Το ίδρυμα του Σόρος, Open Society Foundation, με έδρα τη Νέα Υόρκη και πλοκάμια σε ολόκληρο τον κόσμο(και φυσικά και στην Ελλάδα) είναι μια οργάνωση με μεγάλο ταμείο και στηρίζει μεταξύ των άλλων τις διαφορετικές απόψεις, τις μειονότητες και κυρίως προβάλει και προωθεί το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Η Διεθνής αμνηστία όπως γράφει και το site τους, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα άνω των 7 εκατομμυρίων ανθρώπων που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές στηρίζοντας τις εκστρατείες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το ίδρυμα Σόρος και η Διεθνής Αμνηστία, με αυτά που θα δούμε παρακάτω, προβάλουν ή προσβάλουν τελικά τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Πως γίνετε ένας οργανισμός που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, να χρηματοδοτεί το φόνο των ανθρώπινων εμβρύων;

Να είναι υπέρ του ανθρώπου και κατ΄ατης ζωής.

Αυτό ειναι σκέτη ανωμαλία και υποκρισία.

Ξέρεις, μιλάμε για έμβρυα που γίνονται άνθρωποι και δεν μιλάμε για αυγά που γίνονται ζώα!

Μιλάμε για μια διαδικασία από την οποία προερχόμαστε όλοι μας και όχι για τη διακοπή κύησης της χελώνας.

Ακόμη και αυτη η διακοπή της κύησης βάρβαρη είναι.

Παρατήρησε όμως την αντίδραση της μάζας και διάφορων ευαίσθητων οργανώσεων πως κάνουν αν καταστραφεί ο τόπος που γεννάει η χελώνα Καρέτα Καρέτα, πως αντιδρά στην θανάτωση των ζώων και πως αντιδρά στην δολοφονία ενός παιδιού μέσα από την έκτρωση.

Η κοινή γνώμη θα εκφραστεί με μίσος και καταδικαστικές εκφράσεις για αυτούς που θα καταστρέψουν τα αυγά της χελώνας και θα σκοτώσουν ένα ζώο, την ίδια ώρα που θα επευφημήσει και θα διεκδικήσει το δικαίωμα στη δολοφονία του παιδιού που δεν έχει γεννηθεί ακόμη, το δικαίωμα της επιλογής στην έκτρωση, το δικαίωμα να πηδ@ω ανεξέλεγκτα και μετά να πετάω αγέννητα παιδία στα σκουπίδια των νοσοκομείων.

Συμπέρασμα:


Μεγαλύτερη αξία έχει το αυγό της χελώνας παρά το ανθρώπινο έμβρυο.

Ειλικρινά ντρέπομαι για την κατάντια αυτού του διεστραμμένου πολιτισμού, θα ντρέπομαι να λεώ στις επόμενες γενιές σε τι εποχή έζησα.... δεν έχει μείνει πλέον τίποτα όρθιο για να ρίξουν.

Τα ποσά που δαπανήθηκαν από το ίδρυμα Σόρος σε οργανώσεις που έτρεξαν την καμπάνια υπέρ των εκτρώσεων, ώστε να βγει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα στην Ιρλανδία είναι τα εξής:

Όπως βλέπουμε μέσα από το ίδιο το site της οργάνωσης Α
bortion rights campaign δόθηκαν από το ίδρυμα του Σόρος, Open Society Foundation(OSF) τα χρηματικά ποσά:

Amnesty  Internalional Ireland : 137.000 ευρώ

abortionrightscampaign 25.000 ευρώ


Το ίδρυμα Open Society Foundations με τη Διεθνής Aμνηστία χορηγούν και στηρίζουν τα κινήματα των εκτρώσεων, παγκοσμίως.


Δηλαδή με απλά λόγια, χρηματοδοτούν τις δολοφονίες ανθρώπων, την ίδια ώρα που ισχυρίζονται ότι προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Μεγάλα Ιδρύματα, που υποτίθεται κάνουν φιλανθρωπικό έργο, όπως οι παραπάνω εγκληματικές οργανώσεις, καλύπτονται πίσω από το φιλανθρωπικό τους έργο και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ώστε να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και την ίδια ώρα να υποστηρίζουν και να προωθήσουν ψηφίσματα όπως της Ιρλανδίας.

Θα δούμε το έργο και άλλων "φιλανθρωπικών" ιδρυμάτων σε επόμενο εορταστικό αφιέρωμα, ποιοι είναι, τι δωρεές κάνουν και πως κρύβονται πίσω από αυτές τις δωρεές για να εξαπλωθούν σαν τα "πλοκάμια του χταποδιού".

Τα παραπάνω, τα καταθέτω στα πρακτικά της συνείδησης μας ,όμως οφείλω να πω ότι δεν τελειώσαμε με την Ιρλανδία.

 Για την ακρίβεια δεν αρχίσαμε καν.

Δεν έχουμε την απορία γιατί τώρα αυτό το δημοψήφισμα;

Γιατί σε αυτή τη χώρα;

Γιατί τέτοιο ερώτημα;

Έχει επαναληφθεί παλαιότερα παρόμοιο ψήφισμα και τι έγινε τότε;Θα τα δούμε, αν όχι σήμερα αύριο βράδυ, γιατί υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν και τη χώρα μας.
Όλοι συμφωνούμε νομίζω πως δεν επιλέχθηκαν τυχαία ούτε το κράτος, ούτε η μέρα, ούτε το θέμα του δημοψηφίσματος. 

Αυτό θα αποδειχτεί στο επόμενο κείμενο.

Εφόσον δεν επιλέχθηκαν τυχαία τα παραπάνω, προφανώς και θα έχουμε συνέχεια, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις όχι ευχάριστη, τα πανηγύρια και οι χαρές δεν αντέχουν πολύ στον χρόνο.

Είναι τραγικό πάντως να πανηγυρίζεις για το Θάνατο

Rick.ΥΓ.  Στην χθεσινή ποδοσφαιρική τελετή 26.5.2018 ( 26+5=31 ή 2+6+5=13).... μας μίλησαν για μια βασίλισσα και ένα δεκατρία, το οποίο έπαιξε σε όλο τον κόσμο από το Κίεβο της Ουκρανίας, η νικήτρια του τελικού πήρε το 13ο κύπελλο της, με σκορ 3-1... 

13:31

Το 13 είναι και ο αριθμός του Θανάτου και μένει να δούμε τι ακριβώς ήθελαν να μας πουν.Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours