Είχαμε πει πριν μερικές ημέρες ότι δεν θέλουν έναν γενικευμένο πόλεμο. 


Έναν τρίτο ολοκληρωτικό πόλεμο.

1. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον αποφύγουμε, άλλωστε αθόρυβα και ανεπίσημα είμαστε μέσα στη ροή του.

2. Το διάστημα από τις 14 Μαΐου και μετά, θα διαμορφώσουν το επιθυμητό κλίμα σε μέρη που θα επηρεάσουν τις αγορές ώστε να φέρουν μια παγκόσμια κρίση.

Το είχαμε γράψει πολύ πριν το αναφέρει επίσημα και δημόσια η πρόεδρος του ΔΝΤ.

Αυτόματα καταλαβάινουμε ότι, τα εμπλεκόμενα μέρη θα είναι ισχυρών γεωπολιτικών συμφερόντων και μεγάλες πετραιλοπραγωγικες χώρες, διότι έαν έχουν εντοπιστεί σωστά οι προθέσεις τους(πλεόν το παραδέχονται και δημόσια) θέλουν πολεμική κρίση που θα φέρει οικονομική κρίση, η οποία με τη σειρά της θα μας οδηγήσει σε δύο μονοπάτια.

Ή στην Παγκόσμια διακυβέρνηση ή στον Παγκόσμιο πόλεμο.

Και το ένα και το άλλο δεν έχουν μεγάλη διαφορά, είναι το ίδιο καταστροφικά.

Μια λοιπόν από αυτές τις χώρες που θα πρέπει με κάποιο να ανακατευθεί, είναι και μια μεγάλη Αραβική χώρα, όπου οι πιστοί της στροβιλίζονται γύρω από ένα κύβο, δίχως να ζαλίζονται και πιθανότατα να την δούμε και αυτή στο κόκκινο χαλί των εξελίξεων.

Εκεί είναι το Παγκόσμιο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας, εκεί υπάρχουν τα επίσημα κέντρα εκπαίδευσης της Αλ Κάιντα και άλλων τρομοκρατικών ομάδων και το σημαντικότερο..κατέχει τη δεύτερη θέση στα παγκόσμια αποθέματα του μαύρου χρυσού.

Η εμπλοκή της, η εσωτερική της αστάθεια, έχει πολλά οφέλη για αυτούς που οραματίζονται μια κρίση και είναι ένα κομβικό κράτος στις εξελίξεις της Μ.Ανατολής.

Δες επίσης τις 6 πρώτες χώρες που διαθέτουν τα περισσότερα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου και θα καταλάβεις γιατι όλες έχουν μπλεξίματα.

Είναι πολλές οι εστίες στον πλανήτη, είναι τόσες ώστε να φέρουν αυτό που είχαμε εντοπίσει πριν το Πάσχα,στις 17 Μαρτίου,  μια κρίση στην αγορά, ανώτερη του 1929.Τα Σημάδια Του Χρόνου Μέσα Στο Μάρτιο  

3/17/2018 07:34:00 Μ.Μ18 Μαίου 2018


Θα συμφωνήσω με κάτι που είχε δηλώσει παλαιότερα η κυρία Λαγκάρντ:


"Συνήθως η κρίση ποτέ δεν έρχεται από εκεί που την περιμένουμε"

Και εδώ νιώθω την ανάγκη να συμπληρώσω το εξής: Ξέρουν τι περιμένουμε, 
μας ρυθμίζουν για κάτι τέτοιο, 
και φροντίζουν...
να συμβαίνει αυτό που δεν περιμένουμε οι πολλοί.

Δυο πράγματα να θυμόμαστε...για να επιθυμούν μια Παγκόμσια κριση παέι να πει ότι το έχουν διοργανώσει από πρίν και αν το διοργάνωσαν, πάει να πει ότι σε κατι τους είναι χρήσιμο.Rick.Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours