του Κίμωνα Χαραλάμπους

Βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας!

Το δημογραφικό αποτελεί πλέον τεράστιο πρόβλημα, με την κυβέρνηση να ισχυρίζεται πως θέλει να το λύσει με τους μουσουλμάνους μετανάστες» που έρχονται στην χώρα.

Αυτά που ακούστηκαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είναι ενδεικτικά της κατάστασης!

«Ο πληθυσμός γερνάει ταχύτερα από τις προβλέψεις», τόνισε η Αλεξάνδρα Τραγάκη, καθηγήτρια στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Οι αιτίες αυτής της αρνητικής εξέλιξης είναι πολλές, από την αύξηση του προσδόκιμου ζωής και τον έλεγχο της γονιμότητας έως το μοντέλο τού «λίγα παιδιά και πιο αργά» που ακολουθούν πολλά ζευγάρια στην Ελλάδα, στα πρότυπα της παγκοσμιοποίησης και της μείωσης πληθυσμών, προκειμένου να είναι ευκολοκυβέρνητοι από την όποια εξουσία.

«Η ύφεση επιδείνωσε το πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα δεν είναι σημερινό» ανέφερε η κ. Τραγάκη και συμπλήρωσε ότι τα τελευταία έξι χρόνια «χάθηκαν» 110.000 γεννήσεις, δηλαδή περισσότερες από τις γεννήσεις ενός έτους!!!

«Οδεύουμε προς το τέλος της νεοελληνικής κοινωνίας όπως την έχουμε γνωρίσει έως τώρα», σημείωσε ο ίδιος, ανέφερε ο Αναστάσιος Λαυρέντζος, συγγραφέας του χαρακτηριστικού βιβλίου «Σιωπηρή Άλωση».

Επισήμανε δε, πως σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, ο ελληνικός είναι ο έκτος πιο γερασμένος πληθυσμός στον κόσμο.

Τον περασμένο χρόνο οι γεννήσεις ήταν 38.000 λιγότερες από τους θανάτους, υπογράμμισε ο μαιευτήρας Στέφανος Χανδακάς, σημειώνοντας ότι εάν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί ο πληθυσμός το 2050 θα έχει μειωθεί σε 6,5 με 8 εκατομμύρια άτομα. Για να διατηρηθεί στα σημερινά επίπεδα θα πρέπει οι γεννήσεις να αυξηθούν από 1,3 παιδιά σε 1,5.

Ραγδαία είναι, ωστόσο, η μείωση των γεννήσεων σε όλες τις περιοχές της χώρας: -23% στη Θεσσαλία, -21% στην Κρήτη, -16% στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, -24% στη Στερεά Ελλάδα. Ο κ. Χανδακάς τόνισε ότι αύξηση της γονιμότητας κατά 1% θα επιφέρει αύξηση του ΑΕΠ κατά 2%.

Αυτά είναι τα στοιχεία λοιπόν!

«Η νεοελληνική κοινωνία τελειώνει όπως την ξέρουμε»! Αυτό κρατάμε περισσότερο όπως και τον τίτλο«Σιωπηρή Άλωση».


Πολύ νωρίτερα όμως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε γράψει και εκδώσει, μεταξύ των άλλων, το βιβλίο «Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους», στο οποίο είχε προειδοποιήσει για τα πάντα.

Ο ελληνικός πληθυσμός γερνάει και επιδιώκεται να… «ενισχυθεί» από τις ορδές των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών που νομιμοποιεί η κυβέρνηση και γεννούν περισσότερο.

Δεν μπορούμε να μην παραθέσουμε ξανά τα ίδια βίντεο με χθες:Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours