Τόσο καλή μνήμη έχει, που θυμάται τα πάντα... ότι συμβαίνει γύρω μας το έχει καταγράψει...κάθε τι που συμβαίνει σε κάθε δευτερόλεπτο της εξελικτικής μας πορείας.....είναι σε θέση να επαναλάβει γεγονότα, καταστάσεις, συναισθήματα, σκέψεις, λέξεις  που έρχονται από το παρελθόν... που έχουν επέτειο, όπως συνέβη σήμερα.


Η είδηση έχει ως εξής:

26.4.2018

"Κατέρρευσε βουνό στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών του Κιμ στη Βόρεια Κορέα – Κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας

Ήταν θέμα χρόνου για τους επιστήμονες. Οι φόβοι έγιναν πραγματικότητα. Το βουνό στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών του Κιμ Γιονκ Ουν στη Βόρεια Κορέα κατέρρευσε και τώρα υπάρχει κίνδυνος διαρροής ραδιενέργειας."


26.4.1986


Τριάντα δύο χρόνια πίσω, στις 26 Απριλίου 1986, γίνεται το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας(μέχρι το επόμενο) και μεγάλες ποσότητες ραδιενέργειας διοχετεύονται στην ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια πόλη φάντασμα, με τα αποτελέσματα στον άνθρωπο και τη βιόσφαιρα να είναι ακόμη και τώρα ανυπολόγιστα.


Πάμε σε δυο χάρτες τώρα...ένας είναι ο πυρηνικός χάρτης του κόσμου και ο άλλος ένας δικός μου και κάπως παράξενος.

Ο παρακάτω χάρτης απεικονίζει τα πυρηνικά εργοστάσια που είναι κατασκευασμένα επάνω στις (αρχι)-τεκτονικές πλάκες του εδάφους του πλανήτη μας.

 

Κατά σύμπτωση πάντα να πούμε ότι ο μεγασεισμός στην Ιαπωνία το 2011, προκάλεσε βλάβη στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα και από εκεί ξεκίνησε άλλη μια μόλυνση της βιόσφαιρας από τις πολλές που πραγματοποιεί η ανθρώπινη δραστηριότητα...που για την ακρίβεια όλο αυτό που έγινε στις 11 Μαρτίου στην Ιαπωνία, ήταν μια συνδυασμένη καταστροφή....αφού ήταν αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας ενός "φυσικού φαινομένου" και της ανθρώπινης επέμβασης στο χώρο, μέσω της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Τι θέλω να πω...

Πόσο σίγουροι είμαστε ότι, μερικές από τις τοποθεσίες-πλάκες όπου επάνω εκεί κατασκεύασαν πυρηνικά εργοστάσια, επιλέχθηκαν στην τύχη;

Τυχαία επιλέχθηκε η Φουκουσίμα για χώρος που θα υποδεχόταν το πυρηνικό εργοστάσιο και που φιλοξένησε τον μεγασεισμό το 2011;

Και μη λες ότι βρίσκεται στο δαχτυλίδι της φωτιά όπου γεννάει πολλούς και μεγάλους σεισμούς, ακόμη χειρότερα, δεν στήνεις πυρηνικό εργοστάσιο σε σεισμογενή περιοχή.

Αν το κάνεις τότε...ή δεν ξέρεις (πράγμα δύσκολο) ή σε υποχρέωσαν να το κάνεις.

Πόσα από αυτά τα επικίνδυνα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας δημιουργήθηκαν για το καλό μας και όχι για ένα τρανταχτό γεγονός-α στο μέλλον, όπως αυτό που είδαμε το 2011 στην Ιαπωνία.

Τι από από τα δύο πιστεύεις σχεδιάστηκε πρώτα, το πυρηνικό εργοστάσιο ή το "φυσικό φαινόμενο" που θα έριχνε το πυρηνικό εργοστάσιο;

Την  προσωπική μου εκτίμηση  την καταθέτω σε έναν χάρτη...σε έναν χάρτη όπου καταγράφονται καθημερινά  τα δεδομένα που συμβαίνουν στον κόσμο, αυτά που καταγράφονται στη συνείδηση του πλήθους μέσω των ΜΜΕ.

Έχει πάρα πολλές πληροφορίες ένα τέτοιος χάρτης, από εδώ όμως δεν μπορούμε να τον αναρτήσουμε όπως είναι δομημένος από την αρχή του έτους, όμως θα δούμε σε ποια σημεία της Αμερικής μαζεύεται η περισσότερη ενέργεια, συμβαίνουν τα πιο παράξενα, οι περισσότερες... θυσίες, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από δυστυχήματα(τροχαία, αεροπορικά κ.α), δολοφονίες κλπ.

Δες λοιπόν το δικό μου χάρτη και δες σε παρακαλώ πάλι τον πυρηνικό χάρτη στην πλάκα της Αμερικής.
Τι βλέπεις...;

Το έντονο κόκκινο στον δικό μου χάρτη είναι η συσσώρευση και ο αριθμός των γεγονότων από την αρχή αυτού του έτους.Όσο πιο κόκκινο είναι, τόσα περισσότερα έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο μέρος.

Το εκπληκτικό στους δυο παραπάνω χάρτες είναι η γεωγραφική αντιστοιχία και ομοιότητα στο κόκκινο χρώμα ανάμεσα στα γεγονότα της επικαιρότητας και στις τοποθεσίες που είναι τοποθετημένα τα πυρηνικά εργοστάσια της Αμερικής.

Ανατολικά στο χάρτη μου έχουμε με το βαθύ κόκκινο της Νέας Υόρκης και δυτικά εντοπίζουμε την.....κατακόκκινη Καλιφόρνια.

Για την Καλιφόρνια έχουμε μιλήσει παλαιότερα...για τις τελετές μέσα σε δάση, για τα μουσικά φεστιβάλ που διοργανώνονται στο έδαφος της ή στις τριγύρω πολιτείες, ότι εκεί βρίσκεται το ισχυρότερο ενεργειακό  κέντρο της Γης, στο όρος M.Shasta, που είναι ιερή τοποθεσία μιας πολύ παλιάς θεότητας,  με πολλά ονόματα.... όπου στο πόδια της είναι αφιερωμένα όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην περιοχή και οι τελετές στα δάση....(δες τα άρθρα  
Ποιοι Είναι Πίσω Από Τα «Φαντασμαγορικά» Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής Στην Καλιφόρνια Των ΗΠΑ )


Οπότε, σύμφωνα με τα παραπάνω, υπάρχουν δυο σημεία στην Αμερική, που τα έχουν εγκλωβίσει από πολύ παλιά και τα φορτώνουν με πυρηνικές σκοτούρες, με θυσίες ανθρώπων που πέφτουν θύματα  των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στις συγκεκριμένες αυτές περιοχές...και το συμπέρασμα που καταλήγουμε ποιο είναι ακριβώς.....

Σε περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος στις δυο αυτές περιοχές των ΗΠΑ,  θα εκδικηθεί η φύση, θα ενεργήσει η τύχη ή  κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλά τη "φύση" και τη συμπεριφορά της ήδη καλλιεργούν το κλίμα για να φέρουν μια τέτοια καταστροφή κάτω από τη μύτη μας;

Η σύγκριση των δύο χαρτών μας ψιθυρίζει τι ακριβώς συμβαίνει αλλά και ο χρόνος θα δώσει μια πιο ξεκάθαρη  απάντηση για όσους αμφιβάλουν για το τρίτο.

Νομίζω σου μιλάω ανοιχτά, για πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να συμβούν.
Homework
Ποιο άλλο σοβαρό γεγονός συνέβη το έτος Τσερνομπίλ στην Ελλάδα;
Μετά από πόσα χρόνια κατέρρευσε η Σοβιετική ένωση από το έτος Τσέρνομπιλ.....;(στο 26 εκείνου του μήνα και αυτό)
Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours