονομική πραγματικότητα.

Η είσοδος της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, έφερε πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Οι Έλληνες που μέχρι το 2008, ζούσαν πολύ άνετα (οι περισσότεροι), ξαφνικά κλήθηκαν να διαχειριστούν την μεγάλη Οικονομική πτώση.

Σε όλα τα παραπάνω, ήρθε να προστεθεί η αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία καταρράκωσε το ηθικό των Ελλήνων. Δυστυχώς συνεχώς ακούμε για εγκλήματα φοβερά, τα οποία δεν γίνονται μόνο για Οικονομικούς λόγους.

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ειδήσεις για βιασμούς, δολοφονίες κλπ.

Δυστυχώς, ζούμε χρόνια δύσκολα στα οποία η ανθρώπινη ζωή άρχισε να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία για κάποιους. Στην Ελλάδα, η ενδοοικογενειακή βία έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, Θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό τους, είναι οι 8 στις 10 γυναίκες.


Πολλές φορές ακούμε για το μεγάλο Οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά σχεδόν ποτέ δεν ακούμε για το Κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Η έλλειψη χρημάτων είναι απλά η αφορμή που χρειάζονται οι άνθρωποι, ώστε να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό προς τα έξω. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις οι οποίες κρατάνε ακόμα ζωντανή την Ελλάδα.

Η σημερινή Ελλάδα αντιμετωπίζει, ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο!
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours