Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια σειρά  διάσημων και προσωπικοτήτων που φεύγουν για την αιωνία ζωή αλλά και συχρονισμένων χρονικά θανατηφόρων δυστυχημάτων, τα οποία δείχνουν ότι ψάχνουν να φέρουν κάτι πολύ μεγαλύτερο σε κάποιο-α μέρη του πλανήτη, πριν το Μάιο, πριν το πρώτο δεκαήμερο του Μάιου.

Όταν λέμε κάτι μεγαλύτερο, έχει να κάνει με ένα ισχυρό σεισμικό γεγονός, μια τρομοκρατική απόπειρα κλπ. δηλαδή γεγονός που θα βυθίσει μια κοινότητα όπως λένε στο πένθος και 
έχει να κάνει με την ανθρώπινη δυστυχία και τη μαζική απώλεια. 
Άλλωστε Τρόμος και τραγωδία με χρονικό προσδιορισμό το Ξαφνικό-Έκτακτο είναι οι αγαπημένες τους λέξεις.

Έχουμε 8 ημέρες μέχρι το τέλος Απριλίου και σε αυτό το διάστημα είναι παραπάνω από πιθανό να ψάξουν να συλλέξουν το γεγονός-τα που εδώ και ημέρες καλλιεργούν με ζήλο....όχι όμως σε κράτος τριτοκοσμικό, που ο θάνατος μας έμαθαν να μας αφήνει αδιάφορους.

Όσο για την Ελλάδα, αυτό που έφεραν στη Βουλή πριν μερικές ημέρες θα το βρούμε μπροστά μας.

Ο Γιώργος έφυγε για την Ουράνια Πολιτεία στις 12 του Απρίλη και μάλιστα αύριο θα είχε τη γιορτή του, αλλά πιστεύω, εκεί που βρίσκεται ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος, κάθε μέρα είναι γιορτή και όχι σαν αυτόν εδώ που είμαστε και που κάθε μέρα είναι θυσία.

Δες την ημερομηνία που έφυγε ο άλλος Ίκαρος, χθες στη Ναύπακτο. Σε ποιο νούμερο έπεσε πάλι αεροσκάφος σε Ελλάδα. Σύγκρινε τα δύο γεγονότα, τα νούμερα.

Και πάμε λίγο πιο παλιά, πέρυσι, δες τις ημερομηνίες των δύο μεγάλων σεισμών σε Κω και Μυτιλήνη.
Τις ημερομηνίες δες…κοιτάζονται πάλι στον καθρέπτη..

Το θέμα είναι να κυλούν κάπως ομαλά τα πράγματα και ελεγχόμενα, κάτι που όμως πάνε να το διαταράξουν.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι πάντα θα συμβαίνουν τραγωδίες, είναι συστατικό αυτού του κόσμου από πολύ πολύ παλιά. 
Ας πούμε είναι στο πρόγραμμα των γυρισμάτων της ζωής μας.

Το θέμα είναι πως τώρα, με αυτά που ψηφίζονται στη Βουλή κατά κάποιο τρόπο δένουμε τα χέρια "αυτών" που μας βοηθούν και σφραγίζουμε τραγωδίες για το μέλλον.

Άλλωστε να είμαστε ειλικρινείς, πως να βοηθήσουν έναν λαό που επιτρέπει να κακοποιείται η δομή και η σύσταση της οικογένειας υιοθετώντας πρωτόγονους νόμους που θα διαφθείρουν 
του νέους από την εφηβεία, επίσημα και τη βούλα του κράτους;

Κοίτα την κρίσιμη μάζα, τα αποκλειστικά κίνητρα των επιλογών της στις εκλογές είναι ιδιοτελή και έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομική της κατάσταση και πως αυτή θα βελτιωθεί και δεν συνυπολογίζουμε τίποτα άλλο.... τότε τι και που ψάχνουμε τις αιτίες μιας κακής ημέρας ή πολλών.

Αυτά που έγιναν κοντά στις 17 Απριλίου στην Ελλάδα, οι νέες δηλαδή ταυτότητες και η υιοθεσία παιδιών πέρασαν στη κοινωνία αναίμακτα, δεν ακούστηκε κιχ…από τους αρμόδιους, τους ειδικούς, τους μεγαλοαναλυτές, τους υπευθύνους, τους επιστήμονες, τους καλλιτέχνες…γενικά από τους καταξιωμένους στα μάτια της κοινωνίας μας…κιχ δεν ακούστηκε!

Ο ιπτάμενος και αείμνηστος Γιώργος, δεν θυσιάστηκε για να περνάει η Βουλή των Ελλήνων τη διαστροφή και τη μέλλουσα καταστροφή του θεσμού της οικογένειας.

Ο Ήρωας Γιώργος, δεν θυσιάστηκε για να επισπεύδει το Κράτος την υποχρεωτική εφαρμογή των νέων ταυτοτήτων και κατ' επέκταση την είσοδο της χώρας στη ψηφιακή μας σκλαβιά.

Δεν θυσιάστηκε για αυτά…

Φυτεύω και εγώ κάτι για το μέλλον, για τα δύσκολα, για να μην ξεχάσουμε τι μας οδήγησε στα δύσκολα.

Η σιωπή και η άγνοια πολλών....σε συνεργασία με το πολιτικό σύστημα, παίζουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις που βρίσκονται πολύ κοντά μας.

Πολλοί ανάμεσα μας δεν έχουν πρόβλημα με το να διαφθαρεί η ελληνική οικογένεια.....πολλοί ανάμεσα μας έχουν άγνοια για το σημαίνει ηλεκτρονική σκλαβιά, είναι αυτό που είπαμε πιο πάνω, τα κίνητρα τους είναι καθαρά ιδιοτελή...αλλά  στην παγίδα της ιδιοτέλειας θα πέσουν μέσα.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι αιτίες που μας οδήγησαν στο σημείο αυτό, οι οποίες δεν ήταν ποτέ οικονομικές, ούτε οι εχθροί ήταν ορατοί.
Το μόνο αληθινό είναι το συναίσθημα του πόνου που καλλιεργούν τέτοια νομοσχέδια και πρωτοβουλίες και ας μην μας βρει όλους αδιάφορους αυτή η επίθεση στο ήθος, στα ιδανικά και στη συνείδηση μας.

Καταγράφεται από πριν για.... όταν αλλάξει το χρώμα του ουρανού.

Κοιτώντας τους τις τελευταίες ώρες, αυτό που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι βιάζονται.

Βιάζονται...... και πιθανός έχει σχέση με τον 5ο

Εδώ στην Ελλάδα βιάζονται σε σχέση και με τις ταυτότητες, με την αλλοίωση και την ηθική φθορά της οικογένειας, βιάζονται για τις αρχές  Μάιου, για την ανοιξιάτικη τελετή που έχουν οργανώσει στα νότια της Αθήνας, από 1 έως 5.Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours