Φτάσαμε σε μέρες που ξεπουλάμε στο όνομα στης τηλεθέασης και του κέρδους την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων.

Πάντα γινόταν αυτό, ίσως με πιο "κομψό" τρόπο ο οποίο μαρτυρούσε ότι κάποια πράγματα μέσα είχαν μείνει ακόμη όρθια...τώρα γίνετια με επιθετικό και ωμό τρόπο, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν έχει τίποτα μείνει όρθιο  για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Βλέπουμε πως ένα 500 ευρώ είναι ικανό να εξαγοράσει τα πάντα.
Μα τα πάντα. Ακόμη και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων στο παιχνίδι.
Βλέπεις παίχτες να μπαίνουν στο παιχνιδι λέγοντας ότι θέλουν να φλεττάρουν με όλους και με όλες....και αυτό το λες και παιχνίδι και τους παραγωγούς  επαγγελματίες.

Έπαψε να είναι παιχνίδι κάτι που στα χέρια της κοινωνίας είναι όπλο, που σκοτώνει το αγνό συναίσθημα της αγάπης και του έρωτα, που διαλύει κάθε μορφή σεβασμού στην προσωπικότητα του άλλου και ρίχνει το βάρος αποκλειστικά στην, σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής, εμφάνιση καi no limit σεξουαλική συμπεριφορά.

Όπως και να πείτε την αγάπη, εγκληματίες θα είστε και όχι επαγγελματίες,  εσείς που ξεπεράσετε τα όρια και μολύνετε κάθε τόσο τη κοινωνία με τα τηλεσκουπίδια σας.

Γιατί από τη μια γίνεστε η φωνή της προπαγάνδας κάθε πολιτικού και ισχυρού ιδιώτη-εταιρίας και από την άλλη ψυχαγωγείται τη μάζα καταστρέφοντας τη κρίση και τη διάκριση του πολίτη.
.....και κάποιοι ακόμη ψάχνουν στα σκουπίδια να δουν τι τους πείραξε, ακόμη έχουν την εντύπωση ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
Από pronews.gr


14 άνδρες και γυναίκες έτοιμοι για όλα!

Ζευγάρια και singles κλείνονται σε ένα ξενοδοχείο!

Σκοπός, από όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε, είναι να «μπερδευτούν» όλοι μεταξύ τους για να ξεσκεπάσουν τα ζευγάρια. Κάτι τέτοιο.

Η παραγωγή δεν έψαξε και πάρα πολύ για παίκτες! Θα μπορούσε ομολογουμένως να φέρει άτομα που θα φέρουν και κόσμο στους δέκτες της, αλλά... θα ήταν πολλά τα λεφτά Αρη.

Αποκορύφωμα όλων η πρώτη δοκιμασία!

Τύπισσα δεσμευμένη με καραφλό κύριο που «χώθηκε» σε όλες με το καλημέρα, καλείται από τον γκουρού Χριστόπουλο να αποπλανήσει έναν άσχετο, μάλλον σχετικό μιας και θα μείνουν και στο ίδιο δωμάτιο, να τον φιλήσει και να τσιμπήσει ένα ζεστό μωβ 500ευρώ!

Το μάτι της έκανε κάποιες σβούρες... και τελικά είδαμε τον Μολδαβή καλλονή να ρίχνει μια βουτιά στο τζακούζι και να ορμάει στον παίκτη. Και είναι μόνο η αρχή!

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω ο ΑΝΤ1, αποφάσισε επειδή ήταν τόσο πετυχημένο να το βάλει αμέσως επανάληψη!!!

Tο πρώτο ριάλιτι παιχνίδι ανταλλαγής συντρόφων είναι εδώ!Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours