Και όποιος κάνει ησυχία θα τις ακούσει.


Γιατί επάνω σε ένα καβγά δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί, τη στιγμή του καβγά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι τι.....ειδικά όταν άλλοι τον έχουν προκαλέσει στις 6.12.2017

Ο Ερντογάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι έχει σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση Al-Nusra…δηλαδή ότι ενισχύει οικονομικά και εξοπλίζει του τρομοκράτες, πιθανός σε μια προσπάθεια το Ισραήλ να δημιουργήσει τις συνθήκες για να χτυπήσει το Ιράν.

Μου είναι αδύνατον να πιστέψω κάτι τέτοιο….

Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι το Ισραήλ στέλνει τόνους «ανθρωπιστικής βοήθειας» σε ξύλινα καλά σφραγισμένα κουτάκια από τα υψίπεδα του Γκολαν…για ποια υποστήριξη στην τρομοκρατία μιλάμε;

https://sputniknews.com/middleeast/201805151064471289-palestine-israel-links-nusra-front/

Από την άλλη, το Ισραήλ κατηγορεί την Τουρκία ότι έχει στενές επαφές με της Χαμάς και ότι στηρίζει σθεναρά και με κάθε τρόπο τις "αλυτρωτικές" διαθέσεις των Παλαιστινίων....και φυσικά ενορχήστρωσε τα χθεσινά επεισόδια…

Το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι, αυτό που είπαμε δηλαδή παραπάνω και σίγουρα η Χαμάς έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει μια τρομοκρατική οργάνωση σαν την Al Nursa, αλλά από χθες η ροή των εξελίξεων αλλάζει, το μυαλό,η σκέψη, το μίσος, ό έλεγχος του νου θα τρέξουν διαφορετικά και δεν ξέρεις όταν απουσιάζει ο αυτοέλεγχος του νου, για πόσα πράγματα είναι ικανός ένας πραγματικά αδικημένος λαός, για πόσα πράγματα μπορεί να κάνει από.... όσα θα τον προγραμματίσουν να κάνει.

Το θέμα είναι ότι τώρα, που ο πλανήτης και επίσημα πλέον γίνεται πιο σκούρος, έχουν μεγάλη σημασία οι αποκαλύψεις την ώρα των καβγάδων, τι θα θέλουν να μας πουν και πως θα κινηθεί η κοινή γνώμη, η μάζα μετά από αυτές.

[Αυτό ισχύει και για την Ελλάδα....είναι και αυτή μέσα στην ατζέντα των 120 ωρών του Μαΐου]

Γιατί αυτή η ευμετάβλητη μάζα , η κοινή γνώμη, δεν άντεχε προηγουμένως την αλήθεια, βολευόταν με κομψά ψέμματα που τις πρόσφεραν οι καταξιωμένοι στα μάτια της συστημικοί και ΜΜΕ και τώρα, μάλλον από χθες, της έχει ήδη στηθεί στο παραπέρα του χρόνου ακόμη μεγαλύτερη παγίδα και αλίμονο αν και τώρα ασχοληθεί αποκλειστικά με το τύρι και δεν μπορέσει να τη δει..παγίδα θα την δούμε τις επόμενες ημέρες..αν μας αφήσει η επικαιρότητα επιτέλους να πάρουμε ανάσα.

Όταν λοιπόν ο ΟΗΕ και 25 ευρωπαϊκά κράτη σιγοκλαίνε και θρηνούν για την Παλαιστίνη, σκίζουν τα ιμάτιά τους για να αποκτήσει φωλιά ο Παλαιστινιακός λαός, τότε οι Παλαιστίνιοι θα έχουν την ίδια μοίρα με τους Κούρδους. 
Τα 3 σημεία της έκθεσης των μελών της ΕΕ για την Ιερουσαλήμ που τελικά δεν δημοσιοποιήθηκε

Και το Ισραήλ αντίστοιχα,  θα πάθει ότι και η Τουρκία…αυτές οι δυο ιστορίες, σκέψου λίγο, για κάποιον ιδιαίτερο λόγο μοιάζουν πολύ μεταξύ τους…κατά σύμπτωση βρέθηκαν δύο ορφανοί λαοί να ζητάνε στις ημέρες μας εδάφη και κράτος.

Αυτούς τους δυο λαούς, δίχως πατρίδα, τους ήθελαν-τους οδήγησαν στα μέρη αυτά από παλιά, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις εντάσεις αυτές τώρα ή αν όχι τώρα,  όποτε οι συνθήκες θα είναι τέτοιες και θα απαιτούν αναστάτωση, εντάσεις, επεισόδια, μια σοκαρισμένη κοινή γνώμη και φυσικά τους διεθνείς εθελοντικούς οργανισμούς σωτηρίας έτοιμους ανα πάσα στιγμή να επιβάλουν την ειρήνη.

Κ. Ερντογάν , εγώ πιστεύω αυτό που λέτε, αλλά θέλω να σας υπενθυμίσω πως το twitter δεν σας πιστεύει…και αυτό δεν είναι καλό σημάδι για την εξοχότητα σας….δεν ξέρω.... αν καταφέρει να σας αντέξει το πεδίο μέχρι το 2029!.... όπου οραματίζεστε να γίνετε ο απόλυτος σουλτάνος.Βιάζεστε τόσο πολύ να φτάσετε μέχρι το 2029 που επισπεύσατε την εκλογική διαδικασία….αλλά αγαπητέ πρόεδρε έκανες ένα λάθος, δεν προκηρύσσεις τέτοια ημέρα εκλογές.....

24.6.2018 (6.6.11) ή (9.11) 

και όποιος βιάζεται........τον τρων οι κότες.

Το όνειρο σας δεν θα γίνει πραγματικότητα, δεν σας αγαπάνε οι αγορές και δεν σας σέβονται οι εχθροί σας..ίσως το γνωρίζετε αγαπητέ Σουλτάνε και προσπαθείτε να το αποφύγετε με τρόπο βιαστικό και να μην σας κουνάει στο μέλλον κανείς... αλλά δεν ξέρουμε αν είστε τόσο "τυχερός" όσο τον Ιούλιο του 2016.

Rick.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours