Φυσικά και δεν ακυρώθηκε η χθεσινή εκδήλωση των Βραβείων Όσκαρ και η έκφραση του πεδίου,αν κάποιοι το παρατήρησαν,  μαρτύρησε αυτό που πριν μερικές ημέρες είχαμε προειδοποιήσει και στο άρθρο …. Αν Κάτι Ήθελε Να Μας Πει Η Χθεσινή Ημέρα...
Ο Αττικός ουρανός και όχι μόνο, έγινε μέρα.....η νύχτα έμοιαζε μπλε ηλεκτρί από τις αστραπές και η ατμόσφαιρα φορτώθηκε, την ώρα που καταγραφόταν στην συλλογική συνείδηση των Ελλήνων μια λέξη... πορνό.

Δυστυχώς φτάσαμε όχι μόνο να χειροκροτάμε την σεξουαλική αταξία αλλά να την επιβραβεύουμε δημόσια, με εκδηλώσεις σαν τις χθεσινές, που συμβαίνουν και το τονίζουμε αυτό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Φτάσαμε δηλαδή σε μέρες  που επιβραβεύουμε τα στραβά και καταδικάζουμε τα ίσια.

Πριν 8 χρόνια, σαν χθες, είχαμε την τραγωδία της Marfin, μια τραγωδία που σφράγισε μια μεγαλύτερη, αυτή των μνημονίων και η οποία κρατάει ακόμη και σήμερα. 8 χρόνια μετά από τότε, ανήμερα της τραγωδίας αυτής, έχουμε το φύτεμα μιας άλλης «τραγωδίας» ακριβώς την ίδια ημέρα, 5.5

Επειδή όσοι είμαστε εδώ δεν πιστεύουμε σε συμπτώσεις και σε τυχαία γεγονότα όπως και στην κατά τύχη οργάνωση εκδηλώσεων-τελετών σαν αυτές, η χρονική απόσταση από τις 5.5.2010 έως 5.5.2018, είναι 2922 ημέρες ακριβώς ή 11.22 ή 69.

Θα μου πεις, μα είναι τραγωδία τα χθεσινά βραβεία;

Εφόσον υπάρχουν τα στοιχεία του χρόνου που δίνουν αρμονία στα γεγονότα, την ώρα που παράλληλα προστίθενται γεγονότα που συνωστίζονται αρχές Μαΐου (ανάδοχη από ομόφυλα ζευγάρια, νέες ταυτότητες, swingers στην Κρήτη) και νούμερα γνωστά πίσω από τραγωδίες ….τότε ναι είναι, το ποτήρι ξεχειλίζει.

Το ότι δεν το βλέπουμε δε σημαίνει ότι δεν θα το δούμε.


Ολα τα παραπάνω, είναι κόκκινες γραμμές για το ήθος και την ελευθερία μας και αυτό τα λέει όλα.


Τέτοιες εκδηλώσεις όπως και κάποιες κρουαζιέρες στο Αιγαίο που ήδη ξεκίνησαν, εκμεταλλεύονται τη συμμετοχή των καλεσμένων που ουσιαστικά απλά δεν γνωρίζουν τι κάνουν....τι προκαλείται μέσα από τις καυτές αυτές νύχτες , τι προκαλείται στην κοινωνία μας μακροπρόθεσμα, αφού όπως έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο, η σεξουαλική υπερβολή, αταξία και διαστροφή, όταν γίνονται αποδεκτά από την πλειοψηφία της κοινωνίας και κατ’ επέκταση από το ίδιο το κράτος , τότε αυτό οδηγεί στη βία…και η βία είναι και θυσία.... και αυτά τα δύο, σεξουαλική υπερβολή- βία, είναι η κηροζίνη στο ντεπόζιτο των σχεδίων τους.

Τουλάχιστον, έστω και τώρα,  να γνωρίζουμε όσο γίνεται περισσότεροι, μερικές πολύ βασικές αιτίες που μας αναγκάζουν να μετράμε αντίστροφα στο χρόνο, ώστε αργότερα, πολύ αργότερα οι επόμενες γενιές να μην κάνουν τα ίδια λάθη και να συμφωνήσουν στα βασικά και αδιαπραγμάτευτα, στο τι είναι πρόοδος, τι σημαίνει ελευθέρια και ποια είναι τα όρια που δεν πρέπει να υπερβαίνουμε.

Το άδειασμα στην κλεψύδρα θα το αφήσω στη βαρύτητα της άμμου... Απλά αυτό το... "για πρώτη φορά" μου φέρνει στο νου τη λέξη "πρωτοφανές".

ΥΓ.

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν πει με λεπτομέρεια τις τους προκάλεσε η ενασχόληση τους με αυτό το επάγγελμα, ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιπες ενδιαφερόμενες, αποκαλύπτοντας  πόσο βρώμικος είναι ο χώρος της επαγγελματίας πορνοσταρ.
Μια τέτοια βραδιά φυσικά δεν θα διοργανώσουμε ποτέ,  ούτε θα τιμήσουμε με κάποιο..... όσκαρ Αλήθειας όσες  κατάφεραν και βγήκαν από αυτόν τον βούρκο και μας είπαν ότι όντος το τοπίο είναι βούρκος  και όχι ένας λαμπερός κόσμος του θεάματος.
Και λέω κατάφεραν, διότι όλοι θυμόμαστε τις 4 πορνοστάρ στην Αμερική, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό  διάστημα αυτοκτόνησαν ή έχασαν τη ζωή τους από αδιευκρίνιστα αίτια.
Η σεξουαλική υπερβολή φέρνει βία....βία ανάμεσα στα μέλη μιας κοινωνίας.... βία απέναντί στους γύρω σου... βία απέναντι ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό.Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours