Πολλές από τις εκτιμήσεις γίνονται σε βάθος χρόνου, μιλάνε για πράγματα που κάποιοι έχουν οργανώσει επάνω στο σημείο που ενώνεται η γραμμή του μέλλοντος με τη γραμμή του παρελθόντος, σχηματίζοντας το άγνωστο σε πολλούς ακόμη χρονικό παρόν.

Οι διοργανωτές έχοντας το πλεονέκτημα του χρόνου και γνωρίζοντας την καταλληλότητα των συνθηκών κάθε εποχής και περιόδου, μας απασχολούν με χίλια δυο άλλα πράγματα ώστε να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων.

Υποκλέπτοντας τις πληροφορίες και μελετώνας το timing, απλά μερικές φορές είσαι ένα βήμα πριν εκδηλωθεί ένα γεγονός, η μια ποικιλία από γεγονότα.

Αυτό δεν συβαίνει πάντα και τουλάχιστον, αυτή η προσπάθεια γίνεται από αυτήν εδώ τη στήλη, προσπαθωτας να αποδείξει με τη σειρά της, πως κάτι άλλο πέρα από κυβερνήσεις, υπηρεσίες κρυφές ή φανερές, ρυθμίζει ότι συμβαίνει στη ροή του χρόνου.

Βλέποντας τις προθέσεις τους, κοιτώντας από ψηλά τον 5ο, μόνο καλοκαιρινός δεν μοιάζει και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα επηρεάσει πολλά κράτη.

Όσοι ασχολούνται με την επικαιρότητα ίσως έχουν ψυλλιαστεί τις προθέσεις, τις ημερομηνίες κλειδιά και πόσα μπορούν να πάνε στραβά το διάστημα εκείνο.

Όπως είπαμε και σε παλαιότερο άρθρο, συνωστίζονται πολλά σε 120 ώρες και θα χρειαστούμε πολύ "τύχη" για να μην πάνε στραβά.

120 ώρες είναι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που αν τα πράγματα τρέξουν και δεν φρενάρουν από....κάτι , τότε μέσα σε αυτές τις ώρες δεν θα προλαβαίνουμε να μεταδίδουμε, ούτε καν να διαβάζουμε.

Ο χρονικός συνωστισμός όλων αυτών που έχουν οργανώσει στο προσκήνιο, όχι παρασκηνιακά, ίσως και να λειτουργήσει σαν αντιπερισπασμός.

Δηλαδή, η μαζικότητα των ειδήσεων, των αποφάσεων, των ανακοινώσεων των 120 εκείνων ωρών, ίσως να θέλει να μην δώσει το χρόνο αντίδρασης στην κοινή γνώμη και να βγούν αποφάσεις στα γρήγορα, δίχως να αντιληφθεί και πολλά το κοινό που έχει αφήσει τις τύχες του στον αυτόματο πιλότο.

Αν δεν κάνω λάθος, που για το καλό όλων μας θα ήταν όμορφο ένα τέτοιο λάθος, οι 120 αυτές ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του πλανήτη, όχι μόνο των άμεσα εμπλεκομένων κρατών, που θα είναι παραπάνω από δύο, αλλά συνολικά για την παγκόσμια ασφάλεια και σταθερότητα.


Διότι σε ενα ασταθές και ανασφαλές περιβάλλον τα πράγματα είναι υπερβολικά εύθραστα σε πάρα μα πάρα πολλούς τομείς.

Βλέποντας τον 5ο, δεν ξέρω πως θα αποφύγουμε τις ανακοινώσεις …. θα είναι πάνω από δυο.

Βλέποντας το πρόγραμμα, τον Μάιο να ξεκινάει με 3399, και το χρόνο που επιλέγονται να λυθούν ζητήματα και να τακτοποιηθούν υποθέσεις που εκκρεμούν , θα προτιμούσα να πηδάγαμε το Μάιο, να πηγαίναμε κατευθείαν Ιούνιο.

Ή θα προτιμούσα τον Μάιο κατά 120 ώρες μικρότερο... 

Εσύ τώρα, μαύρε πρόεδρε, που θες να τοποθετήσεις τις βάσεις και να ανοίξεις τις πόρτες του φρενοκομείου, από όσο βλέπω τρίζουν οι δικές σου βάσεις. Πιθανός κάποιοι να σε πιέζουν να πεις αυτά που θέλουν να πεις. Να κάνεις αυτά που θέλουν αυτοί να κάνεις. 
Αλλά οι πύργοι των κάστρων σου φλέγονται… και αυτό δεν είναι σύμπτωση,στα οκτάρια, έχεις πολλά κάστρα, σε πολλά μέρη.

Και αυτό το σημάδι δεν είναι καλό ούτε για εσένα, ούτε για τους κατοίκους της χώρας σου, που κρέμονται από τα χείλη σου και ούτε για αυτούς που σε κρατάνε από τα σχοινάκια. 

Είσαι μια μαριονέτα, σαν οοοολες τις άλλες, αναλώσιμη, με αβέβαιο μέλλον....αν κάνεις ένα βήμα μπροστά κινδυνεύουν πολλοί, αν κάνεις ένα βήμα πίσω κινδυνεύεις εσύ.Μεγάλη παγίδα τελικά η καρέκλα της εξουσίας...


Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours