Η γιορτή της φωτιάς που είδαμε χθες, κατά σύμπτωση συμπίπτει με τα γενέθλια κάποιων παράφωτισμένων ανθρώπων.Κατάλαβες για ποιους φωτισμένους-μυημένους μιλάμε.....φυσικά για τους Ιλλουμινάτι.(ill-humanity).

Σαν αύριο ιδρύθηκαν, την 1 Μαΐου του 1776… στη νοτιοανατολική Γερμανία.

Και αύριο μας είπαν να γιορτάζουμε την εργατική πρωτομαγιά….και το κάνουμε αβίαστα απλά επειδή μας το είπαν.......και μερικοί πάλι γιορτάζουν τους αγώνες και την πάλη ενάντια στο κεφάλαιο, την πλουτοκρατία, την εξουσία….

Δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος, αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποιες κακές συνήθειες ή και μερικές νέες. Αν δε συμφωνήσουμε στα βασικά, στο ποιοι και γιατί μας κάνουν κουμάντο στα εσωτερικά μας, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε τους αληθινούς μας αντιπάλους σε αυτό το πεδίο, αυτούς που κρύβονται μέσα μας, στη συνείδηση και τη σκέψη μας, αυτούς που είναι καλά κρυμένοι πίσω από τις αποφασεις μας.

Δεν μπορουμε μερικοί απο εμάς να αντιληφθούν ουτε τον τρόπο δράσης που χρησιμοποιούν για να μας έχουν σε καταστολή....να μας έχουν εγκλωβισμένους σε μια εικονική πραγματικότητα, εικονική ειρήνη, εικονική ασφάλεια, εικονικές συναλλαγές......και όλα εκείνα που έρχεται η στιγμή να αποκαλύψουν το άσχημο πρόσωπο των πραγματικών συνθηκών που μακιγιάρονταν τόσο διάστημα και τότε, όταν έρθει η στιγμή αυτή, τα πράγματα και δύσκολα θα είναι και μη αναστρέψιμα, ακόμη και στην πρότερη εικονική τους κατάσταση. Και αυτό γιατί δεν μάθαμε οι πολλοί με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε.

Και δεν μάθαμε διότι εμπιστευθήκαμε αποκλειστικά  τους καταξιωμένους του συστήματος, με τα πολλά πτυχία και τους περισπούδαστους που μιλάνε 10 γλώσσες, αυτούς που μας διαφημίζει το ίδιο το σύστημα...εμπιστευόμαστε τόσα χρόνια όλους αυτούς που συνεργάζονται με το σύστημα.

Η πίστη μας είναι στους και καλά υπευθύνους, αρμόδιους, στην επιστήμη,στο χρήμα, στις κυβερνήσεις, στις επενδύσεις, στα υπουργεία, στις ξένες δυνάμεις, στους εταίρους μας...αλλά όταν όλα αυτά γκρεμιστούν και μάλιστα με τρόπο αιφνίδιο, τότε θα δεις πως χάνει κανείς την πίστη του σε αυτά που το σύστημα τον έβαλε εδώ και χρόνια να εμπιστεύεται και να υπηρετεί. 

Για αυτό στήθηκε το σύστημα αδερφέ....για να πέσει...... αν θες κατάλαβε το.

Όταν συμβεί αυτό, όχι πλέον αν, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ πολύ αργά ώστε να καταλάβουν μερικοί ότι κοιτάζοντας αποκλειστικά το τώρα και το μέλλον τους...... κάποιοι άλλοι, όπως αυτοί που εορτάζουν αύριο, μας έχουν ήδη φτιάξει το μέλλον ολόκληρης της χωρας.

Κοιτάζοντας αποκλειστικά το δικό του μέλλον ο κάθε ένας εμάς, αδιαφορώντας  για το τι ψηφίζεται στη βούλη ή για το αν θα επιβληθούν οι νέες ταυτότητες στη χώρα μας, αναθέτει σε άλλους να σχεδιάσουν το μέλλον της χώρας και το μέλλον που φαίνεται μέσα από στοιχεία που δίνει το πεδίο δεν έχει καμία σχέση με το μεμονωμένο του όραμα που κινείται αποκλειστικά στη προσωπική του ευημερία..... αδιαφορώντας για το μετά και για τον άλλον.

Θα πουν πολλοί: 

Δεν με νοιάζει τι λένε οι γραφικοί...εγώ θα τρέξω να πάρω τη νέα ταυτότητα...η επιστημονική κοινότητα και η οι αρχές της χώρας μου, μου λένε να την πάρω, τους γραφικούς θα ακούσω;

Πόσοι θα σκεφτούν έτσι και θα πάρουν στον λαιμό τους και άλλους...και αυτό γιατί έαν η πλειοψηφία δεν ήθελε, δεν θα εφαρμοζόταν η ταυτότητα.
Αν η πλειοψηφία ήξερε, δεν θα εφαρμοζόταν.
Αν η κρίσιμη μάζα της χώρας γνώριζε, μάθαινε, άκουγε, είχε καλή προαίρεση δεν θα φτάναμε καν να συζητάμε για τέτοια θέματα....

Μια μέρα πάλης λοιπόν, όπως η αυριανή και 364 ημέρες καρπαζιάς και υποτέλειας…δεν το λες φίλε μου και κατόρθωμα, εργασιακό κεκτημένο, αγώνα… 

Όπως και να έχει, ακάλεστοι είμαστε στη γιορτή τους και αύριο σβήνουν τα 242 κεράκια της ζωής τους και η αυριανή γιορτή λέει σε όλους μας που είναι αφιερωμένη…και μόνο στον λαό δεν είναι και στα εργασιακά του δικαιώματα.

Και μια γιορτή δίχως δώρα και εκπλήξεις για τους εορτάζοντες δεν γίνεται…στα πρώτα 6 σκαλοπάτια του Μαΐου, ξέρεις για τι δώρα μιλάμε....

Τι να σας ευχηθώ δεν ξέρω…….. φώτιση; μα νομίζετε ότι την έχετε ήδη… Πε-φωτισμένοι είστε, όποτε δεν είναι ευχή, θα παρεξηγηθείτε και από πάνω.

Να τα εκατοστίσετε; Ήδη φτάσατε και ξεπεράσετε τα 100…..242(8) χρόνια κλείνεται αύριο.

Άντε να σας ευχηθώ να τα χιλιάσετε, μια ευχή που θα κρατήσει όσο εμείς σαν λαός ή σαν πλανήτης κοιμόμαστε.

Γιατί αν ξυπνήσουμε και αυτό είναι μέσα στο μενού των αναπόφευκτων γεγονότων, τότε θα σας χαλάσει η γιορτή και θα πάνε στράφι τα πε-φωτισμένα σας σχέδια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι από την 1 Μαΐου του 1776 μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, έχουμε ακριβώς 88888 ημέρες.

Το κρατάμε και αυτό......Σεπτέμβριος του 2019 

ΥΓ.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα στη χώρα που έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε και προς τα που βαδίζουμε.
Πιο πάνω αναφέρομαι σε αυτούς που πολεμάνε αυτούς που έχουν καταλάβει τι γίνεται και δυστυχώς δεν είναι λίγοι.
Ότι και να μας χώριζε προηγουμένως αυτή η νέα ταυτότητα θα έπρεπε να μας ενώσει, να μας αφυπνίσει, για αυτό πιθανός επιτρέπεται αυτό το σημάδι να φανεί σε όλου μας από τον Θεό, είναι αρκετά μεγάλο αστέρι για τον ουρανό των εξελίξεων, όποτε αυτό δεν πρέπει να το αγνοήσουμε...αλλά πολλοί το αγνοούν.

Δεν ξέρω, ίσως να μην χρειαστεί καν να μπούμε στη διαδικασία να επιλέξουμε την παλαία ή τη νέα (εποχή), ίσως μια καταστροφή να αποτρέψει μια μεγαλύτερη...αλλά θα ήταν πιο υπεύθυνο και σωτήριο για όλους μας, μια καταστροφή να την αποτρέπαμε εμείς οι ίδιοι, με τη συνειδητή επιλογή μαςRick.
Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Rick κράτα δύο ημερομηνίες : 1/9/2018 και 9/9/2018 (την 1/9 γιατί στο υπολογισμό των 88888 ημερών ξέχασες ότι κάποιοι απάλειψαν 13 μέρες και την 9/9 γιατί... έχει δύο μοναδικότητες μια αριθμολογική και μια... ας πούμε προφητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα τις κρατήσω και όχι μόνο έγω, όλοι όσοι μπάινουν εδώ μέσα, διότι είσαι από από τους πρώτους που είδαν τι έρχεται στη χώρα μας, πριν έρθει.... και εργάστηκες επάνω σε αυτο.Είμαι μάρτυρας σε αυτό, όπως και πολλοί άλλοι και οφείλω να το καταθέσω

      Διαγραφή