Θα ξεκινήσω ως εξής:


-Ένα πράγμα δεν έχουν προγραμματίσει και σχεδιάσει είναι ο τρίτο παγκόσμιος πόλεμος.

-Ένα μυστικό που θα μας λύσει μερικές απορίες

Βλέποντας σήμερα στο euronews μια σκηνή με έκανε να χάσω το πρωινό μου εξετάζοντας για άλλη μια φορά τι συμβαίνει με τους ηγέτες μερικών κρατών που παίζουν στην επικαιρότητα.Τι γίνετε τελικά με τους ηγέτες;

Θυμάσαι πριν λίγο καιρό…ο Κιμ κοιμόταν με το κουμπί στο χέρι, ο Τράμπ από την άλλη έλεγε πως η Βόρεια Κορέα θα γίνει μια κακή ανάμνηση και το θερμόμετρο ήταν στο κόκκινο. 
Μας φώναζαν όλα τα μέσα: "Ετοιμάζεται πόλεμος με πυρηνικά….ανοίγουν καταφύγια..όλα κρέμονται από μια κλωστή.."Και σήμερα βλέπω έκλπηκτος, (για άλλη μια φορά) τον πρώην CIA να κάθεται χαμογελαστός με τον άλλοτε επικίνδυνο για τον πλανήτη και παράφρονα Κιμ και στο ραντεβού που είχαν να ξεκαρδίζονται ό ένας με το κούρεμα του άλλου. Μήπως μας δουλεύουν;

Το έχουμε σκεφτεί αυτό το σενάριο.... δηλαδή, πολιτικοί ισχυρών κρατών σε συνεργασία με τα ΜΜΕ να μας δουλεύουν;

Να υπάρχει παράγραφος, σελίδες ολόκληρες, στις ατζέντες που παραλαμβάνουν οι εκάστοτε πρόεδροι μόλις κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας, οι οποίες ορίζουν τις θεατρικές παραστάσεις που θα δώσουν;

Θα ήταν εξίσου ωραίο να μάθουμε ποιος δημιουργεί το περιεχόμενο της ατζέντας ενός προέδρου, το πρόγραμμα των επισκέψεων του, τις συμφωνίες που θα υπογράψει κλπ.

Αυτό το θέατρο, έαν ισχύει κάτι τέτοιο και έχουν ρόλους και η πολιτική καρέκλα είναι τελικά αποκλειστικά ένα σανίδι,  εξηγεί πολλά, ακόμη και γιατί βλέπουμε μεγάλα κράτη να τα βάζουν με μικρά που πολλοί το έχουν απορία.

Και αυτό συμβαίνει διότι, κατά αυτόν τον αιματηρό τρόπο, συντηρούν την παγκόσμια ανασφάλεια, δεν αφήνουν τον πλανήτη σε ησυχία-ηρεμία, δεν αφήνουν την φωτιά να σβήσει προσ΄θετοντας όσα κούτσουρα είναι απαραίτητα για να σιγοκαίει, να μην εφησυχάζουν οι πολίτες και ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αναζωπυρώνουν τις εστίες.

Όποιος δεν το έχει δει ας το ψάξει….....σβήνει η μία φωτιά σε ένα μέρος, αμέσως ανάβει σε ένα άλλο…ψάξε το βιογραφικό του πλανήτη και θα το δεις, αν και δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά, ξεκίνα από το 2001. 


Γιατι όμως το κάνουν αυτό;

Γιατί να θέλουν πολλές και μικρές εστίες, αλλά όχι μια καθολική διαμάχη δυο μεγάλων παρατάξεων;

Και αν θέλουν μικρές και πολλές εστίες τι σημαίνει αυτό για εμάς;

Η καλλιέργεια της ανασφάλειας της κοινής γνώμης... των αγορών και των λαών, γίνεται συντονισμένα και ενορχηστρωμένα από τους συνθέτες που κρύβονται πίσω από τις προεδρικές ατζέντες. 

Αυτούς δεν μπορούμε να τους δούμε, ναι, αλλά καταγράφουμε τη δράση τους στην εξελικτική τους πορεία μέσα στο χώρο και το χρόνο.

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν τις 120 κρίσιμες ημέρες, για άλλη μια φορά κατάλαβα ότι δεν θέλουν έναν 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.


Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου.

Δεν ξέρω αν πέφτω έξω, ο χρόνος και οι ειδήσεις θα το δείξουν αλλά τουλάχιστον θα στο εξηγήσω.

Κανείς από αυτούς που τρέχουν τις εξελίξεις, κανείς που ποντάρει και επενδύει στην ψηφιακή μας φυλακή, δεν επιθυμεί να δει το έργο του να το καταστρέφει μια πυρηνική κεφαλή. 

Έχουν καταφέρει και με μεγάλη επιτυχία να σπείρουν κυρίως άγνοια, έπειτα τρομοκρατία, φόβο, διχόνοια, βία, άνευ προηγουμένου σεξουαλική απελευθέρωση και το αποκορύφωμα όλων αυτών.... να προσπαθούν να μας προγραμματίσουν με την τεχνολογία τους, με τον αριθμό του Ανεπιθύμητου, είναι το τελικό στάδιο και αυτή τη στιγμή το μεγάλο κάστρο που πρέπει να πέσει είναι η Ελλάδα και φυσικά τα κάστρα με ορθόδοξους πύργους, τα οποία θα πρέπει να κατακτηθούν και να ενσωματωθούν στο άρμα τους….να σκύψουν στον αριθμό του Ανεπιθύμητου, στην ψηφιακή του διακυβέρνηση.

Και νομίζω ότι σε μερικές ημέρες από σήμερα, θα ξεκινήσουν 3,5 πολύ δύσκολα χρόνια, εκεί που όλα θα κορυφωθούν…...ανεξέλεγκτα για το νου του ανθρώπου γεγονότα αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλον, ώστε να μη καταστραφεί η στέψη στο όρος του Ναού και φυσικά το ψηφιακό δίκτυο μέσα από από το οποίο μας ελέγχουν, το ηλεκτρονικό σύστημα που αργότερα θα μας ζητήσει να σφραγίσει όχι το σώμα....αλλά δια μέσου του σώματος, την ψυχή μας.

ξέρεις έχεις και ψυχή...και εγώ..όλοι μας και μπορεί να μην την βλέπουμε... όπως δεν βλέπουμε αυτούς που γράφουν τις ατζέντες, άλλα βλέπουμε τις εκδηλώσεις της μέσα από το σώμα μας...μέσα από τη σκέψη μας..(μήπως το σώμα αγαπάει, ερωτεύεται,χαίρεται λυπάται,γελάει;;;;το σώμα απλά μεταφράζει στα γήινα, τη γλώσσα της ψυχής)

Σε μερικές ημέρες, θα ανακοινωθεί και επίσημα, εισερχόμαστε στο προθάλαμο μιας άλλης εποχής…ενώ τη βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας… μπροστά μας, στο δρόμο, στα θεωρία της Βουλής…. τις επόμενες ημέρες θα παρακολουθήσουμε LIVE να γίνονται τα εγκαίνια στα κεντρικά γραφεία διοίκησης……η επίσημη αυτή ανακοίνωση πιθανός θα συνοδευτεί λίγο πριν ή λίγο μετά από μία μεγάλη θυσία-ισχυρό γεγονός… μέσα στον 5ο, συμπίπτουν οι χρόνοι και βαράνε οι συναγερμοί για κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι τι γίνεται μετά, μετά από τα εγκαίνια…εφόσον γίνουν και ανακοινωθούν.

Μετά φίλε μου, όπως όλα δείχνουν ο πλανήτης θα πάρει φωτιά, σταδιακά και ελεγχόμενα, για να μην ξεφύγει η κατάσταση και χαλάσει η συνταγή.


Θα δώσουν μάχη για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, εμάς όλους, μέσα σε αυτή τη μάχη έχει εντοπιστεί μια κρίση, την καταγράψαμε σε αυτή τη στήλη πριν τον 5ο και η οποία από τις 8 Μαΐου και έπειτα, δειλά δειλά εκδηλώνεται. 
(Για αυτό αν παρατήρησες τοποθετήθηκε στα δεξιά του site o δείκτης διακύμανσης τιμής του πετρελαίου Brend.)

Αυτό ίσως είναι ένα από τα  μεγαλύτερα προβλήματα μας, η κρίση των δεικτών αλλά ταυτόχρονα είναι και η απάντηση στο γιατί τώρα... γιατί πριν το καλοκαίρι....πριν τα εγκαίνια στα θεμέλια του Ναού..... γιατί το Ιράν, γιατί να βρίσκουν το μπελά τους  πετρελαιοπαραγωγές χώρες όπως Βενεζουέλα, Ιράν, Συρία κπλ.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, ετοιμάζουν..... προετοιμάζουν το έδαφος για να φέρουν φτώχεια, πείνα... για να κλείσουν τη στρόφιγγα του μαύρου χρυσού, να ανοίξουν την πόρτα ανόδου των τιμών και ......μια πιθανή πετρελαϊκή κρίση, ας μας πουν και οι οικονομολόγοι που γνωρίζουν καλύτερα, η οποία θα επηρεάσει και το χρηματοπιστωτικό σύστημα… (ίσως εδώ να βρίσκεται και η αιτία των κυρώσεων στο Ιράν)

Και καταλαβαίνουμε όλοι.... στο περίπου δηλαδή, πως θα είναι τα πράγματα έαν μπούμε όπως είμαστε, με την ήδη υπάρχουσα ηθική και αξιακή κρίση σε μια πετρέλαιο-οικονομική κρίση.


Μια τέτοια κατάσταση θα προκαλέσει, πέραν των άλλων και στρατιωτική κρίση, άνοιγμα νέων μετώπων, τα έχουμε δει τα μέτωπα, σιγοβράζουν…είναι σαν τα ηφαίστεια, ανα πάσα στιγμή μπορεί να εκραγούν…ή να τα κάνουν να εκραγούν μέσα από συμφωνίες και συνόδους που έχουν φυτέψει από το παρελθόν και που θα φροντίσουν να πέσουν στο κενό.

Οπότε, κατά την προσωπική μου γνώμη και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν θέλουν γενική ανάφλεξη, στήνουν κρίσεις, παίζουν ενίοτε θέατρα, και εκεί που ξεφυσάει ανακουφιστικά η ανθρωπότητα κρατάει πάλι την ανάσα της.

Από εδώ και πέρα και σύμφωνα με όσα είπαμε παραπάνω, θα κλιμακώσουν τις εντάσεις, θα αναβαθμίσουν γεγονότα, σε αυτό δεν περισσεύουν κράτη, ειδικά της Δύσης που νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο, γεγονότα που η εκδήλωση τους θα επηρεάσουν την καθαρή σκέψη και τη διάκριση του κόσμου, ώστε να έρθουν οι έτοιμες από καιρούς, λύσεις και να κουμπώσουν επάνω σε αυτή την τεχνολογία που ήδη έχει ενσωματωθεί στη ζωή μας και φυσικά η κλιμάκωση αυτή θα κάμψει τις όποιες αντιστάσεις των λαών και των κρατών.

Εξάγεται δε και το συμπέρασμα, ότι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, θα είναι ο μόνος τρόπος να ανακοπεί η πορεία αυτή, μια πορεία που όπως φαίνεται χαράσσεται οριστικά σε μερικές ημέρες στα Ιεροσόλυμα και σκοπό έχει με τη σειρά της να χαράξει τον άνθρωπο, στο μέτωπο ή στο χέρι..και κυρίως στην ψυχή του.


Εάν ζούμε μέσα σε αυτές τις ημέρες(κανείς δεν εύχεται να ζει μέσα σε αυτές, απλά τα στοιχεία συνηγορούν σε κάτι τέτοιο) και φανούν τα σημάδια στον ορίζοντα του χρόνου, καλό θα είναι ο κάθε ένας από εμάς να κάνει τα κουμάντα του.

Εφόσον μας θέλουν πεινασμένους να φροντίσουμε να μην πάμε στην γιορτή τους πεινασμένοι...τα εδέσματα τους δεν είναι για να μας χορτάσουν.

Εφόσον μας θέλουν φοβισμένους να μην πάμε στη γιορτή τους φοβισμένοι...

λέγοντας τους

Κύριοι.......Λάβετε το πτηνόν


ΥΓ.
Κάτι ενδιαφέρον για το τέλος...από τις 11.9.2001 την κομβική ημέρα πτώσης των δίδυμων πύργων μέχρι και τις 12.12.2019 έχουμε 6666 ημέρες.

Δεν θα ήταν πρόβλημα...αλλά εδώ έχουμε το εξής

12.12.2019 →12.12.12 (2+1+3) ή 3.3.3. 

Όπως φαίνεται είναι και αυτή μια ημέρα ιδιαίτερη για κάποιους
Share To:

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

 1. Η μεταμόρφωση με κινηματογραφική ταχύτητα, του Κιμ Γιονγκ Ουν από παράφρονα μονάρχη σε "καλό παιδί", μας αφήνει με πολλές απορίες και υποψίες.Και είναι μια από τις τελευταίες κραυγαλέες περιπτώσεις που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν όσα συμβαίνουν, είναι όπως μας τα λένε.Όμως μπορεί όσα βλέπουμε να μην είναι μόνο άριστα υλοποιημένα σχέδια, με άγνωστους σε εμάς στόχους.Μπορεί να είναι και η αποτυχία των σχεδίων ή η μερική επιτυχία με παρενέργειες (π.χ. η επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας δημιουργεί αντίδραση, με ανάπτυξη εθνικής ταυτότητας και θρησκευτικότητας).Μπορεί όσα βλέπουμε να είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ομάδων με διαφορετικά συμφέροντα.Μπορεί ακόμη να είναι η εφαρμογή μεθόδων υποβολής(το ευφάνταστο σενάριο) ή απλά εκβιασμού σε άτομα με εξουσία που δεν συμβαδίζουν με το Γενικό Σχέδιο, που αλλιώς μας παρουσιάζονταν πριν και μετά λέμε έγιναν "άλλος άνθρωπος" (και έχουμε εγχώρια παραδείγματα).Μπορεί να υπάρχουν κι άλλες εξηγήσεις που δεν πάει το μυαλό μου ή να συμβαίνει άλλο κάθε φορά.Και μέσα σ΄αυτό το πλαίσιο πρέπει να βρούμε κι εμείς θέση και έκφραση.Αλλά έτσι είναι αυτός ο κόσμος και έτσι ήταν πάντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. έτσι είναι αυτός ο κόσμος Mia έτσι ήταν πάντα...αναρωτιέμαι έαν αφήνουμε τον Θεό να ενεργήσει,έστω και για μια βδδομάδα, θα τα έκανε όπως τα κάναμε εμείς τόσους αιώνες;Αναρωτιέμαι πόσα θα αλλάζαν μέσα μας και γύρω μας.

   Διαγραφή
 2. Rick νομίζω τα είπε όλα ο "εχθρός" μας πριν μερικές εβδομάδες...
  Είπε λοιπόν ο Ερντί
  <>

  Ακριβώς την ίδια κουβέντα είπε μόλις προχθές ο Πρόεδρος της Συρίας, ο Ασσάαντ, τα ακριβή του λόγια είναι << δεν πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος Τραμπ έχει τον έλεγχο του καθεστώτος. Πιστεύουμε ότι το βαθύ κράτος, το αληθινό κράτος, έχει τον έλεγχο κάθε Αμερικανού προέδρου. Ετσι ήταν πάντα στις ΗΠΑ, τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια, από την εποχή του Νίξον, ίσως και νωρίτερα, αλλά γίνεται όλο και πιο έντονο και η πιο τρανταχτή περίπτωση είναι αυτή του Τραμ>>.

  Το πιο σημαντικό όμως που είπε ο Ασσάαντ είναι << Ισως δεν πρόκειται για έναν πλήρη τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ωστόσο είναι ήδη ένας παγκόσμιος πόλεμος, με τρόπο διαφορετικό από τον πρώτο και τον δεύτερο. Ισως δεν είναι πυρηνικός, αλλά σίγουρα πρόκειται για κάτι παραπάνω από ψυχρό πόλεμο και κάτι λιγότερο από πλήρη πόλεμο>>.

  Και ακριβώς σε αυτό φίλε πρέπει να εστιάσουμε, στο ότι έχουμε κάτι παραπάνω από ψυχρό πόλεμο (λογικό αφού υπάρχουν πυρά και νεκροί) αλλά κάτι λιγότερο από κανονικό πόλεμο (δεν υπάρχει πλήρης εμπλοκή δυνάμεων).

  Άλλωστε σήμερα με την Τουρκία δεν ζούμε αυτό ακριβώς;
  Ένας παγκόσμιος πόλεμος διαλύει χώρες σε λίγες μέρες, όμως οι πολυεθνικές δεν θέλουν τη διάλυση μας, θέλουν το αίμα και το χρήμα. Και αυτό έχει πιο πολύ αξία όταν το δίνεις με τη θέληση σου και σιγά σιγά...
  Σε στραγγίζουν σιγά σιγά και εσύ την ίδια ώρα παλεύεις για το παραπάνω και αυτό το παραπάνω τελικά πάει στην τσέπη τους...
  Όχι δεν είναι πόλεμος με γιαταγάνια, όπως κάποιοι ονειρεύονται, αλλά ένας πόλεμος που το μυαλό έχει πιο πολύ αξία από τα μπράτσα και τα πυρομαχικά. Αυτό οι "ειδικοί" το λένε υβριδικός πόλεμος και κάθετι υβριδικό υπάρχει μόνον ένας τρόπος για να αντιταχθείς η επιστροφή στη βάση, εμπρός πίσω που έλεγε ο ουδεπόποτας στη σειρά του ΑΝΤ1, μόνο που λίγοι για να μην πω μετρημένοι στα δάχτυλα μπορούν να καταλάβουν την ελευθερία που μπορεί να προσφέρει το εμπρόςπίσω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Ερντί είπε " Την αμερική την κυβερνά το βαθύ κράτος"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ζαχαρία νομίζω τα έιπες όλα...και ο Ερντι σημερα,προφανώς εννοείς το γείτονα, είπε και άλλη μια αλήθεια "το ισραηλ ειναι κρατος τρομοκρατης" αλλα οπώς φαίνεται οι αληθειες κοστίζουν...εξουσίες ζωές καρίερες, ξέρεις

   Διαγραφή