Είχα την εντύπωση πραγματικά, πως σήμερα κάτι θα συνέβαινε και δεν θα γινόταν ούτε η τελετή στην Ιερουσαλήμ, ούτε οι θυσίες εκεί κοντά στη Βηθλεέμ.

Αρκετοί πιστεύω είχαμε αυτή την ελπίδα και είναι απογοητευτικό όταν υπάρχουν ελπίδες και σβήνουν.

Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να καταλάβουν όσοι ζουν, όχι μόνο στην Ιερουσαλήμ, αλλά σε όλο τον κόσμο, ότι ο πλανήτης μας αλλάζει.

Και αυτό γιατί σταθήκαμε αδύναμοι να τον αλλάξουμε εμείς, σταθήκαμε αρκετά κάτω των περιστάσεων.

Και αυτό το είδαν οι εχθροί μας, και το αξιοποίησαν σήμερα...ειδικά σήμερα.


Κοίτα πίσω από την τελετή….πίσω από τις θυσίεςΤι βλέπεις;

Βλέπεις τον λόγο της ανακοίνωσης αυτής;
Βλέπεις ότι η ειρήνη για αυτούς σημαίνει πόλεμος;

Βλέπεις ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στα μεγάλα δυτικά κράτη θα αναβαθμιστούν;

[Η τρομοκρατία, είναι μια λέξη που αποτελείται από 11 γράμματα και δεν αφορά μόνο το Ισραήλ.Η τρομοκρατία+ανασφάλεια = αντιτρομοκρατικοί νόμοι]

Βλέπεις τη θυσία εκεί κάτω, δίπλα στο ναό της Αναστάσεως, το σημάδι για το το κυνήγι που θα ξεκινήσει σε ορθόδοξα κράτη...σε όσους είναι ορθόδοξοι στο θρήσκευμα;

Είδες την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου σε όσους αρνηθούν τον αριθμό του, την ειρήνη του, την πρωτεύουσα του, την διακυβέρνηση του, την εξυγίανση του, την τεχνολογία του, σε όσους από εμάς που θα αρνηθούμε να σκύψουμε το κεφάλι στο ψηφιακό του σύστημα.
Βλέπεις τα σύννεφα που προσεγγίζουν τη χωρά μας και θα διαμορφώσουν συνθήκες αστάθειας, ανασφάλειας, μέτρων λιτότητας και φοροεπιδρομής για να εφαρμόσουν το πλάνο τους;

Τι να πρωτοδει κανείς θα πεις...και δίκιο έχεις.


Πρέπει να καταλάβουμε παραπάνω από το μέσο όρο, ότι δεν αγαπάνε το Ισραήλ και μισούν τους Παλαιστινίους, δεν είναι το Ισραήλ πίσω από αυτό, δεν είναι υπεύθυνοι οι Εβραίοι και το ιουδαϊκό λόμπι που νομίζουν κάποιοι….και θα αποδειχτεί σε λίγο διάστημα, όταν θα τρέξει εβραϊκό αίμα στο όνομα του τετραγράμματου Θεού τους που φοράει το 26.

Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ, σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ, είναι η αιτία διχασμού και όχι ειρήνης, ενός διχασμού όχι μόνο της περιοχής, αλλά ολόκληρου του πλανήτη. Μια ακόμη αιματηρή αιτία, ανάμεσα σε πολλές, που ήδη τρέχουν παρασκηνιακά.

Η σημερινή ανατριχιαστική τελετή, στην οποία συγχωνεύονται σε ένα πλάνο από τη μια η Ιβάνα Τράμπ
 με το πανάκριβο ταγέρ της και τα πανηγύρια των επισήμων καλεσμένων στην Αμερικανική πρεσβεία της Ιερής Γης...... και από την άλλη, πλήθος Παλαιστινίων να μεταφέρουν νεκρούς και τραυματίες στα ασθενοφόρα..... είναι καρέ που πραγματικά συγκλονίζουν. 

Όσοι είδαν αυτή την εικόνα, δεν γίνεται να μην ένιωσαν σαν να βρίσκονται μέσα σε κάποια κινηματογραφική κλιματιζόμενη αίθουσα και να παρακολουθούν την Ημέρα Ανεξαρτησίας νο3.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι η δράση, αναμένουμε την αντίδραση…ή μάλλον τις αντιδράσεις….διότι η ηδονή της χαράς στη χώρα αυτή προχθές και σήμερα, φυτεύεται για να φέρει οδύνη...

Στον παρακάτω χάρτη έχουμε μερικές (τις βασικές) ενεργειακές γραμμές του πλανήτη, οι οποίες δημιουργούν ένα ενεργειακό πλέγμα πάνω από τη Γη, είναι αριθμημένες, ενωμένες μεταξύ τους, γεωμετρικά τακτοποιημένες, είναι ας πούμε το νευρικό σύστημα του πλανήτη, το οποίο  διέρχεται από τα μεγαλύτερα ενεργειακά κέντρα και ιερές τοποθεσίες( δηλαδή διέρχονται από πολλούς βωμούς  που γίνονταν οι ανθρωποθυσίες)  πολύ γνωστών αρχαίων πολιτισμών.

Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί, με βάση τις καταγραφές και τα στοιχεία που βρίσκουμε ακόμη και τώρα(πρόσφατα ανακαλύφθηκε στο Περού ο μεγαλύτερος ομαδικός τάφος παιδιών!!!!! που είχαν θυσιαστεί στου Θεούς των.... Ίνκας και που κατά σύμπτωση, όλες οι αρχαίες και διαφορετικές θεότητες των αρχαίων πολιτισμών ζήταγαν ένα πράγμα.....κοινό για όλους...λες και οι "θεοί"ήταν συνεννοημένοι μεταξύ τους......ζήταγαν θυσίες ανθρώπων.Το Περού είναι στο σημείο 35 του χάρτη και ενώνεται με το Ισραήλ)

Δες λοιπόν σε ποια χώρα κοντά,  βρίσκεται το νούμερο 1 στο χάρτη και σκέψου με όσα βλέπεις στην οθόνη σου, συνυπολογίζοντας και τα δεδομένα που μπορείς να συλλέξεις, γιατί αυτό που είδαμε σήμερα στο Ισραήλ είναι η αφετηρία πολύ δύσκολων ημερών.

Τι προσπαθούν να κάνουν ανεβάζοντας το διακόπτη σε αυτό το ενεργειακό κέντρο στο κόκκινο..70 χρόνια μετά.

Ποια χώρα είναι ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν που έχουν μαζευτεί οι στρατοί όλων των Δυτικών κρατών...
Πριν πόσες ημέρες έσκασαν τα ηφαίστεια στη Χαβάη και στην Ινδονησία.
Είναι πολλά τα δεδομένα του Μαίου...πραγματικά και φαντάσου ότι ειμαστε ούτε στα μισά του.


Rick.  5.15
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours