Σε συνέχεια του χθεσινού άρθρου Ο Κακός "Γεωργός" Και Η Ιδανική Εποχή Του "Φυτού" θα ήθελα να πούμε δύο πράγματα λίγο πριν εκπνεύσει ο Απρίλιος.

Παραμονές του Μαΐου και πλησιάζουμε πολύ κοντά σε μια «γιορτή».

Μια γιορτή παγανιστική, που είναι αφιερωμένη σε μια Αρχαία θεότητα που λάτρευαν οι λαοί της Μεσοποταμίας.

Αυτή η θεότητα, που έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν όσον αφορά τα παγανιστικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώνονται προς τιμής της και κυρίως στην Καλιφόρνια, είναι μια αιμοβόρα δαιμονική οντότητα, που σε αρχαίους πολιτισμούς και στο πέρασμα των εποχών άλλαζε συχνά ονόματα, ταυτότητα, ώστε να παρουσιάζεται σαν κάτι καινούριο που θα πρέπει να λατρεύουν οι άνθρωποι, σβήνοντας το παρελθόν της και τα καταστροφικά αποτελέσματα της λατρείας της( η λατρεία του τότε είναι η μαγεία[μαύρη, λευκή και κάθε απόχρωση της] του τώρα).

Όπως είπαμε και παλαιότερα που αναδείξαμε το θέμα των μουσικών τελετών στην Αμερική, ο δαίμονας αυτός και υπάρχει και κάποιοι "χορεύουν" και θυσιάζουν στο όνομα του. 


Συνοπτικά, τα κύρια χαρακτηριστικά της δαιμονικής αυτής οντότητας, όπως μας τα παρέδωσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί που την λάτρευαν, είναι τα εξής:

Είναι μια θεά που μέσα από τα γραπτά των Σουμερίων, των Βαβυλωνίων, των Μάγιας, των Ίνκας κλπ..... απαιτούσε θυσία.

Είναι υπεύθυνη για τον θάνατο βρεφών και νηπίων στην κούνια (αναζήτησε και το σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου βρεφών SIDS), αρεσκόταν-ζητούσε το αίμα των νέων ανθρώπων και των βρεφών, όπως και ήταν υπεύθυνη για τις αποβολές των εγκύων και φυσικά αν κάποιος το ψάξει, θα δεί ότι βρίσκεται πίσω από της εκτρώσεις που υποστηρίζουν κινήματα που την λατρεύουν ακόμη και τώρα παρακαλώ.[WICCAS]( Θυμήσου 9 ημέρες πριν, το θάνατο του βρέφους στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στη Ν. Σμύρνη όπου η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα της…. όχι και τόσο δικής της σκέψης. Αυτό έγινε 9 ημέρες πριν τη κορύφωση της γιορτής που θα δούμε πιο κάτω)

Άρα, ενώ ήταν θεά της γονιμότητας και της σεξουαλικότητας, ο θάνατος των βρεφών(με οποιονδήποτε μη φυσικό τρόπο) είναι η δύναμη της. Αν δεν συνεργήσει ο άνθρωπος στην επιρροή της τότε παραμένει αδύναμη, δηλαδή δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή της και να αλλοιώσει τη σκέψη του ανθρώπου και να διαμορφώσει τις συνθήκες του μέλλοντος του.

Επίσης, οι δυνάμεις της αρχηγικής δαιμονικής αυτής οντότητας αυξάνονται κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και κατά τη διάρκεια της μείωσης της σελήνης.

Το δεύτερο τώρα χαρακτηριστικό της σαν θεά της γονιμότητας, είναι η σεξουαλικότητα.

Είναι η οντότητα που τρέφεται από την απελευθέρωση της σεξουαλική ενέργειας των ανθρώπων, ο οντότητα που καλλιεργεί τις συνθήκες σε μια κοινωνία ώστε να οδηγηθεί στη σεξουαλική υπερβολή και αταξία, επεμβαίνει στη συνείδηση των ανθρώπων ώστε συλλογικά η κοινωνία να κατευθύνεται αποκλειστικά από την λίμπιντο, την ερωτική ορμή και την ερωτική διάθεση.(Άλλο ο έρωτας και η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και άλλο η σεξουαλική αταξία και διαστροφή σε μια κοινωνία)

Εκεί είναι το βασίλειο της, το βασίλειο της σάρκας. 


Είναι η «έμπνευση» όλων αυτών των ανθρώπων που διοργανώνουν διάφορα ερωτικά event- ανταλλαγές αλλά και καμουφλαρισμένα γεγονότα υπό τη μορφή μουσικών φεστιβάλ και εκδηλώσεων,  ώστε να ωθήσουν σε συγκεκριμένο χρονικο διάστημα όσους περισσότερους ανθρώπους γίνετε ώστε  να συμμετέχουν και να "ταΐσουν" ενεργειακά την δαιμονική αυτή οντότητα αλλά και το σχέδιο που υπάρχει για κάθε χώρα στην οποία  η υπερβολή γίνεται συνήθεια, γίνεται must...νόμος.

Μπορείς να καταλάβεις πίσω από ποια πράγματα είναι κρυμμένη αυτή η οντότητα;

Δηλαδή ποια είναι η πηγή....η έμπνευση όλων εκείνων των ανθρώπων που διαμορφώνουν τα ήθη και τα ιδανικά κάθε εποχής, όχι μόνο της σύγχρονης όπως βλέπουμε παραπάνω;

Είναι πίσω από λεσβιακά κινήματα, από κινήματα υπερ των αμβλώσεων, πίσω από gay parade..δηλαδή παρελάσεις υπερηφάνειας που διοργανώνονται σε πολλά κράτη, πίσω από την ανδρική εγκυμοσύνη(αν είναι δυνατόν μια κοινωνία να αποδέχεται κάτι τέτοιο!) την ουδέτερη οικογένεια, την αλλαγή φύλλου και όλα όσα έχουν να κάνουν με την σεξουαλική διαστροφή-υπερβολή και την γέννηση.


Γιατί τα λεμέ όλα αυτά; 

Κατά αρχάς αναγκαστικά, δεν έχω καμία όρεξη να περνάω την Κυριακή μου περιγράφοντας τα τερτίπια της κυρίας με τα κόκκινα, αλλά όπως θα δεις αμέσως τώρα έπρεπε να το κάνω πριν τις 30 του μήνα.

Πάμε στο ζουμί λοιπόν...

Η παγανιστική εορτή που είναι αφιερωμένη στην λατρεία της υπάρχει ακόμη και τώρα, πραγματοποιείται σε πολλά μέρη του κόσμου και ξεκινάει η κορύφωσή της το βράδυ της 30ης Απριλίου. 

Πραγματοποιείται, καμουφλαρισμένη πάντα υπό την μορφή εκδηλώσεων, σε πάρκα, σε ξενοδοχεία, σε δημόσιους χώρους.... οπουδήποτε μπορεί να φιλοξενηθούν οι άνθρωποι μαζεμένοι και καλούν τον κόσμο να συμμετέχει στη γιορτή ώστε να μπει στο κλίμα και μέσα από την συμμετοχή του σε αυτέ τις εκδηλώσεις ο συμμετέχων να προγραμματιστεί στην ενέργεια της και να προσφέρει τη δική του.

Επίσημα, οι εκδηλώσεις και τα Happenings που είναι αφιερωμένα προς τιμήν της διαρκούν από τις 1-5 Μαΐου. 

Θα στο παρουσιάσω όπως ακριβώς υπάρχει γραμμένο σε ένα βιβλίο που δεν χρειάζεται να πούμε τον τίτλο του, απλά θέλω να σου αποδείξω το πόσο δεν μας υπολογίσουν και μαυρίζουν και τη χώρα μας.


Lilith is still worshiped in the modern era in the form of Beltane/Mayday rituals which take place from May 1st-5th. The midnight hour on April 30th starts the ‘pagan’ festivities known as ‘Lilith’s Eve’, in dedication to this demoness.


Τι είναι η εορτή Μπελτέιν; 

Είναι μια κέλτικη γιορτή της φωτιάς, που σηματοδοτεί τη μετάβαση από την άνοιξη στο καλοκαίρι και είναι όπως βλέπεις αφιερωμένη στην δαιμονική οντότητα Lilith.

Μια παραδοσιακή τελετή που τελείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως Γαλλία,Γερμανία, Ιταλία κ.α στο Ηνωμένο Βάσίλειο, στη Σκωτία, στην Αμερική,στο Καναδά, στη Νότια Αφρική κ.α 

Μια φωτογραφία αναμνηστική από την τελετή Εδιμβούργο.

Γιατί τώρα μαυρίζουν τη χώρα μας...

Πάμε πάλι...

Lilith is still worshiped in the modern era in the form of Beltane/Mayday rituals which take place from May 1st-5th. The midnight hour on April 30th starts the ‘pagan’ festivities known as ‘Lilith’s Eve’, in dedication to this demoness.
Και τα διάφορα blog μαζικής εξαπάτηση το παρουσιάζουν σαν επίτευγμα!!!!

Αλλά αγνοούν, όπως και πολλοί μέσα στη χώρα μας ότι μια τελετή, όσο και καμουφλαρισμένη και αν είναι, απαιτεί θυσία....προσφορά σε ότι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος και αυτό είναι η ζωή του...
Και μάλιστα, η καμουφλαρισμένη τελετή που θα φέρει θυσίες....πραγματοποιείται στο Φάληρο, όχι και πολύ μακρια απο το σημείο που είχαν στήσει τον Φύλακα του Φαλήρου, τον Phylax.

Το ίδιο διάστημα, κατά σύμπτωση και πάλι, διοργανώνονται και πάλι στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Κρήτη, τα ...."οσκάρ" ανταλλαγής συντρόφων

 " 400 άτομα, ζευγάρια αλλά και singles, βρίσκονται σε ξενοδοχείο της Κρήτης, στο πλαίσιο swingers trip που διοργάνωσε το κλαμπ SDC της Ολλανδίας"


Τα όσκαρ πορνό της Αθήνας συμπίπτουν χρονικά με τις ανταλλαγές συντρόφων στην Κρήτη και τα δύο συμπίπτουν κατά τύχη στις γιορτές προς τιμή της δαιμονικής οντότητας στις 1 εώς 5 Μαίου.
Και γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η ενέργεια από την σεξουαλική αταξία κατευθύνεται σε αυτή την οντότητα!!

Τι άλλο θέλετε μερικοί για να πιστέψετε;

Τι δεν θέλετε να καταλάβετε όταν τα στοιχεία παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια σας;

Τι πρέπει να συμβεί για να εμποδίσουμε τη διοργάνωση τέτοιων τελετών στη χώρα μας;
Άλλο τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του και άλλο όταν κάτι γίνεται συλλογικά και υπό την ανοχή της κοινωνίας και του ίδιου του κράτους. 

Μάλλον όχι ανοχή..αλλά προτροπή.

Στο άρθρο χθες, σου είπα για το παράδειγμα με την τομάτα, για να δουν όσοι δεν θέλουν να δουν, ότι καμία καταστροφή δεν είναι στη τύχη, αλλά είναι μια προσεκτική καλλιέργεια του παρελθόντος για να δώσει καρπό στο μέλλον και χρειάζεται την συνεργασία χρόνου και ενέργειας(ανθρώπινης κατα βάση ενέργειας) για να δώσει ένα μεγάλο γεγονός.

Αυτό στήνουν στην Ελλάδα πάλι αυτές τις ημέρες...και θα τοβρούμε μπορστά μας, όπβς έγινε πέρυσι στο 12 και στο 21.

Στοιχεία μέσα από το πεδίο τώρα και όποιος καταλάβει...

Το απέραντο πράσινο θα γίνει...μαύρο στη χώρα μας

Δεν θα μείνει δέντρο για να χαζεύει η αδιάφορη μάζα της χώρας, ουτέ δάσος για να το αγνοήσει. 

Το λες και τραγωδία και θλίψη....στη γιορτή της φωτιάς, το σφράγισε ο χρόνος που διανύουμε, το ψιθύρισαν μερικές ημέρες πριν.

Και εκεί ανάμεσα  στέκεται και ένας κύριος, όπου πάει αυτός δημιουργεί ισχυρό πρόβλημα, αλλά δεν πάει όπου θέλει, ούτε ακάλεστος πάει...

Μέτρα μάζι μου μου ανάποδα ...1...2...3ΥΓ.

Το θέμα δεν ειναι τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του,αυτο είναι δικο του θέμα και απαραβιαστο δικαίωμα...το ζήτημα έιναι τι διοργανώνουν υπο την ανοχή του κράτους μέσα στην Ελλάδα και ζητάνε την συμμετοχή ανυποψιάστων πολιτών.
Rick.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours