Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) εξέδωσε προειδοποίηση στις εταιρείες αεροπορικών μεταφορών για τις πτήσεις στον εναέριο χώρο της ανατολικής Μεσογείου τις επόμενες 72 ώρες, λόγω της πιθανής έναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία.

Μάλιστα το Eurocontrol αναφέροι ότι πύραυλοι αέρος-εδάφους και πύραυλοι Κρουζ ίσως εκτοξευθούν τις επόμενες ώρες και υπάρχει ενδεχόμενο διακοπής των ραδιοεπικοινωνιών και των συστημάτων υποβοήθησης της πλοήγησης.

Είναι διάχυτη η αίσθηση ότι ΗΠΑ και δυτικές χώρες (που ακολουθούν ως πιστές... ουρές των Αμερικανών) ετοιμάζονται για πλήγματα κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ με πρόσχημα την επίθεση που φέρεται να έγινε με νευροπαραλυτικό αέριο στη Ντούμα το περασμένο Σάββατο.


Μία επίθεση για την οποία Αμερικανοί και Δυτικοί αρνούνται να διεξάγουν μια έρευνα για να γίνει γνωστό και τι ακριβώς έγινε και ποιος την διέπραξε.

Ο Μ.Άσαντ είχε κερδίσει την μάχη στην ανατολική Γούτα και σαφώς δεν είχε κανένα κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα οι ισλαμιστές είχαν κάθε κίνητρο για να προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια για να προκαλέσουν την επέμβαση των Αμερικανών.

Αμερικανοί και Δυτικοί επιδεικνύουν ιδιαίτερη... αγάπη στις ισλαμιστικές οργανώσεις και στην τύχη τους στην επόμενη ημέρα της Συρίας.

«Χρειάζεται προσοχή στον σχεδιασμό πτήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο και στην περιοχή πληροφοριών πτήσης (FIR) της Λευκωσίας», τόνισε ο οργανισμός στην ανακοίνωσή του, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Στην προειδοποίησή του προς τους αερομεταφορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Eurocontrol επικαλείται οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA).

pronews.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours