Υπάρχουν κάποιες ώρες, στα μισά του Μαΐου, που έχουν φυτέψει πολλά και από παλιά.

Εφόσον πάντα δεν γίνει κάποια ασυνήθιστη ανατροπή (δε ξέρω αν αξίζουμε πλέον σαν πλανήτης τέτοια μυστήρια  επέμβαση) και χαλάσει η καλλιέργεια,  τότε όλα ή σχεδόν όλα,  θα αρχίσουν να κινούνται σε κάπως διαφορετικούς ρυθμούς.

Θα πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των 120 αυτών ωρών, εκτός και αν το αφήσουμε να το αναλάβουν τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ.

Αυτό το άρθρο είναι μια ας πούμε προειδοποίηση σε όλους όσους έχουν εμπιστευτεί την ενημέρωση τους αποκλειστικά στο σύστημα και στους τηλεβόες του.

Θα μου πεις και δίκιο θα έχεις, που ξέρεις εσύ ποιο είναι το σύστημα, πότε ψεύδεται και ποια τέλος πάντων είναι η αλήθεια…Θα σου πω...

Και αυτοί που με γνωρίζουν και αυτοί που δεν με γνωρίζουν, έχουν δει ότι η προσέγγιση των γεγονότων μέσα από αυτή τη στήλη γίνεται μερικές φορές με αρκετά μεγάλη ακρίβεια(αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους που εμπιστεύτηκα το προηγούμενο διάστημα)….αλλά δεν είμαι ο μόνος που κάνω κάτι τέτοιο, μονάδα είναι μόνο η αλήθεια που εντοπίζεται μέσα από ακατάσχετη δαπάνη χρόνου και καθημερινή καταμέτρηση των δεδομένων του πεδίου που κινούμαστε.

Ο κάθε ένας, εάν θέλει, μπορεί να προσεγγίσει την αλήθεια...όμως θέλει μερικές θυσίες (όχι σαν αυτές που ζητάνε τα αφεντικά της L. Gaga)..θέλει θυσία σε χρόνο... η καλύτερη σου φίλη γίνεται η μοναξιά και πρέπει επίσης να απαρνηθείς κάπως τον ευατό σου, μέχρι να καταλήξεις να ψηλαφίσεις εσύ ο ίδιος τις....πληγές πεδίου και τον τρόπο που σκέφτονται αυτοί που μας διοργανώνουν σε βάθος χρόνου τα καθημερινά μας προβλήματα.

Στο παραπάνω λοιπόν ερώτημα, ποια είναι τελικά η αλήθεια, θα απαντήσω με ένα κείμενο ενός .... επιστήμονα, διεθνολόγου, ειδικού στα μάτια της κοινωνίας, που έχει φοιτήσει σε αξιοζήλευτα πανεπιστήμια, έχοντας όπως ισχυρίζεται γνώση της γεωπολιτικής και που μέσα σε όλα αυτά ασκεί και το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Δεν θα μείνω στον κύριο…ούτε κατά βάθος επιθυμώ να κρίνω το βιογραφικό του, αλλά θα μιλήσουμε με δύο εικόνες και θα αποφασίσει ο κάθε ένας από εσάς ποια είναι η αλήθεια και που το ψέμα....


Διεθνολόγος -δημοσιογράφος-υπεύθυνος ενημέρωσης της κοινής γνώμης κλπ. 

χθες, στις 2.5.2018

Rick από όχι και τόσο παλία...πέρυσι, στις 5.4.2017 στο άρθρο 
Πλησιάζει Η Ώρα Που Θα "Χτυπήσουν" Το Ιράν.

Έχω την εντύπωση, πως απειλή για την ειρήνη είναι όλοι αυτοί οι εργολάβοι της ενημέρωσης...που εργάζονται για να καλουπώσουν την άποψη της κοινής γνώμης, της κρίσιμης μάζας, πλάθοντας την δεξιοτεχνικά ώστε να πάρει η μέση συνείδηση του πλήθους το σχήμα που αυτοί θέλουν, να συναινέσει στα πολεμικά και ανθρωποκτόνα τους σχέδια.

Το λέμε λοιπόν από πριν,προσοχή στα ΕΚΤΑΚΤΑ...ειδικά αυτές τις 120 κρίσιμες ώρες του Μαΐου, θα χρειαστεί πολύ διάκριση και ψυχραιμία για να βγουν τα σωστά συμπεράσματα, διότι εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που θα χρησιμοποιηθούν για να εξάγουν συμπεράσματα, όπως ο παραπάνω κύριος και το πράγμα θα μπερδευτεί και δεν θα ξεμπερδεύεται.

Τι θα γίνει όμως αυτές τις πολύ κρίσιμες 120 ώρες; 

Θα το πούμε με μια απλή πρόταση.

Μέσα στις 120 ώρες του Μαΐου, εφόσον δεν λάβουμε αναβολή (δεν γνωρίζω καν αν έχουμε ζητήσει) θα είναι τα εγκαίνια της Νέας εποχής, η αρχή των 3 1/2 ετών αυτού που όντος δεν θέλουμε να υπάρχει... ούτε θέλουμε να ακούμε και να σκεφτόμαστε.
Είναι πολύ περίεργο πραγματικά να ζείς μέσα στη χρονική ροή γεγονότων που έχουν αποκαλυφθεί πολλά χρονια πριν.

Δύσκολα μπορείς να πιστέψεις βαθιά μέσα σου κάτι τέτοιο αλλά η διαχείριση των εξελίξεων δεν αφήνουν και πολλές επιλογές.

Μπορεί ακόμη να μην τον βλέπουμε ή να τον ακούμε... βλέπουμε όμως τη φιλοσοφία του, την τεχνολογία του, τις προθέσεις του και όλους αυτούς που συγχρονίζονται μαζί του.

Όσοι είμαστε εδώ γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει κάτι τέτοιο.

Η Νέα εποχή, που βασίζεται στην τεχνολογία, η οποία σίγουρα μας διευκολύνει,ξεκίνησε να εφαρμόζεται επίσημα μετά το 2001 και το αναπόφευκτο γεγονός της πτώσης των δίδυμων πύργων. (κατά άλλους, ακριβώς με τη ρίψη της ατομικής βόμβας 6 και 9 Αυγούστου και ίσως το εξετάσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον)

Είμαστε λοιπόν στο 2018, 5ος μήνας, 17 χρόνια μετά το 2001 και σε μερικές ημέρες, είναι πιθανό να έχουμε τα εγκαίνια μιας άλλης εποχής και που στα θεμέλια της, λίγο πριν τις ανακυρήξεις και τις αποχωρήσεις από συμφωνίες να υπάρξουν και τα ανάλογα τελετουργικά και θυσίες(ήδη γεμίζει το "ρεζερβουάρ").

Υπάρχουν τα δεδομένα για κάτι τέτοιο, τα οποία  εντοπίστηκαν στην αρχή του μήνα, από προχθές, δεδομένα που δείχνουν τις προθέσεις να φέρουν κάτι τρανταχτό το επόμενο διάστημα και όσοι διακρίνουν πότε περίπου ξεκινούν οι 120 ώρες, τότε θα έχουν την προσοχή τους λίγο πριν από αυτές.

Αν δούμε μεγάλο γεγονός πριν το παραπάνω χρονικό διάστημα, πολλά μαζί κράτη θα βρεθούν σε μπελάδες στη ροή του Μαΐου.

Να μην παραλείψουμε και κάτι άλλο  την απάντηση της Ρωσίας...μη ξεχνάς μπορεί να μην απάντησε με τα όπλα στο συμμαχικό βομβαρδισμό στη Συρία (ακόμη να μας πουν από τον OPWC μιας και πήγαν τι ακριβώς βρήκαν αφού πήραν δείγματα), αλλά η απάντηση της να μην αποκλείουμε να έρθει και μέσα από άλλα κράτη...ορθόδοξα.

Εν κατακλείδι, αυτές οι 120 ώρες αν δεν σιωπήσουν και ανοίξουν το στόμα τους, θα μας πουν πάρα πολλά.... τα ευρήματα μέχρι ώρας μιλάνε για μεγάλα μπερδέματα.... θα ξεκαθαρίσει όμως μια για πάντα και το τοπίο για όσους από εμάς το παρατήρουν... για τη συνέχεια.

YΓ.

Το χώμα που δεν έχει δει ειρήνη αλλάζει χρώμα...


Rick.Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours