Τώρα που οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία…

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακαλεί γονυπετής τον Αμερικάνο γεροξεκούτη βαθύπλουτο και γυναικά να μην αποχωρήσει από την συμφωνία….

Τι θα γίνει λοιπόν τώρα;

Πως θα αντιδράσει η κοινή γνώμη σε αυτήτην αποχώρηση; Θα παγώσει…θα μείνει αδιάφορη;

Θα κλονιστεί η παγκόσμια ασφάλεια;

Οι αγορές; Το ισχυρότερο όπλο της Νέας εποχής;

Θυμόμαστε όλοι το χτύπημα στου δίδυμους πύργους το 2001, ήταν η μεγαλύτερη θυσία που έχει δει live η ανθρωπότητα…ήταν το χτύπημα στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, στην καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας, των συναλλαγών και των αγορών.


Ήταν η αντίστροφη έναρξη μέτρησης άφιξης της απόλυτης και παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί.

Και αν το δεις και συμβολικά, οι δύο πύργοι έπεσαν…και στη θέση τους κατασκευάστηκε ένας…οι δύο πύργοι που χαρακτηρίζουν το οικονομικό καπιταλιστικό μοντέλο των τελευταίων αιώνων και όλους αυτούς που το υπηρέτησαν, δίνει τη θέση του σε ένα άλλο σύστημα συναλλαγών, σε ένα άλλο οικονομικό σύστημα που θα πάρει τη θέση του πάνω από τα ερείπια των προηγούμενων.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα τα αεροπλάνα (κράτη) με τους προγραμματισμένους και αδέξιους τρομοκράτες (πολιτικούς) να πέσουν επάνω στους πύργους της παγκόσμιας οικονομίας κα να τους ρίξουν..ώστε τη θέση τους να κατασκευαστεί το νέο κτίριο(σύστημα)

Επειδή οι δείκτες των χρημαστηρίων είναι έτσι στημένοι ώστε να αντιδρούν στις πιέσεις που δημιουργούν οι συνθήκες, οι οποίες από πριν έχουν αποφασιστεί να τρέξουν με συγκεκριμένο τρόπο και σε συγκερκιμένο χρόνο, καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας για τις συνέπειες των αποφάσεων του Μαΐου.

Όπως είπαμε και σε παλαιότερο άρθρο, υπάρχει η λέξη «παγκόσμια οικονομική κρίση» και έρχεται από πολύ παλιά, που σημαίνει ότι δεν έχει σχέση με την κρίση του 2008 αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο, και αυτό εντοπίζεται μέσα στη ροή του έτους που διανύουμε και κορυφώνεται το έτος 2019.

Να προσέξουμε τις 120 ώρες του Μαΐου και τι μπορεί αυτές να σημαίνουν για την συνέχεια και πως θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν κατά τέτοιο τρόπο το γεωπολιτικό- οικονομικό κλίμα, ώστε όλα να πάνε κατά διαόλου.
Και υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούνε να πάνε, που πραγματικά δεν είμαστε σε θέση να τα υπολογίσουμε.

Εφόσον ενσαρκωθούν τα σημάδια μέσα στο μήνα αυτον, και αποδειχτεί ότι όντος ζούμε σε αυτές τις ημέρες,  θ ’ακούσουμε τη φωνή του πολέμου. 

Και νομίζω αυτό θα γίνει ώστε όλοι να ακούσουν αυτή τη φωνή ή όσοι τέλος πάντων έχουν κάποια αντίληψη της πραγματικότητας που τρέχει γύρω τους, ώστε να μην γίνει ο πόλεμος…. στο άκουσμα της φωνής, να συνέλθει η ανθρωπότητα και να ξανασκεφτεί που πάει να μπλέξει.

Διότι εάν γίνει, πιστεύω κανείς επάνω στη Γη αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει εις βάθος μέσα του τι πραγματικά σημαίνει κάτι τέτοιο. Ούτε αυτοί που έζησαν τη φρίκη του Β Παγκοσμίου πολέμου.

Όμως....δυστυχώς, η καρέκλα της εξουσίας, οι άνθρωποι που είναι στην διακυβέρνηση των κρατών, μοιάζουν σαν να μην είναι οι εαυτοί τους, μοιάζουν σαν να υποκύπτουν όλο και περισσότερο στον ανελέητο πόλεμο του νου, πραγματοποιώντας αυτά που άλλοι τους προγραμματίζουν να κάνουν.

Κάτι τέτοιο, ειδικά εδώ στην Ελλάδα και από το 2015 και μετά, το ζήσαμε περισσότερο από κάθε άλλο κράτος.

Σε μια τέτοια οικονομική ακαταστασία, η οποία εύκολα μπορεί να προκληθεί από τις ανακηρύξεις νέων πολεμικών μετώπων, η χώρα μας θα είναι ευάλωτη.... η πρώτη και η πιο ευάλωτη.

Συνυπολογίζοντας τα δεδομένα που βλέπουμε, ειδικά στις αρχές του μήνα, νομίζω η ενότητα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,  μας είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ.

Tο νου μας λοιπόν στο πέταγμα των σαρκοφάγων όρνεων του 5ου, στον τρόπο που πετούν και στο που κατευθύνονται...
Rick.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours