Δεν θα πούμε πολλά σήμερα, απλά θα δούμε ένα κείμενο ένα μήνα περίπου πριν, στις 20-4, και το οποίο θα μας λύσει τυχόν απορίες.

Αν και νομίζω ότι δεν πρέπει πλέον να έχουμε απορίες, αφού η επικαιρότητα φροντίζει εθελοντικά κάθε τόσο να μας τις λύνει.


Απλά σου δείχνω  με τη σειρά μου, για ακόμη μια φόρα, τις πραγματικές τους προθέσεις και όχι αυτές που μας βάζουν να υποψιαζόμαστε οδηγώντας μας σε βιαστικά και επιπόλαια συμπεράσματα.

Μας δείχνει και κάτι ακόμη.... ότι πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα, που σημαίνει ότι, αν και έχουν ανάγκη τη συμμετοχή μας σε όλο αυτό που έχουν σχεδιάσει, δηλώνουν βέβαιοι ότι μας έχουν του χεριού τους, ελέγχουν πλέον πολύ εύκολα τις αποφάσεις και τις επιλογές μας...και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που εργάζονται πολλές φορές ανοιχτά, μπροστά στα μάτια μας.

Μια ακόμη απόδειξη λοιπόν αυτού είναι το παρακάτω άρθρο...

20 Απριλίου 201814 Μαίου 2018

Ο αριθμός που ακούσαμε είναι το 70 και όπως είπαμε στο 70 επάνω φύτεψαν την εστία διαμάχης στην Ιερουσαλήμ..... και το 70 είναι χρόνος , ο οποίος κουβαλάει μαζί του πολύ παλιές αναμνήσεις, από ιστορικές διαμάχες και συγκρούσεις, από κατάρρευση υποδομών και σειρά άλλων καταστροφών που επιθυμούν να αναβιώσουν το επόμενο διάστημα στην περιοχή.

Η 14η Μαΐου, η ημέρα που ανακηρύχθηκε η πρωτεύουσα στα 70 ακριβώς έτη,  είναι πριν τη 15η Μαΐου, όπου πέφτουμε πάλι σε μια σύμπτωση.

Είναι η μέρα που ξυπνάει  ο ισλαμικός "κρυπτονίτης" της Μέκκα...... και μαζί του ξυπνάνε όσοι έχουν μέσα τους ένα κομμάτι από αυτόν, στην αναμονή λοιπόν μέσα στον 5ο για τη μεγάλη "προσφορά" τους στον γρανιτένιο βωμό.Όπως πάνω έτσι και κάτω, έτσι λένε οι "φίλοι" μας οι εσωτεριστές...έχει πολλές ερμηνείες και μια από αυτές είναι...όπως τότε.... έτσι και αύριο.

Τι πιο ωραίο να ανακύρηξεις την Ιερουσαλήμ παγκόσμια πρωτεύουσα της Ειρήνης....τιμή και δόξα θα περιμένει αυτόν που θα φέρει ειρήνη σε αυτό το ενεργειακό κέντρο που ματώνει χρόνια τώρα.

Να υπενθυμίσω τέλος ότι αύριο είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, ειδικά για ορθόδοξες χώρες όπως είναι η Ελλάδα(τα πράγματα μπορεί να στραβώσουν αύριο, η πρόθεση της αυριανής εκδήλωσης είναι να δημιουργήσει διαφωνίες και όχι συμφωνίες), τα μάτια  7*2 για να πιάσουμε τον παλμό της ημέρας η οποία θα μας δείξει τη διεύθυνση των εξελίξεων σε άλλα μέτωπα που σιγοκαίνε.1.Το αίμα που μας δείχνουν οι παραγωγοί στο πανάκριβο ανοιχτόχρωμο φόρεμα της Ιβάνκα, τι ακριβως συμβολίζει...το αίμα του Παλαιστίνιου διαδηλωτή ή του μπαμπά της;
Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours