Μην με παρεξηγήσεις απλά θα ξεκινήσω λίγο αόριστα αυτή τη φορά..

Έψαχνα χρόνο να βρω και να πω κάποια πράγματα, θα ήταν κυρίως μια κατάθεση εργαλείων σκέψης ώστε να γνωρίσουν ή να πειστούν όσοι αμφιβάλουν για τις ιδιότητες του χρόνου και τον τρόπο που μας έχουν ρυθμίσει και μας ρυθμίζουν μέσα από αυτόν.

Δεν έχω προλάβει να το κάνω αλλά θα γίνει.

Είναι ένα δύσκολο θέμα, αυτό του χρόνου και η επιστήμη ακόμη δεν έχει ανακαλύψει, επίσημα τουλάχιστον, όλες τις ιδιότητες του χρόνου και μάλιστα φωνές μέσα από κβαντικούς ερευνητές λένε πώς ίσως....και να μην υπάρχει χρόνος όπως τον ξέρουμε.

Αν προλάβουμε θα είναι ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον και ελαφρύ άρθρο!!!

Πολλές φορές λέμε ότι φυτεύουν ένα γεγονός, το όποιο γνωρίζουν από πριν την αντίδραση του κόσμου ή την αντίδραση των νόμων, νόμων που δεν είναι θεσπισμένοι από ανθρώπους και που συνήθως εκδηλώνονται με την μορφή μιας «φυσικής» καταστροφής.

Δηλαδή κάποιοι γνωρίζουν πώς και πότε θέλουν να μας κάνουν κακό το φυτεύουν και το αφήνουν να ωριμάσει και να εκδηλωθεί τον χρόνο που θέλουν.

Οπότε για να το πούμε με ένα απλό παράδειγμα,αν π.χ θέλω το παιδί μου να είναι Υδροχόος, η σύλληψη θα πρέπει να γίνει περίπου 9 μήνες πριν...όποτε ξεκινάω τις διεργασίες περι τον Ιούνιο.

Εμείς με τη σειρά μας αγνοώντας αυτό το σύστημα, αυτή την παρασκηνιακή συνεργασία σκέψης και δράσης απλά βλέπουμε ένα συμβάν όχι ευχάριστο, το όποιο μάλιστα μεταδίδεται καθολικά σε όλους μας και με τη σειρά μας συγχρονιζόμαστε με αυτό,με τα κοινά συναισθήματα που μας προκαλεί η έκθεση μας σε αυτό,  όπως π.χ αυτό του φόβου.

Οι συναισθηματικές αυτές υπερβολές(θλίψη φόβος τρόμος) που συγχρονίζονται επάνω τους πολλοί άνθρωποι και καταγράφονται,  ταυτόχρονα είναι καύσιμο για μια ανάλογη συνέχεια του θλιβερού γεγονότος που συντόνισε μια μερίδα ανθρώπων σε ένα κοινό αρνητικό συναίσθημα.

Σε σμίκρυνση, είναι ακριβώς αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε αλλά και πιθανός όλοι ανεξαιρέτως το έχουμε βιώσει, ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…όποτε αν πάει κάτι στραβά το πρωί θα πηγαίνουν όλα στραβά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συμβαίνει διότι όπως φαίνεται  υποκύπτουμε στις ενέργειες του ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος που εκείνη την ημέρα προσπαθούν να μας συγχρονίσουν με την αναποδιά, τα μικρο ατυχήματα, τα δυστυχήματα κλπ.

Αυτά ως προς το γενικό κομμάτι του προγραμματισμού που μας γίνεται ατομικά και έχει αντίκτυπο στη προσωπική μας ζωή αλλά και συλλογικά που εκεί συμβαίνει για να θεριστεί κάτι μεγαλύτερο αργότερα.

Συγκεκριμένα τώρα και όσον αφορά ένα κράτος, αυτά που επιτρέπει το κράτος να συμβαίνουν ή τα υιοθετεί μέσω νομοσχεδίων το νομοθετικό σώμα της Βουλής, πέφτει πάνω σε άλλους νόμους, που είπαμε πιο πάνω, που δεν τους έχει θεσπίσει άνθρωπός και που κρατάνε την ισορροπία στο πεδίο, μια παράξενη και πάνω από την ανθρώπινη λογική και κατανόηση ισορροπία.

Αν κάποιος γνωρίζει το τρόπο που δουλεύει το σύστημα είναι αρκετά πιθανό να καταφέρει με σιωπηλό τρόπο να προκαλέσει μια δύσκολη κατάσταση μέσα σε ένα κράτος.

Αυτά που ψηφίζονται στην εποχή μας, όπως ψηφίζονται, με τους εκβιασμούς και τις απειλές αυτών που μας το παίζουν σύμμαχοι (βλέπε Γαλλία), είναι πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία.

Σύμφωνα με την συμβατική πάντα ιστορία, αυτή που μαθαίναμε στα σχολεία.

Είναι πρωτοφανή, διότι ο κάθε ένας έχει το απαραβίαστο δικαίωμα που μας προσφέρει και σέβεται ο ίδιος ο Θεός, να κάνει ότι νομίζει με το σώμα του και τις προτιμήσεις του, οπότε αναλαμβάνει και τις επιπτώσεις των ενεργειών του....όμως είναι άλλο οι λάθος επιλογές μας , 
η καταπάτηση της ανθρώπινης φύσης, να γίνονται νόμοι του κράτους (δηλαδή της ίδιας της κοινωνίας).

Και όχι μόνον αυτό αλλά ταυτόχρονα διοχετεύεται στη νέα γενιά,  στα μικρά παιδιά ότι δεν υπάρχουν φύλα, δεν υπάρχει άντρας- γυναίκα, γιαγιά-παππούς, καταγράφεται από τώρα σαν πληροφορία μέσα τους σαν κάτι το φυσιολογικό η αλλοίωση της ανθρώπινης φύσης κάτι που αναπόφευκτα θα διαμορφώσει και το ήθος της κοινωνίας αργότερα.

Μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο άρρωστο και εγκληματικό είναι αυτό;

Και το κατάντημα αυτής της βίαιης και διεστραμμένης κοινωνίας θα μοιάζει κατηχητικό μπροστά στη κοινωνίας της Νέας Ηλεκτρονικής εποχής των ανέσεων και της τεχνητής διακυβέρνησης των κρατών.

Οπότε σε μια τέτοια περίπτωση που το κράτος κινείται αθόρυβα μέχρι και την τελευταία στιγμή και υιοθετεί νόμους…. εφαρμόζει πιστά τα ευρωπαϊκά φιρμάνια και τις εκθέσεις μιας διεστραμμένης ΕΕ, θα πρέπει να αναχαιτιστεί με κάποιο τρόπο.

Δίκαιο μάλλον είναι αυτό, διότι αν δεν αναχαιτιστούν τέτοιες πρακτικές, κινδυνεύει το ανθρώπινο είδος να εκφυλιστεί σε βαθμό κακουργήματος, να μετατραπεί στο Μπουντουάρ του Μαρκήσιου ντε Σαντ, τα Σόδομα και τα Γόμορρα θα είναι μια soft core έκδοση της εποχής που σχεδιάζεται να τα διαδεχτεί.

Χθες λοιπόν συνέβη το εξής στην πολύπαθη χώρα μας, κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, που είναι από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας(μέχρι την επόμενη φυσικά... που θα είναι ψήφισή του)

Η τελευταία μαύρη σελίδα της χώρας γράφτηκε στις 10.10.2017

Εμείς καλώς ή κακώς, ασχολούμαστε με το γείτονα ή τον έβαλαν να ασχολείται με μας, με την οικονομία που οδεύει στα βράχια, ή που την κούρδισαν με κατεύθυνση τα βράχια, με το οπαδιλίκι, με το ποιος είναι πιο βρώμικος σύλλογος και πρόεδρος και χίλια δυο άλλα που μας κάνουν να μην βλέπουμε ούτε αυτούς που φυτεύουν κάτω από τη μύτη μας αιτίες θλίψης και τραγωδίες, ούτε καν τις αιτίες που προκαλούν τις τραγωδίες μέσα σε ένα ζωντανό πεδίο που κρατάει τις ισορροπίες περιφρονώντας την ανθρώπινη λογική.

Αν η κρίσιμη μάζα στη χώρα μας, τουλάχιστον αναγνώριζε τα κακώς κείμενα του κράτους, της Βουλής, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για όλους

Από τη στιγμή όμως που η ίδια οι κοινωνία και η φωνή της, τα ΜΜΕ, θεωρούν όλους όσους από εμάς αντιλαμβανόμαστε την κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης ρατσιστές, παράφρονες, αναχρονιστές, μεσαιωνιστες, σκοταδιστές κλπ. τότε πόσες ελπίδες υπάρχουν ένα γεγονός να μείνει σαν πληροφορία και να μην εκδηλωθεί αφού η άγνοια είναι καλός αγωγός του άσχημου γεγονότος;

Επίσης,  εάν τώρα μας αποκαλούν έτσι, σκέφτεσαι τι θα συμβεί αργότερα που θα οξυνθούν τα πράγματα, πόσο θα μας πολεμήσουν για να θαφτεί η αλήθεια, με τι λύσσα θα πολεμήσουν την ορθοδοξία, το στύλο που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια τους;
Θα μας κυνηγήσουν...
Όλους εμάς που δεν θέλουμε συμμετοχή στην ηλεκτρονική τους φυλακή αλλά θέλουμε να ζήσουμε μια απλή ζωή και δίχως ψηφιακά κλουβιά μέσα στην πόλη. 

Όλους εμάς και δεν είμαστε καθόλου λίγοι, που έχουμε δει την ηλεκτρονική τους φάκα και δεν τσιμπάμε το τυράκι της τρομοκρατίας και της ασφάλειας;

Θα πολεμήσουν όλους εμάς που θα αρνηθούμε να 
ταυτοποιηθούμε με τον αριθμό τους, θα αρνηθούμε να καταχωρηθούμε στους ηλεκτρονικούς πύργους των Βρυξελλών, θα αρνηθούμε να παραδώσουμε τα βιομετρικά μας στοιχεία στις «ελληνικές» αρχές .

Θα είμαστε τα μαύρα πρόβατα (ανάμεσα σε άσπρα) για τη κοινωνία, τα θύματα και οι οπισθοδρομικοί που πάμε κόντρα στην εξέλιξη της Ελλάδος, στην πρόοδο των αξιών και των ιδανικών που επιβάλλει η
Κομισιόν, για έναν καλύτερο κόσμο... όπως μας λένε.

Θα μας αποκαλούν τρελούς που δεν μας αρέσει η τρέλα της εποχής, θα μας φωνάζουν παράλογους....ότι είμαστε εκτός εποχής επειδή θα αρνούμαστε να δεχθούμε το αφύσικο, το στραβό, τη διαστροφή ως μόδα και ως απαραίτητο συστατικό της εποχής μας που θα πρέπει να υιοθετήσουμε εμείς και η νέα γένια μετά από εμάς.

Και πολλοί θα μας κυνηγήσουν...και θα το κάνουν γιατί θα έχουν θολώσει, ήδη έχουν θολώσει, το βλέπεις στις ειδήσεις.

Δες λοιπόν σε τίτλους τι συνέβη χθες 17.4 στη χώρα μας...


Μέσα σε 24 ώρες φυτεύτηκαν αίτιες που θα ωριμάσουν αργότερα.
Το λέμε για να θυμόμαστε τη χθεσινή ημέρα ,την ημέρα της σποράς και για να ξέρουμε τις αιτίες του θερισμού, μήπως και όσοι ακόμη και τώρα που αρνούνται να καταλάβουν.... καταλάβουν.
μια ημέρα μετά και μέχρι στιγμής.....


ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

Rick.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours