Το παρακάτω κείμενο είναι για τους θαρραλέους στη σκέψη και τους έχοντας διευρυμένους ορίζοντες.

Σήμερα και μέσα από αυτή τη στήλη θα γίνει μια... αποκάλυψη. Μικρη μεγάλη δεν ξέρω ακόμη, θα δείξει.

Μία αποκάλυψη, που όποιος θέλει μπορεί να την αξιοποιήσει έτσι ώστε να οδηγηθεί σε άλλες εξίσου σημαντικές αποκαλύψεις.

Όλο αυτό το διάστημα στα κείμενα που γράφω δεν συμπεριλαμβάνω στοιχεία από προφητείες, πόσο μάλλον από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Το αποφεύγω για πολλούς λόγους.

Το θέμα είναι ότι οι προφητείες της ορθοδοξίας, μαζί με τις αποκαλυπτικές εικόνες του Ιωάννη, μιλάνε για μια μελλοντική εποχή δύσκολη, κατά την οποία ο άνθρωπος θα γίνει σκλάβος ουσιαστικά ενός αριθμού, πράγμα που εξαιτίας και της επικαιρότητας μας κάνει να ρίξουμε μια ματιά εάν μερικά από αυτά τα στοιχεία καθρεφτίζονται στην εποχή μας.

Δυστυχώς, είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν έχουν κατανοήσει ότι αυτός ο.... Αντίχριστος που μας λέει στην Αποκάλυψη ο Ιωάννης, όχι μόνο θα υπάρξει αλλά θα κάνει κάποια στιγμή και την εμφάνιση του επίσημα.


Ανεπίσημα όμως, έχει φροντίσει η φιλοσοφία του να έχει ήδη περάσει στα κράτη, στους διεθνείς οργανισμούς,στους πολίτες και τους πολιτικούς και σε όσους διαμορφώνουν το ρου της ιστορίας.

Αν σε κάποιους πάλι δεν αρέσει η μεσαιωνική-αναχρονιστική χρεία του ονόματος του, ενημερώνω ότι ούτε κι εμένα μου αρέσει.

Άλλο όμως η πραγματικότητα με τα δεδομένα της και άλλο τις μας αρέσει ή όχι.

Ο πρόδρομος για την εμφάνιση του ηγέτη-δικτάτορα, που έχει έτοιμες στημένες λύσεις σε προβλήματα όπως αυτά που το σύστημα του ήδη μας δημιουργεί και τα βιώνουμε ή τα βλέπουμε βαδίζοντας στη ροή του χρόνου, είναι μια σειρά γεγονότων και τεχνολογικών επιτευγμάτων που εκδηλώνονται ταυτόχρονα μέσα στο χρόνο...πάνε χέρι χέρι.

Ο χρόνος, όπως έχουμε πει πολλές φορές έχει νόμους και είναι πολύ σημαντικός σε αυτούς που ήδη χρόνια τώρα προσπαθούν να κατασκευάσουν το μέλλον μας.

Εδώ θα πρέπει να εξηγήσουμε γιατί είναι απαραίτητος ο χρόνος στα σχέδια τους που χαλάνε τα δικά μας.

Θα το πούμε με ένα απλό παράδειγμα για να γίνει κατανοητό κάτι που είναι από τη φύση του αρκετά περίπλοκο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα μερικούς σπόρους τομάτας!

Όταν θέλουμε να φυτέψουμε το σπόρο της τομάτας, εξετάζουμε την εποχή, το μέρος, τις συνθήκες που θα μεγαλώσει, το χώμα να είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία κλπ.

Αν κρίνουμε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες  τότε φυτεύουμε το σπόρο στο χώμα και τον φροντίζουμε τακτικά, καλλιεργώντας τον, ώστε να γίνει φυτό και να κάνει καρπούς.

Έτσι, μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο σπόρος που φυτέψαμε σε μια συγκεκριμένη ημέρα γίνεται φυτό, και το φυτό σταδιακά ανθίζει και φτάνει η χρονική στιγμή ο καρπός να γίνει κόκκινος και τότε μπορούμε να συλλέξουμε την τομάτα.

Οπότε, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (μέσα στο οποίο αναπτύσσεται το φυτό) που σε συνεργασία με τη φύση, δηλαδή με τον καιρό, τον άνεμο, τον ήλιο, το χώμα κλπ, μας προσφέρει την κόκκινη ντομάτα.


Θα μπορούσαμε να πούμε ότι: χρόνος+φύση= η κόκκινη ντομάτα που έχουμε στο τραπέζι μας.
Δηλαδή υπάρχει μια συνεργασία ανάμεσα στο χρόνο και στην ενέργεια που δίνει η φύση (ή και άνθρωπος μέσω του λιπάσματος..) κατά τα το διάστημα της ωρίμανσης του φυτού έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό.…..τελικό αποτέλεσμα που είναι ο καρπός. 

Όσοι δεν έχουν επαφή με το παρασκήνιο τώρα ίσως ταρακουνηθούν.

Ότι γίνεται με το φυτό παραπάνω και την καλλιέργεια του μέσα στο χρονικό περιθώριο που υπακούει η εξέλιξη του φυτού, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με ένα πολύ σοβαρό γεγονός που μεταδίδεται από την τηλεόραση με τη μορφή του Έκτακτου δελτίου. 

Ένα μεγάλο συμβάν, μέσα στο τρισδιάστατο ηλεκτρομαγνητικό μας περιβάλλον, για να εκδηλωθεί χρειάζεται ενέργεια-καλλιέργεια (αυτό που λέμε πολλές φορές από εδώ θυσία......και υπάρχουν δυο ειδών θυσίες, μια σε αίμα και άλλη σε σπέρμα) και συγκεκριμένος χρόνος μέσα στον οποίο θα πρέπει να καλλιεργηθεί ένα γεγονός-φυτό....ώστε να αποδώσει καρπούς, το επιθυμητό δηλαδή για τους "γεωργούς" αποτέλεσμα.

Είναι τόσο σοβαρό αυτό το θέμα, που με αυτό το σκεπτικό μπορούμε να δούμε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο πολλά  γεγονότα όπως "φυσικές" καταστροφές, ατυχήματα, πολεμικά γεγονότα, δολοφονίες, τραγωδίες, πολίτικες και κοινωνικές εξελίξεις…. γενικά οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας και μας οδηγεί στο επιθυμητό για τους γεωργούς αποτέλεσμα.......όπως οι δυο εικόνες παραπάνω,  το συμβολικό δέντρο που φύτεψαν προχθές ο Τραμπ με τον Μακρόν...και σήμερα ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογο του. 


Τι φύτεψαν συμβολικά;

Την ειρήνη και την φιλία;

Το τέλος της κακίας και του πολέμου; 
Όχι.........άλλωστε ποιος τους πιστεύει.

Μακάρι να ήταν έτσι για να διαψευσθεί όλο το σημερινό κείμενο και όλα όσα έχουν γραφτεί μέχρι ώρας.

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, φύτεψαν το σπόρο της νέας τάξης, τον σπόρο της νέας ψηφιακής εποχής, μιας εποχής που κρίνεται ώριμη για την έναρξη των διαδικασιών επιβολής της κυβέρνησης του Αντίχριστου, της Παγκόσμιας κυβέρνησης (τελικός στόχος-καρπός) , αφού όπως φαίνεται επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες και θα υπάρξει η ανάλογη εντατική καλλιέργεια του «φυτού» μέσα στις κοινωνίες των κρατών. 

Και αυτή η καλλιέργεια έχει να κάνει με το χρόνο και αυτά που έχουν έγκριση να εφαρμόσουν στην καθημερινότητα μας.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τα παραπάνω, διότι όσα βλέπουμε στα μέσα προγραμματισμού δεν είναι τυχαία γεγονότα ή απλά κακές ειδήσεις, αλλά μιλάμε για μια πλήρως οργανωμένη καλλιέργεια του "φυτού" που σιγά σιγά γίνεται δέντρο, μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία που μας οδηγεί αθόρυβα (όπως αθόρυβα το φυτό μεγαλώνει) στην νέα εποχή της ηλεκτρονικής και καθολικής διακυβέρνησης.

Συνδύασε τώρα τα δέντρα στις δύο παραπάνω φωτογραφίες, με το δέντρο της Ζώης της Καμπάλα(Ισραήλ) και με το γεγονός της επίσημης μεταφοράς της πρωτεύουσας του Ισραήλ. 

Δες τον σπόρο, ανάμεσα σε πολλούς.... δες πως θα είναι το "φυτό' και πότε πιθανός θα δώσει καρπούς.

Ο σπόρος, που καλλιεργώντας τον θα οδηγήσει στον ερχομό του Ανεπιθύμητου, του πραγματικού δικτάτορα και της ψηφιακής του κοινωνίας, όπου θα ελέγχει τους πάντες και τα πάντα (και εδώ είναι η μεγάλη αποκάλυψη εφόσον πάντα δεν αλλάξει κάτι, αφού Άλλος έχει το μαχαίρι και το καρπούζι) φυτεύτηκε στις 6.12.2017.

Τον επόμενο μήνα, τον 5ο, ένας μήνας που έχουμε πει ότι θα είναι σε πολλά επίπεδα παράξενος, ο σπόρος αυτός πιθανότατα θα βγει από τη γη και θα ξεκινήσει να βγάζει τα πρώτα φυλλαράκια.

Τι μπορεί να σημαίνει σημαίνει αυτό; 


Θα γίνουν τα πάντα για να αποδεχθούμε τη νέα κοινωνία του..την ειρήνη του... τα ήθη του...την τεχνολογία του.... και να τα αφομοιώσουμε στην καθημερινότητα μας σε σημείο που να μην μπορούμε να ζήσουμε δίχως αυτά.

Για να επιβάλεις όμως ειρήνη και παγκόσμια ηρεμία, χρειάζεσαι πρώτα πόλεμο και διεθνή ανησυχία και ανασφάλεια.

Τα τελευταία, ενώ καλλιεργούνται καιρό τώρα, μοιάζουν το επόμενο διάστημα να μεταφυτεύονται από το σπορείο στον κήπο και όλα συνηγορούν ότι κάτι τέτοιο πάει να συμβεί τον 5ο και το διάστημα που ακολουθεί μετά από αυτόν.

Ο χρόνος που θα κυλήσει μετά τον 5ο και που θα ρυθμίσει τα γεγονότα τα οποία θα μας οδηγήσουν στην αγκαλιά της ηλεκτρονικής φυλακής του Ανεπιθύμητου, είναι συγκεκριμένος. (Εαν βέβαια δεν υπάρξουν αναβολές)

Θα σου δώσω μερικά στοιχεία…

Εφόσον γίνει η σπορά στα μέσα του 5ου, τα πράγματα γύρω μας θα αλλάξουν μορφή....δεν θα έχουν καμία σχέση με τις όμορφες λεξούλες που ακούσαμε από Τράμπ και Κίμ...λέξεις όπως ειρήνη, φιλία, δεντράκι, χωματάκι, νεράκι...όχι!


Εφόσον δεν αλλάξει κάτι (θέλω να το λέω πάντα αυτό και όταν δεν το λέω θα εννοείται) η παγκόσμια ανησυχία και ανασφάλεια θα ανέβει επίπεδο.

Μπαίνουμε σε ένα πρωτοφανές για την ανθρώπινη ιστορία κλίμα ανασφάλειας,ο μουσουλμανικός κόσμος (κάποιοι από αυτούς) κάτι θα.... πάθουν στα δυτικά μέρη τα οποία εξορίστηκαν και η τρομοκρατία που ως τώρα έχουμε συνηθίσει, θα αναβαθμιστεί.

Και φυσικά εάν δεν απαξιωθεί σύσσωμο το πολιτικό σύστημα σε όλα τα κράτη δεν γίνετε δουλεία .....και η Ελλάδα είναι η νο1 χώρα που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ξαφνικά.

Επίσης, θα πρέπει να υπάρξουν κατά τόπους πόλεμοι σε σημεία που ήδη σιγοκαίνε και σε άλλα που μένουν ανενεργά και φυσικά πάσης φύσεως κρίσεις…. οικονομική-τραπεζική, αξιών, ιδανικών.. τα οποία ήδη βλέπουμε και θα είναι οι συνθήκες, τα θρεπτικά συστατικά…η ενέργεια…..η συνεργασία του χρόνου με την ενέργεια, που θα τρέφει το 'φυτό" του Ανεπιθύμητου. 

Αν ακούσουμε μέσα στον 5ο, ειδήσεις για το Ισραήλ….για την Παλαιστίνη…για την Δυτική όχθη και οτιδήποτε κινείται περιστροφικά και γύρω από το όρος του Ναού, σημείωσε την ημέρα και δες αν συμπίπτουν 2 σημαντικά γεγονότα μαζί για τη χώρα αυτή.


Παρακολούθα το διάστημα εκείνο τι θα εκδηλωθεί.

Αν εκδηλωθεί να θυμάσαι τα παρακάτω…

"Στο βιβλίο της Αποκάλυψης υπάρχει η προφητεία ότι πριν την επιστροφή του Ιησού, ένας παγκόσμιος δικτάτορας γνωστός σαν ο Αντίχριστος θα ανέρθει στην εξουσία και θα κυβερνήσει για επτά χρόνια. Θα καταλύσει όλες τις θρησκείες και θα επιβάλει στον κόσμο τη λατρεία του εαυτού του. Αυτός ο ίδιος και ο πρωθυπουργός του, τον οποίο το βιβλίο της Αποκάλυψης αναφέρει ως “ψευδοπροφήτη,” θα βάλουν σε εφαρμογή το “χάραγμα του θηρίου” σε μια προσπάθεια να ασκήσουν ολοκληρωτικό οικονομικό και πολιτικό έλεγχο.
Το χάραγμα του Θηρίου θα αρχίσει να επιβάλλεται μετά από το μισό χρονικό διάστημα της επτάχρονης εξουσίας του Αντίχριστου, στο ξεκίνημα της Μεγάλης Θλίψης. Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται στα ακόλουθα εδάφια της Βίβλου[..]
"

Υπολόγισε, από την ημέρα του Μαΐου που θα ακούσεις για το όρος...επτά χρόνια μετά κια δες σε ποιο έτος φτάνεις.

Υπολόγισε πάλι, από ένα 70 που θα ακούσουμε όλοι στις ειδήσεις του Μαΐου, συν τρεισήμισι χρόνια (1277 ημέρες) και βρες τα δύο 11 του έτους 2021.

Γιατί τρεισήμισι και όχι επτά που λέει η Αποκάλυψη? 


Διότι σύμφωνα τα λόγια του ίδιου του Χριστού και μερικών άξιων εκπροσώπων του, δεν είμαστε στα έσχατα χρόνια, αλλά στα δύσκολα χρόνια. 

Οπότε η προσπάθεια θα γίνει και όπως μας αναφέρει και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός στη χειρόγραφη μαρτυρία του.....θα μείνει όμως μισή! 

Αυτό δηλαδή που είπαμε παραπάνω, ο καρπός του φυτού, που θα κοπεί λίγο πριν ωριμάσει.......καταλαβαίνεις νεύρα που θα έχει ο  "γεωργός" αυτού του κόσμου.

Με το παραπάνω σκεπτικό, μπορείς να ξεκλειδώσεις πολλά παράξενα, παράλογα και γεμάτα συμπτώσεις γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν τακτικά στον κόσμο μας.... ξεκινάς από τον καρπό εντοπίζοντας τον και κινείσαι στην αντίστροφη εξελικτική του διαδικασία, φτάνεις στον σπόρο, στη αιτία του καρπού για ποιόν λοπγο τον φύτεψαν και αυτόματα γνωρίζεις τι γεγονός θέλουν να φέρουν και γιατί...... ίσως δεν φτάσεις να γνωρίσεις απευθείας τον-τους κακούς γεωργούς αλλά θα μάθεις όλη την διαδικασία της καλλιέργειας του κήπου....τη καλλιέργεια της κοινωνίας μέσα από "άτυχα" ή "τυχαία" (για τη μάζα) γεγονότα που βλέπουμε κάθε τόσο στα Μέσα ελέγχου και καλλιέργειας. 

Έτσι, δεν θα μπορεί κανείς να σε κοροϊδέψει για το τι εκπροσωπεί ο κάθε πολιτικός σε όποιο μέρος του πλανήτη και να βρίσκεται, να σου πει το σύστημα υποσυνείδητα ...ψήφισε αυτόν ή μίσησε το άλλον, πάρε την ταυτότητα, σεβάσου τη διαστροφή και τον βιασμό της παιδικής ψυχής, ξέχνα το έθνος, ξέχνα τη γλώσσα σου,  η έκτρωση είναι δικαίωμα, η θρησκεία είναι σκοταδισμός και εκτρέφει τη μισαλλοδοξία...και χίλια δυο άλλα.

Αντιλαμβάνεστε  μερικοί τι πόλεμο έχουμε μπροστά μας;

Πόσα μέτωπα θα μας ανοίξουν για να φέρουν την "ειρήνη" και τη "φιλία" τους που στο όνομα τους αφιέρωσαν τα δέντρα του Απριλίου;

Τον κίνδυνο που διατρέχουν όσοι αρνηθούν επίσημα την ταυτότητα με τον αριθμό του στη χώρα μας;

Τον κίνδυνο όσοι είναι χριστιανοί γενικά;

Τον κίνδυνο για όσους δεν θα είναι χριστιανοί τις ημέρες αυτές που μοιάζουν να πλησιάζουν;

Το κίνδυνο που βρίσκονται όσα κράτη φιλοξενούν το ορθόδοξο στοιχείο στον πληθυσμό τους;

Εαν κατάλαβες τα παραπάνω, μοίρασε το για να γνωρίσουν όσο γίνεται περισσότεροι, που ακριβώς βρισκόμαστε.

Ή για να το πούμε καλύτερα, που ακριβώς θα βρεθούμε εφόσον δεν αλλάξουμε νοοτροπία... τρόπο σκέψης, που όμως, όπως βλέπουμε δύσκολα θα αλλάξει στην Ελλάδα ειρηνικά.
Μάλλον....ίσως... δεν γίνετε να συμβεί κάτι τέτοιο με τρόπο συμβατικό και ισορροπημένο, δίχως αμυχές. 

ΥΓ.

 Αφιερωμένο σε όλους αυτούς και στις οικογένειες τους που ήδη βιώνουν αυτό τον πόλεμο


Rick.


Share To:

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

 1. Το δέντρο που φύτεψαν Μακρόν – Τραμπ «εξαφανίστηκε» από τον Λευκό Οίκο, λένε οι πληροφορίες... κι αυτό φαίνεται καλό σημάδι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι το πήραν Mia.. θα το ξαναβάλουν ίσως... το θέμα είναι η συμβολική του εμφάνιση, η καταγραφή στη συνείδηση του κόσμου, το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνουν ότι τα πράγματα πάνε καλά για αυτούς και τα σχεδια τους

   Διαγραφή
 2. Και την απομάκρυνσή του συμβολικά τηn βλέπω. Τραμπ-Μακρόν μάλλον δεν είναι ίδιων απόψεων για να δράσουν από κοινού και ελπίζω, αυτό εξασφαλίζει σε εμάς τους"μικρούς" μια σχετική ησυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν εχουν ίδιες απόψεις,όντος, όμως ακόμη και αυτό δηλαδή τα διαφορετικά "στράτοπεδα" εναντιών μας έιναι,δεν χρωστάνε να κάνουν καλό...το μόνο καλό είναι να το δεις διαφορετικά οπως λες, συμβολικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή