Πανικός επικρατεί στο Τέξας καθώς ένοπλος μπούκαρε στο Λύκειο Santa Fe High και άνοιξε πυρ. Ο δράστης σκότωσε τουλάχιστον οχτώ ανθρώπους ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών με τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για αρκετούς. Οι Αρχές προχώρησαν σε δυο συλλήψεις Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν κάποιος από τους συλληφθέντες είναι και ο δράστης.

Οι πληροφορίες για το τι συμβαίνει είναι συγκεχυμένες. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, μάρτυρας δήλωσε πως ένας ένοπλος εισέβαλε σε αίθουσα διδασκαλίας και ξεκίνησε να πυροβολεί με καραμπίνα.

«Σήμερα το πρωί ένα περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα Λύκειο με την εμπλοκή ενός ενόπλου που παραμένει ασύλληπτος. Η περιοχή έχει αποκλειστεί» ανακοίνωσε στον ιστότοπο η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Santa Fe Independent, χωρίς να επιβεβαιώνει, στην ανακοίνωση αυτή, ποιο είναι το σχολικό συγκρότημα, που τέθηκε σε συναγερμό.
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά. Η μαθήτρια Λέιλα Μπάτλερ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι στις 07.45 ήχησε ο συναγερμός για φωτιά και οι μαθητές βγήκαν από τις τάξεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το συμβάν. «Πυροβολισμοί σε Λύκειο στο Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ενδεχομένως να περιμένουμε άσχημα νέα» ήταν το tweet του προέδρου των ΗΠΑ.Δείτε LIVE εικόνα
newsit.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours