Για πες μου τώρα που γέλαγες με αυτά τα σημάδια πριν λίγο καιρό, σε κούφαιναν αυτά που διάβαζες, τι θα γίνει τώρα που ο Μάιος αγριεύει;

Που δεν κρατάει τα μυστικά του; 


Με όλους μας γέλαγες, με όσους αναζητούν και σκέφτονται ελεύθερα γέλαγες...με όσους αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν στη οθόνη κάθε μέρα....και με τα χάλια σου γέλαγες και δεν το ήξερες.

Μην απορείς για αυτό...όλοι έχουμε χάλια, απλά η μόνη διαφορά μας είναι ότι εσύ αγαπητέ μου δεν το βλέπεις. 
Σου μιλάω λίγο αυστήρα...αλλά το έχεις κάνει πρώτος..με χίλιους τρόπους όταν  προσπαθούσα να σου μιλησω.

4.5


Ξέρεις...δεν είναι μόνο το καλοκαίρι, οι διακοπές, η εργασία, η χαλάρωση, η οικογένεια, τα σκυλιά, τα ΣΚ ….…ήταν και είναι και αυτά σίγουρα, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που διανύουμε, θα πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να πεις όχι, και δεν είσαι…

5.5 
Αντίθετα, πολλοί είναι έτοιμοι για χάρη των παραπάνω ανέσεων-αναγκών να σκλαβώσουν και να κακοποιήσουν τα ίδια τους τα παιδιά…διότι, δεν ξέρω πόσοι γονείς το κατάλαβαν, αυτό αποφάσισαν στη Ευρωπαϊκή ένωση που τόσο αγαπάς και σέβεσαι. 

1.5  Στα Αφρισμένα Κύματα Του Μαΐου


Αυτό ψήφισαν στη Βουλή οι εκπρόσωποί μας, που στις περιφέρειες παππούλη συνταξιούχε ακόμη τους σφίγγεις το χέρι.

Αν δεν πούμε όχι σε όλα αυτά, με τον τρόπο που ο κάθε ένας μπορεί, το όχι θα το πει η Γη και το Πυρ. (Σημείωσε το αυτό).

Αρκετοί τώρα είναι εκείνοι που ψάχνουν λόγια παρηγοριάς…δεν ξέρω αν μου έχουν μείνει τέτοια λόγια …για αυτό δημιούργησα την ενότητα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ώστε να βρεθούν έξοδοι διαφυγής στα σύγχρονα αδιέξοδα και μπελάδες που ήδη αντιμετωπίζουμε.

Επίσης, θα ανεβαίνουν επιλεκτικά κάποια βίντεο στα δεξιά του site (τα έχω ακούσει πριν τα ανεβάσω) ενότητα που λέγεται MINITRUE Video.....οπου η θεματολογία της είναι παρόμοια, είναι η δική μου πρόταση στη ψυχαγωγία.... έναντι στην υποκριτική ψυχαγωγία των ΜΜΕ που βαφτίζουν τη διαστροφή δικαίωμα, την ειρήνη πόλεμο, τον πλούτο ευημερία, την αγάπη εμπόρευμα, τη βία συνήθεια…..τη Φύση ομοφοβική, το εσώρουχο μικροσκοπικό μπικίνι, την πορνεία μόδα και άλλα τρελά και παλαβά που προσπαθούν να τα καθιερώσουν στη συνείδηση μας.

Αυτό που έμαθα όσο ψαχουλεύω το πεδίο, είναι ότι οι ημέρες που πλέον μοιάζουν αναπόφευκτες, θα χρειαστούν πίστη…όχι στις δυνάμεις μας, αλλά στο ουράνιο πλήρωμα της εκκλησίας που ξεχάσαμε.

Αυτό που έμαθα όσο ψαχουλεύω το πεδίο, είναι ότι δεν θα έκαναν τίποτα δίχως τη δική μας συμμετοχή και η δική μας συμμετοχή είναι η απουσία μας.

Και η απουσία μας φαίνεται σε μια δημόσια υπηρεσία που έχει ουρά, σε μια γεμάτη από κόσμο προεκλογική συγκέντρωση, στα θεωρία της Βουλής, στα σίριαλ της οθόνης μας, όπου και αν κοιτάξεις θα δεις την απουσία μας...λείπουν οι αξίες, ο σεβασμός, η αγάπη, η ηθική......η αγνή λογική από την κοινωνία μας.


Αυτη η έλλειψη, το κενό έρχεται να το συμπληρώσει όλα αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις. 


Όπως λένε οι επιστήμονες δεν υπάρχει κενός χώρος στο σύμπαν γύρω μας, οπότε έαν λείπει η αγάπη από μια κοινωνία δεν μένει κενό .... αλλά σημαίνει ότι τη θέση της την έχει πάρει το μίσος και η βια.

Η απουσία μας φαίνεται σε όλα αυτά που γίνονται για εμάς δίχως εμάς αλλά με τη στήριξη της άγνοιας και της αδιαφορίας μας.

Και αν εγώ και εσύ δεν είμαστε και τόσο αδιάφοροι για την εποχής μας, εκεί έξω φίλε μου υπάρχει πολύ αδιαφορία…και η αδιαφορία δείχνει ενδιαφέρον μόνο για εμένα και τα δικά μου…. βλέπεις κάπου κατευθύνεται αυτή η ισχυρή δύναμη του ενδιαφέροντος …και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των ημερών.

Με νοιάζουν μόνο τα δικά μου και στην ουσία ας ψηφίζουν ότι θέλουν(εκτός από μειώσεις) και ας βομβαρδίζουν όποιο κράτος θέλουν(εκτός από το δικό μου).

 θα δούμε όμως  ότι δεν είναι έτσι…

Ήδη τα σημάδια του Μάιου βγαίνουν, είναι συμφωνίες που έγιναν από παλιά με σκοπό να σπάσουν, όπως έγινε με το Ιράν προχθές και την αποχώρηση των ΗΠΑ, έιναι αποφάσεις που είναι καλά ζυγισμένες και η εφαρμογή τους δεν κάνει διακρίσεις σε κράτη και σημαίες.

Διότι τοτε η συμφωνία του 2015 συνέβη για να έχουν κάτι για να σπάσουν αργότερα, όταν πρέπει, μια δικαιολογία που φύτεψαν-υπέγραψαν στις 14.7.2015, για να έρθουν τώρα και να τη θερίσουν.

Μέσα σε αυτήν την ημερομηνία της συμφωνίας κρύβεται κάτι «πολύ όμορφο» που ήταν η προειδοποίηση της αποχώρησης των ΗΠΑ αλλά και τόσα άλλα που ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί των εξελίξων.

7 Απρίλιου σημειώθηκε η false flag επίθεση με χημικά στη Ντούμα της Συρίας,

14
Απριλίου γίενται το χτύπημα των ΗΠΑ- Γαλλίας- Βρετανίας και Ισραήλ στη Συρία..


14.7 ηταν η ημερομηνία υπογραφής της… καταδικασμένης πριν την υπογραφή της, συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν το 2015.

Ήταν η χρονική εντολή αποχώρησης των ΗΠΑ από τη συμφωνία, ήταν άλλο ένα τουβλάκι που αφαιρέθηκε από τις βάσεις της παγκόσμιας ασφάλειας και προστέθηκε στον πύργο της παγκόσμιας κρίσης(πολεμικής και πρωτίστως οικονομικής που έπεται)

Αν ο Μάιος αφαιρέσει και άλλα τουβλάκια(δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο που δεν θα συμβεί αυτό), το οικοδόμημα της παγκόσμιας ειρήνης τρέμει και επίσημα….

Ρίξε μια ματιά γύρω σου, πόσοι έχουν αντιληφθεί κάτι τέτοιο…..τι ακριβώς σημαίνει η απουσία ειρήνης για την ασφάλεια μας, για την ίδια μας τη χώρα....τι σημαίνει το καύσιμο να φτάσει στα ύψη, τι θα φέρει μια κρίση ανώτερη του.... 1929;
Δεν σημαίνει ότι, ότι δεν ζήσαμε ή ότι δεν γνωρίσαμε σαν πολιτισμός στην εποχής μας, δεν θα το ζήσουμε ποτέ...

Αφού το έχουν προγραμματίσει, στο δείχνω προσωπικά με κάθε ευκαιρία .....και εμείς τους το επιτρέπουμε.

Ο φόβος, αν και μερικές φορές είναι το ένστικτο που μας κρατάει ζωντανούς, η υπερβολική έκθεση σε αυτόν αλλοιώνει την πληροφορία,  δημιουργεί μια φανταστική και επίπλαστη καθημερινότητα που νομίζουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να την ραγίσει….να διασαλευτεί.
Όμως η λήθη αυτή του ανθρώπου που αποκλείει γεγονότα και καταστάσεις , ο χρόνος φροντίζει να την διαλύσει και αυτό βέβαια ίσως να είναι υπέρ μας...

Για αυτό το λόγο όπως είπα παραπάνω, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε αποκλειστικά τις δυνάμεις μας, είναι ημέρες, που όπως πολύ ωραία είπε ο Μ. Νεόφυτος, "θα χρειαστούμε  την πίστη των Αγίων για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις" πού έχουν σχεδιαστεί και μερικές από αυτές τις βλέπουμε από πριν μαζί σε αυτή τη στήλη...μερικές!

Αυτές οι μέρες δείχνουν να πλησιάζουν…. ο πέμπτος σοβαρολογεί…..δεν αστειεύεται.

Και ακόμη να φανταστείς δεν έχουμε μπει στις 120 ώρες του Μαΐου.


Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours