Είναι χρήσιμο για όσους δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι τίποτα στη ζωή μας και κατ’ επέκταση στο Matrix που ζούμε δεν γίνεται τυχαία....όλα μοιάζουν να ελέγχονται , όπως έλεγε και ο επιστήμονας-ψυχαναλυτής Κάρλ Γιούνκ (για αυτούς που αρέσκονται σε επιστημονικές επισημάνσεις και στοιχεία)  από μια ανώτερη νοημοσύνη, μιλώντας για περιστατικά που μεταξύ τους συνδέονται φαινομενικά δίχως λογική και αιτία αλλά πίσω από αυτά τα τυχαία και άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, υπάρχει μια ολόκληρη «μονάδα» συγχρονισμού τους που μοιάζει αυτή η μονάδα να έχει λογική, κάνοντας στα βίβλια του ο Γιούνκ λόγο για τις νοήμονες συμπτώσεις...συπτώσεις  που παρατηρούμε πολλές φορες  τη ζωής μας, που επηρεάζουν τη ζωή μας και δεν μπορύμε να δώσουμε κάποια εξήγηση για αυτές.

Τέτοια περιστατικά έχουμε συναντήσει πολλά κατά καιρούς μέσα από αυτή την στήλη, βλέποντας άσχετα εκ πρώτης όψεως γεγονότα να συνδέονται μεταξύ τους με κάπως μυστήριο τρόπο και να μας μεταφέρουν πληροφορίες για πολύ σημαντικά θέματα.

Αυτή τη φορά η νοήμων σύμπτωση εντοπίζεται στην Αγγλία και στο γάμο του Πρίγκιπα Χάρι.

Για να δούμε που είμαστε, θα πάμε λίγο πιο πίσω, για την ακρίβεια 7 χρόνια, στο γάμο του έτερου διαδόχου του Βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ, το έτος 2011.

Εδώ εντοπίζεται κάτι πολύ ενδιαφέρον….

Ο Αρραβώνας του γαλαζοαίματου πρίγκιπα, γίνεται στις 20 Οκτωβρίου του 2010.

Μετά από σχεδόν 60 ημέρες(1440 ώρες) ξεκινάει μια εξέγερση στη Τυνησία με αφορμή την απόπειρα αυτοκτονίας ενός μικροπωλητή…ένα τραγικό γεγονός που οδήγησε σε αυτό που είδαμε να συμβαίνει  σε πολλά αραβικά κράτη, τη λεγόμενη Αραβική άνοιξη.

Λίγο μετά λοιπόν τους "μπλε" αρραβώνες, μπαίνει το πρώτο σπίρτο του μουσουλμανικού ξεσηκωμού στην περιοχή της Τυνησίας.

191 ημέρες μετά τους αρραβώνες, στις 29 Απριλίου του 2011, πραγματοποιείται και ο γάμος ο οποίος  συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα και τα φλας του πλανήτη…όλοι θυμόμαστε τα έκτακτα δελτία, τις περιγραφές του νυφικού της Κέιτ, τα οπίσθια της αδερφής της Μίντλεντον(δεν ξέρω σίγουρα, ίσως να το θυμάμαι μόνο εγώ αυτό) και τέλος πάντων η τελετή του γάμου μεταδόθηκε live σε πάρα πολλά κράτη. 

Τέσσερις ημέρες μετά, στις 3 Μαίου του 2011, ανακοινώνεται ότι το έτος 2011 θα ξεπεράσει ο ανθρώπινος πληθυσμός ( η φάρμα τους δηλαδή) τα 7 δις..και αυτό θα έχει συμβεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2011..κράτα το 7 για πιο κάτω..


Είδαμε ότι μετά τον γαλαζοαίματο αρραβώνα στις 20.10.2010 (το τονίζω αυτό γιατί αυτοί το τονίζουν και μας το παρουσιάζουν σαν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό παγκόσμιο γεγονός και όπως φαίνεται έχουν τους λόγους τους) μπαίνει το μουσουλμανικό σπίρτο.

Ας δούμε πότε αρχίζει και φουντώνει η φωτιά….

Αιγυπτιακή επανάσταση 25 Ιανουαρίου 2011

Λιβυκή επανάσταση 15 Φεβρουαρίου 2011 

Επανάσταση στη Συρία-Εμφύλιος Πόλεμος 15 Μαρτίου 2011 

Επανάσταση στην Υεμένη 28 Μαρτίου 2011


Μέσα σε 191 (11/9) ημέρες, που μεσολάβησαν από τους αρραβώνες μέχρι τον βασιλικό γάμο, σπάρθηκε ταυτόχρονα  ο καρπός του εμφυλίου σε  πολλές Μουσουλμανικές χώρες, σχηματίζοντας έτσι τις βάσεις για την Αραβική άνοιξη και την άνοδο του λεγόμενου Ισλαμικού κράτους.

Όμως......και εδώ είναι το ενδιαφέρον….τι έγινε δυο ημέρες μετά το Βασιλικό γάμο;

Την ίδια ώρα που φυτεύεται η διχόνοια στα μουσουλμανικά κράτη και ο τρόμος στα ευρωπαϊκά κράτη, συμβαίνει κάτι δύο ημέρες μετά το γάμο, ακριβώς στις 1 Μαΐου του 2011.….και ο κόσμος, μια μερίδα Αμερικάνων , η διεθνή κοινότητα οι τιμές και οι αγορές πανηγύριζαν! Οι δύσμοιροι Αμερικάνοι συγκεντρώθηκαν να πανηγυρίζουν στο σημείο μηδέν που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι,  το τέλος της τρομοκρατίας..... την ίδια ώρα που οι παραγωγοί έστηναν μια μεγαλύτερη απειλή……. και από το φάντασμα του ενός προσώπου, μεταλλασσόταν η απειλή στο φάντασμα ενός κράτους, του Ισλαμικού κράτους.

Με λίγα λόγια, ο θάνατος του Μπιν Λάντεν, ακριβώς την ημέρα που έχουν γενέθλια οι Πεφωτισμένοι μυστικιστές και μεγάλοι διδάσκαλοι, 1η Μάιου και δύο ημέρες μετά τον γάμο της δεκαετίας(2001+10), δίνει τη σκυτάλη της τρομοκρατίας στο ISIS .

Δηλαδή αναβαθμίζεται η τρομοκρατία…και από ένα πρόσωπο που ξέρει ο κόσμος σαν τον πιο επικίνδυνο τρομοκράτη, τώρα έχει να κάνει με μια οργάνωση, με ένα κράτος….φάντασμα.

Νομίζω αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά σημαντικά, για το τώρα.

Τώρα….. μεθαύριο, έχουμε την τελετή του γάμου ενός άλλου πρίγκιπα…του Χάρι και ο γάμος αυτός γίνεται στις 19 Μαΐου 2018.

7 χρόνια μετά από τον πρώτο γάμο του αδερφού του Ουίλιαμ ….και για την ακρίβεια 2577 ημέρες.

Μετά λοιπόν από 7 χρόνια, μετά από ένα χρονικό διάστημα που περιλαμβάνει τα τρία 777(2+5) … έχουμε και πάλι ίδια εποχή βασιλικό γάμο των ανθρώπων που κυλάει μπλε αίμα στις φλέβες τους και πάλι ίδια εποχή που το Ισλαμικό κράτος έχει ηττηθεί ανεπίσημα.

Τότε, το 2011 συγχρονίζεται ίσως από τις πιο επίσημες τελετές του πλανήτη με την αλλαγή σκυτάλης στο θέμα της τρομοκρατίας και το πρόσωπο φάντασμα(Μπιν Λάντεν) θανατώνεται και παραδίδει στο κράτος φάντασμα(ISIS) 

Τι σημάνει αυτό;

Κατά την προσωπική μου άποψη και υπάρχει και πιο πριν σε άλλα άρθρα κάτι κυοφορείται το διάστημα αυτό.

Σταδιακά το ισλαμικό κράτος φάντασμα σβήνει από τον χάρτη(όχι η δράση του αλλά η «κρατική» του υπόσταση) και θα πρέπει να βρεθεί κάτι πιο σίγουρο και πιο σταθερό που θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό και να μας τρομοκρατήσει.

Όχι ένα πρόσωπο, ούτε μια οργάνωση, αυτά έγιναν…

Εδώ θα πρέπει να στοχοποιηθεί ένα μεγάλο κράτος, με δύναμη και ισχύ, ικανό να παίξει το ρόλο του πολύ μεγάλου κακού, ασχέτως εάν είναι κακό ή όχι, εάν οι προθέσεις του είναι να κατακτήσει τον κόσμο ή βλέπει την κινητικότητα του αντιπάλου..άλλωστε δεν παίζουν ρόλο οι προθέσεις, αυτό που μετράει είναι ουσιαστικά είναι τι θα πιστέψει και τι θα πει η κοινή γνώμη, πόσο θα φοβηθεί όταν πλέον παρουσιάσουν τα σύννεφα ενός παγκόσμιου πολέμου και όχι μιας ελεγχόμενης απρόσωπης απειλή ενός ανύπαρκτου κράτους. 

Ξέρεις, σκέφτομαι ότι όσο μας λένε και προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν πρίγκιπες και βασιλοπούλες στην εποχή μας, τόσο πιο αληθινά ψεύτικος μοιάζει ο κόσμος τους, τόσο πιο απατηλό είναι το σύστημα που μας έχουν βάλει και υπηρετούμε.

Εδώ να πω κάτι άσχετο...ή όχι και τόσο και κλείνω με αυτό.

Ο τελικός του champion league διεξάγεται στο Κίεβο της Ουκρανίας και το ίδιο έτος, το Μουντιάλ, μια γιορτή που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου, θα διοργανωθεί στη Ρωσία.


ΥΓ .
Φυσικά και προβληματίζει η επίσκεψη γαλαζοαίματου στην Ελλάδα πριν μερικές ημέρες και λίγο πριν το βασιλικό γάμο των 777.

Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours