Δεν έφταναν όλα τα άλλα το ηφαίστειο μας έλειπε.

Ήρθε και αυτό σαν κεράκι στην τούρτα του Μαΐου.Υπό άλλες συνθήκες θα το περνάγαμε στα ψιλά, όχι όμως όταν το συγκεκριμένο σημείο είναι σημειωμένο από πολύ παλιά σαν ένα από ισχυρά ενεργειακά κέντρα της Γης.

Υπάρχει μια θεωρία που επικρατούσε σε σχεδόν όλους τους αρχαίους πολιτισμούς που έχει να κάνει με τα ενεργειακά κέντρα της Γης και τη ροή ενέργειας που διαχέεται μέσω αυτών.

Ορίζονται και διαφορετικά, σαν τσάρκα της Γης.

Υπάρχουν τα βασικά ενεργειακά κέντρα τα οποία τροφοδοτούν τα υπόλοιπα ενεργειακά δίκτυα του πλανήτη και όλο αυτό λειτουργεί σαν ένα κύκλωμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πληροφορίες που καθημερινά μέσω του συγκεκριμένου κυκλώματος ταξιδεύουν και επηρεάζουν την καθημερινότητα μας.

Πληροφορίες που έχουν καταγραφεί από πολύ παλιά και αποθηκευτεί σε αρχεία στο σκληρό δίσκο της Γης, οι οποίες ανακυκλώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτά τα ενεργειακά κέντρα κατά σύμπτωση βρίσκονται πολύ κοντά σε ιερές για πολλούς αρχαίους πολιτισμούς περιοχές.

Οι περιοχές αυτές έχουν αναπτυχθεί, σύμφωνα με όσους τις έχουν επισκεφτεί και ερευνήσει, ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Πράγμα που σημαίνει ότι, όποιος γνωρίζει πως να επηρεάσει αυτά τα ενεργειακά κέντρα-πεδία, μπορεί να μεταδώσει τις επιθυμητές πληροφορίες-γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν την εξελικτική μας πορεία σαν πολιτισμός.

Πολλές από αυτές τις αποθηκευμένες πληροφορίες που έχουν καταγραφεί στο σύστημα γίνοτναι upload στο νευρικό σύστημα του πλανήτη από πολύ παλιά, από αρχαίους πολιτισμούς, από μεγάλα πολεμικά γεγονότα, φυσικές καταστροφές, από έντονα συναισθήματα κλπ. που αφήνουν στη μνήμη αρνητικά αποτυπώματα.

Είναι μοτίβα γεγονότων τα οποία επαναλαμβάνονται, είναι αυτό που λέμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται…μπορεί να αλλάζει την εμφάνιση της και να προσαρμόζεται στις συνθήκες κάθε εποχής αλλά στο εσωτερικό της..η ουσία δηλαδή παραμένει η ίδια.

Και είναι η πληροφορία μέσα από την επανάληψη της ιστορίας και των γεγονότων που την αποτελούν η οποία επηρεάζει μαζικά τις συνθήκες της ζωής μας αλλά και τη συνείδηση μας, τη συλλογική συνείδηση του πλανήτη.

Τώρα τι σχέση έχει η ενεργοποίηση του ηφαιστείου στη Χαβάη με τα παραπάνω....

Τα ενεργειακά κέντρα της Γης που δημιουργούν τις δυο μεγάλες αρτηρίες ροής ενέργειας της , είναι 7 και πολύ συνοπτικά:

Στην Καλιφόρνια, στο Περού, στη Βόρεια Αυστραλία, στην Αγγλία, ανάμεσα Αίγυπτο Ισραήλ, στο Θιβέτ και ένα τελευταίο το όποιο δεν έχει σταθερή θέση.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα σε διάφορα σημεία του πλανήτη , από τα οποία επικρατούν 4 κυρίαρχα ενεργειακά κέντρα ή ενεργειακοί στρόβιλοι, τα οποία όπως είπαμε παραπάνω όλα μαζί συνθέτουν ένα μη ορατό ενεργειακό πλέγμα γύρω από τη Γη και με το οποίο αλληλοεπιδρούμε.

Σε αυτά τα συνολικά 11 πολύ σημαντικά ενεργειακά κέντρα συμπεριλαμβάνεται (κατά σύμπτωση) και....η Χαβάη.

Εδώ είναι το ζήτημα…..ότι ένα πολύ σημαντικό κέντρο ενέργειας του πλανήτη, ενεργοποιείται μέσα στο Μάιο και αν δεν μείνουμε στην λάβα και στην ηφαιστειακή τέφρα που εκτοξεύει στην ατμόσφαιρα, θα δούμε πιθανός την πληροφορία που μεταδίδεται.

Ποια είναι η πληροφορία;

Η πληροφορία είναι ότι το στοιχείο του 9ου ενεργειακού κέντρου της Χαβάης, είναι η φωτιά

Στα υπόλοιπα τρία εξίσου σημαντικά ενεργειακά κέντρα αντιστοιχούν τα υπόλοιπα τρία στοιχεία της φύσης....εδώ έχουμε το στοιχείο της φωτιάς.

Και αν κάνουμε μια βόλτα στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν θα δούμε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον...

Όλοι γνωρίζουμε και θυμόμαστε το Περλ Χάρμπορ.... τι συνέβη στις 7 Δεκεμβρίου του 1941 με την "αιφνίδια" Ιαπωνική επίθεση στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ….ήταν η 9/11 θα μπορούσαμε να πούμε της εποχής….και ακριβώς λίγο πριν κορυφωθεί η β' παγκόσμια θυσία, οι ΗΠΑ αναγκάστηκαν να εισέλθουν στον πόλεμο. 

Το Περλ Χάρμπορ όμως που βρίσκεται;

Είναι ένας μικρός κόλπος στο νησί Οάχου της Χαβάης!

Τώρα αν μετρήσουμε από το έτος 1941 μέχρι το 2018 έχουμε απόσταση ακριβώς 77 χρόνια.

Οπότε αυτή η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ηφαιστείου μας λέει πολλά.

Όποιος θέλει βλέπει απλά τις συμπτώσεις…..όποιος θέλει βλέπει την πληροφορία ή τις πληροφορίες που κρύβονται πίσω απο αυτές και έιναι αρκετές.

Όπως είπαμε… αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Μάιος θα μας αλλάξει αυτό που τώρα έχουμε σαν δεδομένο….και αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή σαν δεδομένο, είναι ότι η κατάσταση παγκοσμίως θα παραμείνει ως έχει, η παγκόσμια και εύθραυστη ειρήνη  και ασφάλεια (κυριως στα "πολιτσμένα" κράτη) δεν θα ραγίσουν.

Ήδη, κάποιοι βλέπουν το γυαλί να ραγίζει...

Rick.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours