Η θυσία....(καλλιέργεια)


Ο καρπός....

Προσφορά του Θεού Σίβα και της φοβερής Κάλι... ή αλλιώς «Σκοτεινής Μητέρας», η Θεά του Χρόνου(333), της Μεταμόρφωσης και της Καταστροφής.

Προσωπική συμβουλή, όπου ακούτε για....  Μεγάλη Μητέρα, Μητέρα Θεά, Μητέρα Γη κλπ. είναι από πίσω κρυμμένη η δαιμονική οντότητα Λίλιθ, που έχουμε δει και παλαιότερα, που στο πέρασμα των αιώνων άλλαζε ονόματα για να ξεχνάνε οι άνθρωποι και να την λατρεύουν.

Η λατρεία της είναι η κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης και η σεξουαλική διαστροφή ακόμη και σε παιδάκια κάτω των 5 έτων που βλέπουμε παραπάνω! 

Η προσφορά της δεν είναι τίποτα άλλο από την αντίδραση του Matrix σε αυτά που κάνει ό άνθρωπος.. καταστροφή, ανθρώπινες απώλειες, θλίψη και πόνος.

Η γιόγκα είναι το όχημα που ταξιδεύει τη λατρεία των παραπάνω "ειρηνικών" οντοτήτων σε όλο τον κόσμο, και φυσικά και στην Ελλάδα.

Η γιόγκα είναι το  δίχτυ και οι πολλές εκδοχές της είναι οι κομποι που το ενώνουν και το απλώνουν σε περισσότερα κράτη, ώστε να πιάσει όσο γίνεται περισσότερα ψάρια και να οδηγήσει την πνευματική και ψυχική ενέργεια στους παραπάνω ενεργειακούς ψαράδες "θεούς".

Μεγάλο κεφάλαιο η γιόγκα αγαπητέ μου γκουρού και μεγάλη πληγή όπως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται παραπάνω για τους κατοίκους των κρατών, που μέσω αυτής της τεχνικής, αναζητούν την επικοινωνία  με την "Μεγάλη Μητέρα",  τον θεό Σίβα της Καταστροφής και τους όμοιους τους...

Μια Μεγάλη Μητέρα, που το άγαλμα της δεσπόζει έξω από το Cern, το μεγαλύτερο σε έκταση (πειραματικό) κέντρο ερευνών του κόσμου που βρίσκεται στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας και αριθμεί 22 κράτη μέλη. 

Ένα σύντομο κατατοπιστικό βιντεο, που αν και δεν έχει κάποια περιγραφή, οι εικόνες και η ραφή τους μιλούν από μόνες τους.

ΥΓ.
Θα ήταν ωφέλιμο, αν δεν πάνε τα πράγματα κατά .... Σίβα, να παρουσιάσω τα στοιχεία που βρήκα για το μεγάλο ψέμα της γιόγκα και γενικά τη σχέση των ανατολικών Θεών του παρελθόντος της Ανατολής(και της Δύσης) με τη Νέα τάξη, με την εποχή που πάνε να μας συγχρονίσουν.

Rick.Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

 1. καλημερα φιλε.
  συμφωνω με την αναλυση αλλα και περιμενω την αναλυση σου για την γιογκα..
  για 13-5-18 και 24-5-18 σοκ και δεος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλήμερα..την μια ημερομηνία νομίζω την μαρτύρησες
   όσο για την γιόγκα ειναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, στην αναζήτηση μου μέσα από συγκεκριμένα βίβλια έιδα τη σχέση που υπάρχει μεταξύ της τεχνικής της γιογκα, των παγκόσμιων διαλογισμών(συγκλίσεις τις αποκαλούν) με αρχαίους Θεούς που συναντάμε ακόμη και στους Μάγιας. Αν καταφέρω, διότι έχει αρκετή δουλίτσα θα το γράψω..και φυσικά να μας επιτρέψουν και τα γεγονότα

   Διαγραφή