Αν κάτι είπαμε ανοιχτά στις 29.4 ήταν αυτό:

Ακυρώστε αυτό που διοργανώνεται στο Φάληρο ανάμεσα στο 3 και στο 6 του Μαΐου

Ακυρώστε τη βραδιά των Όσκαρ Πορνό που διοργανωνονται για πρώτη φορά στο πεδίο της χώρας μας. 

Μην μετατρέψετε την πρωτεύουσα της χώρας σε.... Λας Βέγκας.

Μαζί μετρήσαμε προχθές...1...2...3
Ποιος είναι ο κύριος στο άρθρο στις  29.4  Η "Γιορτή" Του Μαΐου Γκριζάρει Την Ατμόσφαιρα Της Ελλάδος που δεν πάει ακάλεστος κάπου....και δημιουργεί ισχυρό πρόβλημα;

Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε αθόρυβη επίθεση και πολλοί είμαστε σχεδόν άοπλοι, μερικοί αγνοούν ακόμη και την πολεμική αυτή αναμέτρηση, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει……. την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε για πόλεμο με την Τουρκία.

Ο γείτονας πιθανός να ήταν το τέλειο δόλωμα, διαμόρφωσε τις κατάλληλες συνθήκες ανασφάλειας και εκφοβισμού ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν αυτά που βλέπουμε τώρα, ένα μηνά μετά τα πολεμικά εμβατήρια.

Ο πόλεμος διεξάγεται μέσα στη χώρα και στο είχαμε δείξει από αυτή τη στήλη έγκαιρα, ότι ο γείτονας είναι ο αντιπερισπασμός… ο διαρκείς εκφοβισμός τουλάχιστον για το παρον, το διάστημα που διανυουμε, για να δούμε το δέντρο στο Αιγαίο και να αγνοήσουμε τον πραγματικό εχθρό που ξεκίνησε την εντατική επίθεση του με την είσοδο του 2018 και λίγο μετά τις πολεμικές ιαχές.

Γιατί το 2018;

Σε μερικές ημέρες, στα μισά του Μαΐου του έτους 2018, «καλώς» εχόντων των πραγμάτων θα καταλάβουμε όλοι το γιατί..... μικροί και μεγάλοι, ελεύθεροι και δούλοι.

Η επίθεση όμως αυτή εξαπολύετε σε όλα τα μέτωπα, είναι μια επίθεση στην ελευθερία μας, στην οικονομία μας, στην υγεία μας, στην προσωπική μας ζωή και όπως βλέπεις και παραπάνω , διεξάγεται μια ολοκληρωτική επίθεση στο πεδίο της χώρας κατά της ίδιας μας της ζωής.

Προσπαθούν περίτεχνα να φέρουν δεινά στη χώρα.

Αυτό λίγοι το έχουν πιάσει, οι περισσότεροι δεν θα αποδεχτούν ότι η παραπάνω εκδήλωση των Όσκαρ στην Αθήνα, όπως και οι ανταλλαγές συντρόφων στην Κρήτη, αποτελούν μερικά από τα ψηφία της εξίσωσης που το ζητούμενο αποτέλεσμα είναι η τραγωδία.

Συγνώμη αν σε κάποιους φαίνονται ωμά τα λόγια αυτά, αλλά δεν έχω την ικανότητα ούτε τη διάθεση πλέον να τα ωραιοποιήσω.

Άλλωστε, το ότι ο πλανήτης όλος πάει για τρίτη φορά να μετατραπεί σε έναν απέραντο στίβο μάχης ,αυτό από μόνο του προδίδει τα σημάδια των καιρών και έιναι κάτι που δεν μπορέις πλέον να το κρύβεις κάτω από το χαλάκι.Ακυρώστε τα "όσκαρ πορνό" 


Ακυρώστε πρώτα αυτό που διοργανώσατε στο Φάληρο το Σάββατο. 

Και βλέπουμε για το μετά.

Αν δεν το ακυρώσετε... δεν θα έχουμε μετά για να δούμε, η ατμόσφαιρα θα είναι γκρί….…έχουμε δει την ατμόσφαιρα γκρι και δεν είναι καθόλου ωραία.

Ο χθεσινός χορός των ρίχτερ ήταν άλλη μια προειδοποίηση σε όλους μας.... όχι τα ρίχτερ, ούτε τα ρήγματα, αλλά τα σημεία στα οποία εκδηλώθηκαν οι σεισμοί.

Σε μια ημέρα (ίσως και λιγότερο) προειδοποιήθηκαν τρία διαφορετικά σημεία…Κρήτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη.
Τρία σημεία από τα 5 του χάρτη που υπάρχουν στο παραπάνω άρθρο, απεικονίζουν τα μέρη που συλλέγεται (για το 2018) η περισσότερη "ενέργεια", τα μέρη με τη περισσότερη προσφορά...

Τι σημαίνει το χθεσινό αυτό μήνυμα;

Ότι είναι δυνατόν ακόμη και σε μια ήμερα να δούμε όσα δεν έχουμε δει αιώνες τώρα.(σκέψου τον ισχυρό κύριο που είδαμε πιο πάνω να κόβει έντονες βόλτες σε μικρό χρονικό διάστημα..... πάνω κάτω..... κάτω πάνω...μέχρι να τελειώσει το μελάνι στις βελόνες)

Μπορούμε να αποφύγουμε πολλά και με απλά βήματα, σαν χώρα όμως, συνολικά......


α)να μην αποδεχτούμε τον αριθμό τους στην ταυτότητα,  
β)να μην επιτρέπουμε να μαυρίζουν μέρη με εκδηλώσεις σαν τις παραπάνω,
γ)να μην αποδεχτούμε την αλλοίωση της οικογένειας και τη διαστροφή της ίδιας της φύσης και της δημιουργίας.

Αυτά τα τρία νομίζω είναι μια καλή αρχή, μια σταθερότατη βάση συνομιλιών με το Θέο και τους προγόνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και οχι τα ήθη και η παρακμή, γιατί όχι και ένα μνημόνιο συνεργασίας μαζί Του...με ευνοϊκούς όμως όρους για εμάς και βέβαια καθαρή έξοδο στις αγορές και διέξοδο από τα πολλά και πολύπλοκα προβλήματα που έχουν σχεδιαστεί για τη χώρα μας.

Είναι πολλά και σύνθετα αυτά που ζητούνται; Γιατί δεν το δοκιμάζουμε;Τι μας εμποδίζει;

Αν δεν ακυρωθει η λαμπερή βραδιά των όσκαρ...

Όσοι εμπιστεύονται την τύχη και τα πτυχία τις ημέρες αυτές, καλή τύχη στην χώρα των πτυχίων…

Μην ξεχνάς το προηγούμενο διάστημα σε ποιους εμπιστευτήκαμε την εξουσία....μην αγνοείς το γεγονός ότι από τους «μορφωμένους» την πατήσαμε…δυστηχώς έτσι μας περνάει υποσυνείδητα και ύπουλα το σύστημα , να εξετάζεις και να κρίνεις την ταμπέλα, δίχως να συνυπολογίζεις ποιος ή τι κρύβεται πίσω από αυτή.

Παράλληλα, παραγκωνίσαμε στο περιθώριο απλούς ανθρώπους, με καλή προαίρεση, με όρεξη για δουλεία και ιδέες, καθαρή καρδιά και σβέλτο νου, πανέξυπνους ανθρώπους που όμως δεν είχαν την ταμπέλα, το εισιτήριο για να μπουν στα VIP σαλόνια της συνείδησης της πλειοψηφίας, να γίνουν αποδεκτοί από τη κοινωνία….. και όχι μόνο αυτό αλλά κατάντησαν μαύρα πρόβατα, η κοινωνία τους ζήτησε και τα ρέστα, τους χαρακτήρισε γραφικούς…τρελούς, παράξενους…άτομα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Έχεις γνωρίσεις τέτοιους ανθρώπους;

Αυτοί και άλλοι πολλοί, εδώ μέσα στην Ελλάδα, αργότερα και εφόσον δεν διορθωθούμε στα βασικά και αδιαπραγμάτευτα, θα είναι οι Απόστολοι Παύλοι της εποχής μας (όπως κάπου διάβασα ακόμη και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν το ρόλο τους), θα είναι αυτοί που θα πάρουν τη χώρα στην πλάτη τους και θα χτίσουν από την αρχή μια νέα Ελλάδα και όχι το ψηφιακό unisex στρατόπεδο συγκέντρωσης που ονειρεύεται η σημερινή ηγεσία της χώρας και οι εντολοδόχοι της.

Τέλος, θέλω να πιστεύω (το πιστεύω) ότι, έστω η συνειδησιακή μας αντίδραση στις παραπάνω πρωτόγονες εκδηλώσεις μετράει, συνηγορεί υπέρ μας, καθώς η άμμος της κλεψύδρας αδειάζει και η μεθαυριανή ακύρωση της εκδήλωσης φαντάζει αδύνατη. 

Καλό είναι να θυμόμαστε τι έγινε στο Λας Βέγκας το Φθινόπωρο του 2017...ποιες λέξεις έπαιξαν από το γράμμα Τ..... μιας και μας προετοιμάζουν για το γεγονός ότι θα μοιάσουμε στο... Λας Βέγκας, θα έχουμε κάτι λένε από την "λάμψη" του σαν χώρα.

Αν αυτό το αποκαλείτε λάμψη.... τότε προσέχετε μη σας ζητήσει το σκοτάδι πνευματικά διακαιώματα.

ΥΓ

Πρίν λίγο...
Γράφε Rick και η τύχη σου δουλέυει...η τύχη μας... δουλεύειShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours